Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Postoji i na zvanicnom Fees page, cross-border i domestic payments deo, za Srbiju posebno fees. 3.9% +fee za domestic, 4.9% za cross border. Ovoga nije bilo specificno za Srbiju ranije.

I kod mene je aktivirana ta usluga.

Neka neko postuje view limits page, pa da znamo na cemu smo.

Uostalom, mislim da je opet u pitanju neki betatesting, jer da je stvarno u pitanju, bez press konferencije i vrh mesta na b92/blic-u/dnevnim novinama ne bi proslo.

edit: navodno je i u egiptu isto, ako je suditi po twitter postovima

Neka neko postuje view limits page, pa da znamo na cemu smo.

JJfgEQ5.png

Vise nema onog linka za "Limits"

pojavila se opcija i kod mene >
uplata 2$ prijem 1.55$
--
vreme da se ubace izmene u prvi post teme :p

Ја послао буразеру и прошло такође. Ваљда ће потрајати.

Poslednja izmena:
Uf jos kad Djelic kaze da ulazimo u Beli Sengen, odmah pakujem kofere :D

Ali kako spinuje lik to je smejanje
Vest da Pejpal ponovo radi u Srbiji sinoć se raširila društvenim mrežama, a kako su se ove informacije pojavljivale ranije i nisu bile tačne, testirali smo da li zaista funkcioniše.

- Testirali smo i uverili se da funkcioniše sve za fizička lica, za pravna još nismo sigurni - kaže Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta

Bukvalno su uradili isto sto i par ljudi na ovom forumu isto. Culi od nekog da "ej ljudi pa ovo radi", ulogovali se, i kao "vidi stvarno e", poslali sami sebi dolar ili manje, i kao "ok to je to radi sve super".
Ako i toliko, nemaju cak ni kontakt sa ljudima iz PP-a, nego culi na drustvenim mrezama "pa proverili".
Merodavno za sve pare, nema sta.

Primio sam 1.55 $ :D kako prebaciti pare na karticu? Posto vidim da ima da se skinu pare na karticu ili na bankovni racun ali samo za USA

Atomi, sta cekas, verifikuj sto pre!

Ne zezajte coveka, danas bi i mnogi pametni naseli!

Primio sam 1.55 $ :D kako prebaciti pare na karticu? Posto vidim da ima da se skinu pare na karticu ili na bankovni racun ali samo za USA

Treba da se saceka prvi u narednom mesecu i pare su na bankovnom racunu
(automatski prenos sredstava na račun za koji je vezana kartica svakog prvog u mesecu je bez provizije)
- tako je barem za BH/HR naloge - u opisu transakcije ce pisati povracaj para od strane PP,
a ako je osoba nestrpljiva imaju i opciju da pare legnu na račun za koji je vezana kartica što traje od 5-7 radnih dana i PP uzima 5$ kao proviziju za transfer.

Evo sa mog naloga:

Withdraw funds to your card 5-7 Business Days €4.00 EUR

prva stvar sto otkriva da nije u pitanju email od paypala je sto kaze "Dear Paypal Member".
toliko mu se pogubili billing podaci da i ime otislo :D

Počelo primanje uplata na PP, ipak sačekati jedno mesec dana da ne bude 2-3 dana test, test, test aj ponovo sve ispočetka... :D

Pitao sam ja za ovaj limit dizanja novca sto pise da je -0.01, evo odgovora r9WZf07.png

Ajde sada da vidim kada pocnemo da izvozimo sve i svasta, mislim PayPal je bio razlog sto nismo do sada :)
Ali ozbiljno, samo cekam dezurne "samo nam PayPal treba, sve ostalo mozemo" :D

Sa cenama naše Pošte mali preduzetnici nikada u ovom životu neće biti konkurentni u svetu.

Vrh Dno