Šta je novo?

LG G3

Ma sasvim solidne rezultate pravi telefon. Ajde da kazemo da mu nedostaje optimizacija baterije kod 3g-a. Mi smo se malo razmazili sa g2 ali u principu je sasvim ok. Jos plus ovde ima mesta za poboljsanja tako da imamo sta za ocekivati u buducnosti.

Ja i nisam neki optimista. Ekran je preveliki potrošač jednostavno.

platformpower.png

Mogu vam složiti apk i jedan button ako vam tako pase. Ili ovako nesto sa opcijom restore na stock uploadfromtaptalk1428177327765.png

ja sam probo rutovat sa one script click,al prikazuje posle prvog rebuta da ne moze naci lg port.

jeste pise i ja ga stavim manuelno u download mode ali nista se ne desava.

Morao si ručno ili si ti to uradio na svoju ruku? Ja nisam pipao ništa nakon pokretanja bat fajla, sam je restartovao u dl mod i sam se odatle vratio u Android, koliko se sećam port je pronašao negde na tom rebootu u Android, nakon download moda.

uradio prvi rebut,posle toga waiting for device i tako stoji dugo,onda ja prebacim ptp ili mtp,onda izbaci da ugasim mob i da udjem rucno u download mode i ja tako uradim, ali osim sto udje u download mode nista drugo se ne desava.Probacu danas sa ovom skriptom,jer sam juce probao isto sa xda samo je drugi mislim nesto da se zove avanchi ili tako nesto.

uradio prvi rebut,posle toga waiting for device i tako stoji dugo,onda ja prebacim ptp ili mtp,onda izbaci da ugasim mob i da udjem rucno u download mode i ja tako uradim, ali osim sto udje u download mode nista drugo se ne desava.Probacu danas sa ovom skriptom,jer sam juce probao isto sa xda samo je drugi mislim nesto da se zove avanchi ili tako nesto.
Koliko se ja secam kad udjes u download mode ti vise tu nista ne radis nego na kompu preko cmd prozora unosis komande. Treba ti broj COM porta na koji je telefon nakacen da bi preko njega prebacio fajlove koji su ti potrebni.

Ja sam radio po onom prvom upustvu cim se pojavilo...

a jel tebi adb prepoznaje telefon uopšte? kad kucaš na kompu adb devices da li dobiješ serial nazad? i da li ti na telefonu iskoči prozor gde autorizuješ konekciju?

pošto sad gledam ovaj bat fajl i to waiting for devices je kod dela gde adb treba da pronađe telefon. jesi li dobro instalirao drajvere?

sa ovom skriptom je uradio dva puta rebut i usao sam u download mode,ali nista samo tako stoji.radio sam po ovom upustvu,izadje ako ne vidim za minut super user scrip da nije uspesno i onda mi daje press any key,jel moze da pravi problem ako je zakljucan mob na mrezu

Poslednja izmena:
Ne, nema veze da li je zakljucan na mrezu. Mislim da drivere nisi dobro instalirao.

instaliro sam drivere ove zadnje united 3.14 ja mislim prepozna mob i uradi rebut prvi pa podigne sistem,pa opet rebutuje i ode u download mode i tu ostane

Poslednja izmena:
Ukucaj adb devices, ako ti ne nalazi fon onda nisi dobro instalirao.

ja sam malo slab sa tim,jel u comand promtu kucam adb devices?

ja sam malo slab sa tim,jel u comand promtu kucam adb devices?

Vidi ovako, moras imati dobar driver i ukljucen usb debugging (usb otklanjanje gresaka) na telefonu . To imas u dev opcijama, a njih ces otkljucati tako sto ides u informacije o softveru i tapkas desetak puta na broj verzije.
Ako si ovo sve uradio kad povezes fon na usb na telefonu ce ti izbaciti da prihvatis "otisak" sa racunara.
Sto se tice adb devices ovako treba da izgleda : http://prntscr.com/6prux0

Ako treba pomoc, vici.

ukljucen je usb debaging,drajvere skinuo sa xda gde je i ova skripta i prepoznaje mob cim ga resetuje.ma nema veze odustajem [emoji1]

Poslednja izmena:
ukljucen je usb debaging,drajvere skinuo sa xda gde je i ova skripta i prepoznaje mob cim ga resetuje.ma nema veze odustajem [emoji1]

Uradicu ja neki video za par dana kad budem imao vremena, pa ako te ne mrzi da cekas :D Koji win koristis? Jesi li sigurno na lizalici :D ?

xp,jesam update preko lg pc suite,instalirao drajvere prepozno otisak sve u dure,osim sto nece da ga ruta:)cekacu,ubise me ove reklame:)jel isto i za ovaj 32 gb ili mozda treba drugu skriiptu

Poslednja izmena:
xp,jesam update preko lg pc suite,instalirao drajvere prepozno otisak sve u dure,osim sto nece da ga ruta:)cekacu,ubise me ove reklame:)jel isto i za ovaj 32 gb ili mozda treba drugu skriiptu

Ako si instalirao pc suite mislim da ti driver i ne treba. On ga je instalirao .

Stisnuo muda i startovao skriptu:D

Morao sam ručno da pokrenem download mod, ali posle toga je odradilo do kraja. Download mod radi kao i TWRP.

Win7 64bit, nikakve posebne drivere nisam instalirao posle LG PC Suite.

Sad mogu predlozi za ROM.

Jel moguće samo TWRP ubaciti preko ove skripte ili da odradim unroot pa sve ispočetka?

Vidi ovako, moras imati dobar driver i ukljucen usb debugging (usb otklanjanje gresaka) na telefonu . To imas u dev opcijama, a njih ces otkljucati tako sto ides u informacije o softveru i tapkas desetak puta na broj verzije.
Ako si ovo sve uradio kad povezes fon na usb na telefonu ce ti izbaciti da prihvatis "otisak" sa racunara.
Sto se tice adb devices ovako treba da izgleda : http://prntscr.com/6prux0

Ako treba pomoc, vici.

7 puta.

Stisnuo muda i startovao skriptu:D

Morao sam ručno da pokrenem download mod, ali posle toga je odradilo do kraja. Download mod radi kao i TWRP.

Win7 64bit, nikakve posebne drivere nisam instalirao posle LG PC Suite.

Sad mogu predlozi za ROM.
Ja sam ostavio stock. Nije valjda da ti nešto fali na njemu? :) ono što mogu da preporučim je:

1) chupachups kernel, undervolt, intelliactive governor
2) thermal mod za 75 ili 80c
3) mod za gašenje oštrenja teksta (onaj iz recovery skripte kod mene nije odradio posao)
4) freeze bloata i svega što radi u pozadini a ne treba ti
5) aplikacije koje inače koristiš kad imaš rut na drugim telefonima, adbloker, faster gps, bbs itd...

Sad je gotovo, flešnuo sam Cloudy pa je opet stock

Poslednja izmena:
Odradio skriptu i dobio TWRP :banana:

Ja sam ostavio stock. Nije valjda da ti nešto fali na njemu? :) ono što mogu da preporučim je:

1) chupachups kernel, undervolt, intelliactive governor
2) thermal mod za 75 ili 80c
3) mod za gašenje oštrenja teksta (onaj iz recovery skripte kod mene nije odradio posao)
4) freeze bloata i svega što radi u pozadini a ne treba ti
5) aplikacije koje inače koristiš kad imaš rut na drugim telefonima, adbloker, faster gps, bbs itd...

Gde naći sve prve tri stavke? Jel se flešuju preko TWRPa?

Nazad
Vrh Dno