Mogao si da uporedis zvuk iz sluski kada si vec tu,s6 vs ip6 🙂
Odusevljen sam dizajnom i feel-ol telefona, black edition je 64gb sve super izgleda sad za sad 😀 Pogledajte prilog 167716
bye bye Iphone 6 😛
Ip6 je u odnosu na S6 Edge jadan 🙂 Neka te masina lepo sluzi.
Uf.. Ja sa SD karticom od 32GB i onih 16 GB(realnih ~12GB) na S5 imam ukupno zauzece od 24 GB (6.5 na telefonu i 17.5 na SD kartici) + sto tek planiram da snimam 4k na moru ili dosta Full HD materijala tako da bi tih 32GB meni definitivno bilo malo :/Da. Sistem 8gb, Aplikacije mi zauzimaju 4gb(imam mnogo aplikacija), tako da imam 20gb za slike, muziku, filmove, serije i ostalo. I vise nego dovoljno.
Da to sam rekao. Nigde nisam napisao da je baterija bolja. Ako je jedina stvar koja ti je bitna na telefonu je baterija, onda uzmi S5. Ako oces bolji ekran, kameru, zvuk, TW, dizajn, kvalitet, brzinu telefona, manje laga i sve ostalo onda ces preci na S6.Zar S6 nije upgrade u svakom smislu te reci u odnosu na S5, "must have za svakog fana Samsunga" neki bi rekli? :smoke:
Lepo si rekao nema pojma [emoji16]Devojčica koja nema pojma oko fonova je juče samnom razgledala telefone i ugledala je Samsung s6 i komentar je bio "koji je ovo wanna-be iphone telefon?"
Inače dizajn s6 edge je ok samo za gledanje, za korišćenje je toliko ******* da je to strašno.
Lepo si rekao nema pojma [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari