opet mislim da nije pravedno, nista covek nije kriv sto je tebi kasnio otkup, kakve veze on ima sa tim...sto ne zasluzuje ocenu?
Stigao novac posle 13 dana . Nikada više preko AKSa . Tačka .
Sad ne znam kako , i da li da ocenim lika . :S:
Slažem se, ocenjujes prodavca ili kupca a ne kurirsku službu. Prema toj logici, nijedan Kinez ne bi dobio ocenu zato sto isporuka traje oko 30 dana![]()
Čisto sumnjam da će da se uzbudi ako ga ne oceniš, većina i ne ocenuje na K&P.Evo šta me dovodi u dilemu .
Čovek lepo komunicira preko poruka , sve dok paket nije stigao u Suboticu . Posle toga ne odgovara na poruke , telefon koji je ostavio kad se registrovao na nije u funkciji , telefon koji je dao preko poruke nije dostupan sve vreme , ne odgovara na mejl kojm se registrovao . Sve to traje 13 dana , kaže da radi u AKS u , to je i potvđeno. Mislim da je bilo neke namere ... Što se mene tiče stvar je gotova , čak i da nije poslao 300 din , plašim se da neko drugi ne naleti .
EDIT:
Da dodam , to što radi u AKS , otvara mu razne mogućnosti (pošiljka je isparila , a isparljive materije se drugačije pakuju , tužite nas ) , barem koliko sam otpratio topik o Kurirskim službama .
I dalje sam u dilemi . Možda ga i ne ocenim![]()
Odakle ti to da isporuka iz Kine traje uvek 30 dana?
Mislim s obzirom da si rekao da isporuka traje oko 30 dana.
Ja cu ti postaviti dokaze da stize iz Kine za 5,6,7,...12dana sa sve free isporukom.
O kakvom maintenencu pričaš, sistem za objavljivanje oglasa je automatizovan! Oni su tu samo kad treba kršiti autorska prava, štite prodavce koji imaju "izlog" i koji plaćaju a kupce ko šiša, kada imaš problem nema ih nigde, napisali su gomilu članova kojima su se zaštitili kao beli medvedi i nisu odgovorni za ništa.
Probaj da nađeš email adresu preko koje bi mogao da ih kontaktiraš, ili broj telefona ili vlasnika sajta a već kad smo kod vlasnika prvo pogledaj iz koje države je vlasnik pa će ti biti jasno gde idu pare tj. kome...
Limundo jeste zlo ali ta lova ostaje u zemlji a ovi su 10 puta gori.
Hint: najlakše ćaš nači podatke o njima preko registra firmi na sajtu privredne komore srbije, toliko o tome koliko su transparentni sa sopstvenom sajtu...
Poenta je da kriju informacije kao zmija noge. Svaka normalna i odgovorna firma ima telefon istaknut na sajtu kao i barem jedno ime kontakt osobe, jedan email makar to bio i generički office@
U svakom slučaju kao što željko kaže, prodane duše...
Da. Proturio sam ga kroz sve moguće testove i izvanredan je.^od Miroslava ?![]()
Na KP se maltretiram sa rucnim obnavljanjem...
I meni kad sam prvi put stavio oglase . Reklama za prioritetni oglas .Na KP sam dobio gratis, od KP tima, da mi oglas bude 7 dana prvi u kategoriji
Valjda im se svideo neki moj oglas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari