Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BCS odlicna serija, stvarno odlicna pogotovo Slippy Jimmy i Mike, fenomenalni su. Nadam se da ce biti sto vise sezona :) barem 5 kao BB

GoT - odlican
Vidim da se neki zale sto Deneris dobija vise screen time-a jer tako fanovi oce. Iskreno ja sam jedan od njih, jer prosto vise nema za koga da se "navija" sem nje. Knjige nisam citao, i zbog toga je meni serija fenomenalna i dalje, svestan sam da su knjige milion puta bolje i da u seriji mnogo likova nedostaje, ali necu da pokvarim seriju citajuci knjige. Procitacu ih kad se serija zavrsi.
Voleo bi da vidim u akciji Deneris, Sersei i crvenokosu [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Recimo u ovoj epizodi se nista konkretno nije desilo a bez problema mi mogao da gledam i da je 7 sati trajala epizoda.

Heh Naucio sam iz knjiga da se ne isplati navijati ni za 1 pretendenta ali kad bih navijao licno nikad ne bih za Deneris. Gledaoci serije je vole ali od pocetka donosi pogresne odluke i neozbiljna je tako da verujem da ona prestola videt nece :smoke: Ja navijam za Eurona Grejdzoja i ako znam kako je svaka generacija Grejdzoja zavrsila u istoriji Martinovog sveta :D

Bas bzv sto su izbacili Grejdzojevu mladju bracu Viktarion FTW :smoke: a Brijen i glupi Podrik imaju screen time a njihova svrha u seriji je potpuno obesmisljena, i sada cemo ih gledati kako se setkaju po vesterosu i postaju dobri drugari ne znajuci dal su dosli il' su posli ...

Bas bzv sto su izbacili Grejdzojevu mladju bracu Viktarion FTW :smoke: a Brijen i glupi Podrik imaju screen time a njihova svrha u seriji je potpuno obesmisljena, i sada cemo ih gledati kako se setkaju po vesterosu i postaju dobri drugari ne znajuci dal su dosli il' su posli ...

Izbacivanje Grejdzoja iz serije je jedna od stvari koju ne mogu da im oprostim pogotovo sto postaju jedni od najbitnijih likova a bogami i prica je jedna od najboljih (dusu dala za tv ekran) al eto...

I Brijena i njen ortak Podrik imaju isto visok rejting tako da su za njih izmislili pricu sad i vec znam umesto cega sudeci po prve 4 epizode nove sezone.

Ljudi zaboravili na spoilere kad dodje GoT. Nismo svi citali knjige pa da nam pisete koga su izbacili koga ne!

Dobro su zakuvali na kraju ove četvrte epizode!
Ko sada da čeka S05 E05 - 11 maj :)

Dobro su zakuvali na kraju ove četvrte epizode!
Ko sada da čeka S05 E05 - 11 maj :)

Sta su zakuvali leba ti ? Sta te iskreno goni da gledas dalje ? Oceli se drago vratiti ili nece ? :d 4 sezone im skidam kapu al 5 usrase za sve pare. Da ne spoilam ali glupost koju su napravili na kraju 4 sa onim besmislenim fightom je totalna.

Ljudi zaboravili na spoilere kad dodje GoT. Nismo svi citali knjige pa da nam pisete koga su izbacili koga ne!

Nije spoiler Tozo pogotovo sto su i za vreme kastinga rekli da ih sigurno nece biti tako da ti nista ne znaci ako samo seriju gledas a ne znaci ni ljudima koji su citali knjge jer onda vec znaju sve sto treba da se desi u ovoj sezoni. Ali ako je lakse mogu da stavim u spoiler sve promene i koga su izbacili pa da svako koga interesuje moze da vidi.

Poslednja izmena:
Samo nešto kukate ljudi - te knjiga, te serija, ovo, ono, arrow pocepao bla bla :)
Opustiš se i uživaš u seriji, kome se ne sviđa neka menja ...

Nina napusta TVD posle ove sezone. Iskreno jako glupo sto nastavljaju seriju bez nje. Jeste da smara u poslednje vreme ali serija je takva kakva jeste zbog nje i bez nje nema poente.
Steta, serija se bas popravila sa ovom sezonom.

Ne mogu da im oprostim..

tumblr_m74u2805Zz1qcp29wo1_250.gif

A izabrali su savrsenu glumicu za Ygritte. Uglavnom, kasting im je odlican.

I meni je žao te crvene, ali šta ćeš tako joj je bilo zapisano u već napisanim knjigama.
Zbog toga su sada stopirali dalje objavljivanje knjiga, da bi u buduće imali više slobode u scenariju.

Niko nista nije stopirao. Debeli nije ni zavrsio sestu knjigu. Jeste sad ces ti autoru od kog radis serije da stopiras nesto...odkud vam ovakve ideje...

I meni je žao te crvene, ali šta ćeš tako joj je bilo zapisano u već napisanim knjigama.
Zbog toga su sada stopirali dalje objavljivanje knjiga, da bi u buduće imali više slobode u scenariju.
Niko nije ništa stopirao nego je debelom jednostavno postalo milije da zarađuje pare a da ništa ne radi pa je znatno usporio sa pisanjem knjiga a više se fokusirao na serije... U svakom slučaju postoji već dosta poglavlja koja su napisana i ka su na netu dostupna za čitanje (naravno na engleskom i naravno ista su do objavljivanja knjige uvek podložna menjanju...)

Ti stvarno vjeruješ da je on svojevoljno, bez par desetina miliona razloga, odlučio da "uspori" pisanje?

Svojevoljno da, ali su mu pomogli ti razlozi što sam i rekao u prethodnom komentaru....

Sta sve necu procitati. HBO se boji da ce stici Debelog pre nego sto zavrsi pisanje a vi pisete kako su oni uradili upravo suprotno i platili mu da uspori.
Teoreticari zavera svuda.

Ja to nisam rekao. Ja sam rekao da je on sam usporio pisanje jer se više angažovao oko serije gde je za neke epizode i sam pisao scenario - a to angažovanje sigurno nije za džabe. Posledica - knjiga stoji (ili bar napreduje veoma sporo) a pare i dalje kaplju u džep...

Sta sve necu procitati. HBO se boji da ce stici Debelog pre nego sto zavrsi pisanje a vi pisete kako su oni uradili upravo suprotno i platili mu da uspori.
Teoreticari zavera svuda.

Da Martin kasni to je evidentno s obzirom da je angazovao dosta ko autora (istoriju sveta leda i vatre su oni pisali npr) ali ja mislim da su Vetrovi zime gotovi i da HBO koji je prakticno preuzeo brigu o celoj fransizi uporava njenu objavu dok serija ne stigne dotle da bi se povecalo iscekivanje gledanost i prodaja. Martin je dosta toga najavio vezano za GOT ali za sada je samo izasla Istorija sveta i neke kratke price. U svakom slucaju kasnjenje ne moze da opravda ovolike promene u prici u ovoj sezoni jer imaju 2 izdate knjige da obrade sto im garantuje materijal za bar ovu sezonu ako ne i jos jednu.

Poslednja izmena:
Izašlo je bar desetak poglavlja - ja sam pročitao tri i onda sam stao...

Nije izdato samo je objavljeno na sajtu i upravo zato mislim da je knjiga gotova a poglavlja objavljuju na sajtu pred svaku premijeru i svako malo da bi "hajpovali" fanove.

*** ja nisam rekao da je na sajtu. Mislim da sam i ja negde pročitao da je to otprilike gotovo i da je ostao samo glanc ali ko će ga znati...

Ja mislim da su se oni da prostis Z. posle 4 sezone, sezone traju dugo ako glavni likovi traju, to je glavni motiv za gledanje serije, kad nestane motiva i glavnih likova prestaje interesovanje, doduse kojekakve serije su trajale i duze a gore su.

Poslednja izmena:
Da Martin kasni to je evidentno s obzirom da je angazovao dosta ko autora (istoriju sveta leda i vatre su oni pisali npr) ali ja mislim da su Vetrovi zime gotovi i da HBO koji je prakticno preuzeo brigu o celoj fransizi uporava njenu objavu dok serija ne stigne dotle da bi se povecalo iscekivanje gledanost i prodaja. Martin je dosta toga najavio vezano za GOT ali za sada je samo izasla Istorija sveta i neke kratke price. U svakom slucaju kasnjenje ne moze da opravda ovolike promene u prici u ovoj sezoni jer imaju 2 izdate knjige da obrade sto im garantuje materijal za bar ovu sezonu ako ne i jos jednu.
Dobro ali ako izbace tu knjigu i seriju koja je sustigla u isto vreme sta ce da rade onda godinama dok cekaju da debelander napise poslednju knjigu?

Ja ne znam cemu ovoliko drvljenje o GoT-u, i o knjizi i seriji ... poprilicno dosadno za citanje, predosadno za gledanje. Flejmujte moju izjavu kolko god ocete, al ako vam je "A Song of Ice and Fire" po bilo cemu vrhunski, onda nema drugog objasnjenja osim da vam je to prva procitana epska fantazija. Koliko previse boljih knjiga postoji, covece. Ovo me mnogo podseca na Harry - rip off 3-4 knjizevna dela i stavi u blender - Potter-a i famu koja je pratila dok su isli filmovi.

Ja ne znam cemu vise ova tema. Cak je i Madjionicar odustao.

Udavili su, nije tema o knjigama i samo jednoj seriji.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno