Šta je novo?

GTA V

Jako dobra stvar sto ne mogu kola da mi ukradu :D Prc pokusao ja drugima i nije islo xD Ukoliko ti neko slucajno unisti kola, pozoves neku sluzbu tj osiguranje neko, uzmu ti 3000$ i dobijes ih nazad nova :) Ima sve i svasta da se kupi al treba igrati i pljackati :D

Pa upravi si Amored, bilo bi belaja kad bi ih bilo toliko, tipujem negde oko 50-100igraca max mozda i to je to, ogromna je mapa tako da mogu opusteno svi da igraju i da ne smetaju jedni drugima.

Joooj sto vise saznajem sve vise umirem cekajuci na nuuvem! Uhhh bice ovo luda godina! Sad znam zasto mi horoskop kaze velika promena u zivotu :cigar::exploder::d

Pozdrav,Imam jedan problem komponente su iz profila i trebalo bi da mogu da igram bez problema na high ali mi secka i na high ne znam u cemu je problem instalirao sam i ovaj novi drajver za amd ,kada se krecem sporije sve je normalno cim brze vozim ili trcim secka ko ludo

Pozdrav,Imam jedan problem komponente su iz profila i trebalo bi da mogu da igram bez problema na high ali mi secka i na high ne znam u cemu je problem instalirao sam i ovaj novi drajver za amd ,kada se krecem sporije sve je normalno cim brze vozim ili trcim secka ko ludo

jel ima neko resenje za sttuter? drastican pad fps na online sa 50 i neso na 11 pa 30,40, pa se opet vrti i tako to.
podesavanja na default mi stoje nista nisam budzio a imam raspolozvih 600mb, samo 1420 se koristi..

Problem je u vašim AMD Kartama i krš drajverima.Kupite Nvidiu i nema problema :p

Poslednja izmena:
Probao narodnjaka.. Igra izgleda predobro, ali mi fps na high/very high pada i do 38 u guzvi.. Moram da dodam jos rama definitivno..

I da, jel normalno to sto soliteri i ostala gradja u odredjenom razmaku postaju zamasceni nekako, ili ima neka caka za to?

Poslednja izmena:
Znam da je offtopic ali ako hocete bas da budete gejmere nauci bar razliku izmedju igre i igrice...Igrica ti je Angry birds, a igre su sve ovo sto je npr kexi nabrojao.

svaka ti je na mestu, ali da se razumemo - ja sebe ne gledam kao da sam neki gamer i sl. uzimam i igram IGRE - IGRICE, da bih ubijao vreme i iz zadovoljstva, ne lozim se sad toliko :D

@Nikola_SD
Nije do amd-a slicno se desava i na gtx660ti a zauzeto je samo 1500mb.

Poslednja izmena:
je l' je bolje sa novim amd drajverima, da skidam ili da se drzim ovih sto imam? :D

Da li se isplati, kupovati ovu igru?Komponente iz profila.
Ili ustedeti pare, nije mala cifra.

skida se narodnjak, jedva cekam.. cim padne cena malo kupujem original...

da li moze neko da proba da udje u markets na telefonu u igri i vidi kada udje u neku firmu da li mu ne pomesa sa nekom drugom firmom i da li moze uopste da kupio deonice iz prve..

uspeo sam da smanjim stuttering,ima ga i dalje ali u manjim kolicinama. iskljuciti ambient occlusion i post fx, u nvidia control panelu iskljuciti shader buffering .

Odlicna igra za sad... Svidja mi se kako su odradili voznju kola, u odnosu na GTA IV dosta je lakse voziti i mnogo bolje, bar za mene...
Chop je neposlusan :D

^ ocigledno je smanjio texture a nije morao jer na high ne jedu puna 2 giga vrama a slika nebo i zemlja

Poslednja izmena:
uspeo sam da smanjim stuttering,ima ga i dalje ali u manjim kolicinama. iskljuciti ambient occlusion i post fx, u nvidia control panelu iskljuciti shader buffering .

Imao sam cudan stuttering i kasnije sam skontao da je do v-synca u igri tako da sam ga u potpunosti ugasio i ukljucio/force kroz nvidia control panel sada klizi na 60 frejma :D stvarno dobro oprimizovana igra, cak i na 4k nema problema oko 40fps na maximlnim detaljima.

Zaigrao sam se tako da nisam ni cackao mnogo podesavanja :)
Evo sad su na high texture... :D I sto kaze bora bora, nebo i zemlja...

Proces raspakivanja i instalacije igre traje satima? Jel to do mene?:wall:

:happy:
Nakon toliko cekanja radi.
3DM

Eto resio probem instalacije,igrao malo..i reci cu samo da je Watch Dogs tata za ovu igu prvenstveno grafike

oko 30 ponekad me spusti na 27 na 5850 http://postimg.org/image/bbij2uj6p/

Edit: Kako funkcionisu novi AMD drajveri se ispalti preuzeti ih??

Poslednja izmena:
Mozda da iskljucis FXAA.
Ček, čemu to tačno služi? Mislim da nisam primetio razliku kad je isključeno. Takodje kad sa obližnjeg brda gledam grad u daljini nekako ružno izgleda, i zamašćeno, a teksture na very high kao i 95 posto podešavanja :s i naravno fps u gradskoj gužvi pada do 38..
Kupio sam malopre 4gb rama, probacu večeras da vidim dal' će skočiti fps malo.
Ali i dalje ostaje pitanje, zašto je sve u daljini maloj/velikoj zamašćeno. Dal' može da bude to što je narodna verzija? Koristim najnovije drajvere.

Nazad
Vrh Dno