Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odd Thomas (2013) - 8.75-9.00/10

Nisam citao knjigu niti sam pre gledanja znao da je Kunc i da ima knjiga, nisam ni znao o cemu se radi
,

ali film mi se prosto dopao, jedan od najboljih koje sam pogledao skorije, definitifno drzi paznju...

Možda zato što se tema zove Poslednji odgledani filmovi, a ne trejleri.

Мож' да бидне...

Sinoc ponovo pogledah Dve Cadjave Dvocevke. Mislim sta reci sem da je neprevazidjen klasik.

+1,plus je,po mom misljenju,najbolja uloga nekog muzicara ikad,sting je,da iskoristim forumski recnik,pokid'o.

The Imitation Game - od mene jedna jaka 8/10. Dobra drama na temu koja je meni uvek zanimljiva (Enigma, drugi svetski rat i početci modernog računarstva i upotrebe istih).

Puno sam filmova odgledao na temu Enigme i njenom dešifrovanju, zanimljivo mi je da je ovaj dodao i aspekt društvenih dešavanja i odnosa prema određenim grupama.

Svakako preporuka za odgledati.

Super trejler, ali jel može neko da mi objasni zašto ja kad stavim neki trejler za nadolazeći film dobijem warn? Zbog toga sam prestao da učestvujem u ovoj temi.

Ja sam otvorio temu o filmovima koji ce da se prikazuju gde sam mislio da se izmedju ostalog ostavljaju i trejleri s'razlogom da se nepise o njima u temi odgledani filmovi. Medjutim nekima je verovatno bilo puno da se otvori jos jedna tema o filmu pa su je ugasili.

Furious 7- sjajno, sjajno i sjajno.
Neverovarno kako su uklopili sve, u jednom filmu sam pomislio da gledam Ramba, Dzeki Cena, Cak Norisa, Transportera, Taken, Expendables i slicne, samo sam cekao da uleti Optimus Prime da spasi stvar. Digli su lestvicu na visi nivo.
Veca je verovatnoca da sretnes Hulka na ulici nego ove akrobacije u filmu.
Prva scena sa Stathamom je objasnila, nadmasio je sam sebe.
Dobra glumacka postava kao i uvek. Tuzno je zbog Paula.
Sve u svemu sjajna zabava, ovo je jedan od onih filmova koji prkosi fizici, zdravom razumu i svemu ostalom ali upakovan tacno kako treba i jedan od boljih u tom zanru. Obavezno pogledati, ima i dosta dobrih fora.
Pitam se da l je moguce da u svakoj sceni stavljaju Dizela na hoklicu da stoji pa je visi od svih.

Ceka se sad 30 april za Avangers. Ona riba sto glumi Scarlet Witch je prelepa i preslatka, barem na trailerima.
U paru sa Black Widow, taman 🙂

Poslednja izmena:
Gledao sam Interstellar

Covek ostao bez reci.... 😀

Sjecas li se Dolly Bell 🙂

nisam ga pre gledao.

odlican film,Stimac legenda koja zivi. 8/10

edit: @Dovahpig ne znam ni sam kako sam uspeo ovde da je dovucem :d vratila se na mesto 🙂

Poslednja izmena:
Pogledao ponovo posle duzeg vremena La vita è bella, lagano je na listi od 20 najboljih filmova koje sam gledao 🙂

Poslednja izmena:
Verujem da postoje oni koji ga nisu pogledali, narocito ove mladje generacije.

Nisam mislio na mladje generacije, one ionako ne gledaju ozbiljne filmove. 😀

Furious 7- sjajno, sjajno i sjajno.
Neverovarno kako su uklopili sve, u jednom filmu sam pomislio da gledam Ramba, Dzeki Cena, Cak Norisa, Transportera, Taken, Expendables i slicne, samo sam cekao da uleti Optimus Prime da spasi stvar. Digli su lestvicu na visi nivo.
Veca je verovatnoca da sretnes Hulka na ulici nego ove akrobacije u filmu.
Prva scena sa Stathamom je objasnila, nadmasio je sam sebe.
Dobra glumacka postava kao i uvek. Tuzno je zbog Paula.
Sve u svemu sjajna zabava, ovo je jedan od onih filmova koji prkosi fizici, zdravom razumu i svemu ostalom ali upakovan tacno kako treba i jedan od boljih u tom zanru. Obavezno pogledati, ima i dosta dobrih fora.
Pitam se da l je moguce da u svakoj sceni stavljaju Dizela na hoklicu da stoji pa je visi od svih.

Ceka se sad 30 april za Avangers. Ona riba sto glumi Scarlet Witch je prelepa i preslatka, barem na trailerima.
U paru sa Black Widow, taman 🙂

Meni je zanimljivo kako su do kraja ipak povezali i onaj Tokio Drift sa ovim glavnim serijalom. Ima jedna scena koja savršeno povezuje sve, a dobila je smisao tek u ovom filmu ...

Ovo bi voleo da gledam

Krenuo sam sa triologijom osveta.
Sympathy for Mr. Vengeance (2002) bolestan film ne preporucujem, nadam se da su ostala dva bolja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno