GoT - odlican
Vidim da se neki zale sto Deneris dobija vise screen time-a jer tako fanovi oce. Iskreno ja sam jedan od njih, jer prosto vise nema za koga da se "navija" sem nje. Knjige nisam citao, i zbog toga je meni serija fenomenalna i dalje, svestan sam da su knjige milion puta bolje i da u seriji mnogo likova nedostaje, ali necu da pokvarim seriju citajuci knjige. Procitacu ih kad se serija zavrsi.
Voleo bi da vidim u akciji Deneris, Sersei i crvenokosu [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Recimo u ovoj epizodi se nista konkretno nije desilo a bez problema mi mogao da gledam i da je 7 sati trajala epizoda.
Bas bzv sto su izbacili Grejdzojevu mladju bracu Viktarion FTW :smoke: a Brijen i glupi Podrik imaju screen time a njihova svrha u seriji je potpuno obesmisljena, i sada cemo ih gledati kako se setkaju po vesterosu i postaju dobri drugari ne znajuci dal su dosli il' su posli ...
Dobro su zakuvali na kraju ove četvrte epizode!
Ko sada da čeka S05 E05 - 11 maj![]()
Ljudi zaboravili na spoilere kad dodje GoT. Nismo svi citali knjige pa da nam pisete koga su izbacili koga ne!
Niko nije ništa stopirao nego je debelom jednostavno postalo milije da zarađuje pare a da ništa ne radi pa je znatno usporio sa pisanjem knjiga a više se fokusirao na serije... U svakom slučaju postoji već dosta poglavlja koja su napisana i ka su na netu dostupna za čitanje (naravno na engleskom i naravno ista su do objavljivanja knjige uvek podložna menjanju...)I meni je žao te crvene, ali šta ćeš tako joj je bilo zapisano u već napisanim knjigama.
Zbog toga su sada stopirali dalje objavljivanje knjiga, da bi u buduće imali više slobode u scenariju.
Sta sve necu procitati. HBO se boji da ce stici Debelog pre nego sto zavrsi pisanje a vi pisete kako su oni uradili upravo suprotno i platili mu da uspori.
Teoreticari zavera svuda.
Izašlo je bar desetak poglavlja - ja sam pročitao tri i onda sam stao...
Pa nisam ni rekao izdato nego izašlo...
Dobro ali ako izbace tu knjigu i seriju koja je sustigla u isto vreme sta ce da rade onda godinama dok cekaju da debelander napise poslednju knjigu?Da Martin kasni to je evidentno s obzirom da je angazovao dosta ko autora (istoriju sveta leda i vatre su oni pisali npr) ali ja mislim da su Vetrovi zime gotovi i da HBO koji je prakticno preuzeo brigu o celoj fransizi uporava njenu objavu dok serija ne stigne dotle da bi se povecalo iscekivanje gledanost i prodaja. Martin je dosta toga najavio vezano za GOT ali za sada je samo izasla Istorija sveta i neke kratke price. U svakom slucaju kasnjenje ne moze da opravda ovolike promene u prici u ovoj sezoni jer imaju 2 izdate knjige da obrade sto im garantuje materijal za bar ovu sezonu ako ne i jos jednu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari