Ja sam morao ispocetka jer su mi se ponistili aktivni efekti, sreca pa nisam daleko odmakao... Pillars Of Eternity Characters Crippled By Ridiculous Inventory Bug
Vidim ja da me nesto *****ava ***e sta sad da radim, 20+ sati odose za nista
https://twitter.com/fiddlecub/status/581918935810854912
Ja isto igram sa Human Fighter-om,ali mislim da nisam imao nista na pocetku!Sada su mi bas kao i kod tebe izlistani samo efekti od opreme!Jel ima Human Fighter neki Active Effect? Sad sam pogledao i imam samo od itema izlistane efekte, ne sećam se dal je bilo nešto u početku, ali čini mi se da nema ništa...
Jel ima Human Fighter neki Active Effect? Sad sam pogledao i imam samo od itema izlistane efekte, ne sećam se dal je bilo nešto u početku, ali čini mi se da nema ništa...
Nisam igrao puno pa bih mogo da počnem ispočetka ako sam zabagovao lika.
- Igra je nekako cudna sto se tice tezine. 90% vremena je prelagana, uz povremenu malo tezu borbu. Igram na hard, expert mode (sta god on bio) i veliku vecinu borbi uopste nije potrebno razmisljati ili taktizirati. Samo krenes da cepas coporativno na jednu metu, pa kad je ubijes na drugu i tako dobijas 90% borbi. Posle borbe se svi regenerisu (endurance) i cepas dalje. Health je gotovo nebitan, jer dok on spadne na nizak nivo svejedno moras da restujes zbog kriticnog umora. U onim retkim situacijama gde ova taktika ne pali dovoljno je uraditi sledece: nadjes vrata ili neki uzak prolaz ako si outdoor, na njih postavis tenka, ostale sve postavis iza. Tenku prakticno ne mogu nista jer se polako samoregenerise, a ne mogu svi ni da ga udaraju odjednom jer nemaju prostora. Ako mu malo padne endurance imas iza priesta da se pobrine za to. Ostatak vremena ih sibas iz pozadine dalekometnim oruzjem. Najsveziji primer: vodim 4 lika - mage, priest, rogue i warrior. Borba protiv 9 ili 10 protivnika od cega su 4-5 paladini/sampioni, 2 mage-a, 1 priest i boss. Samo zastekao tenka na vrata i sacekao 2-3 minuta da ih pobijem svih 10 iz pozadine. Mozda kasnije bude drugacije, ali za sada je balans borbe veoma cudan. Danas sam igrao 6 sati i nisam nijednom poginuo u borbi, a to svakako nije dobro. Mozda me malo razmazio Age of Decadence gde sam se non stop patio u borbama![]()
- Igra mi deluje prevse linearno za sada. Jedina "nelinearnost" na koju sam do sada naisao je da tipa izaberes da radis za suprotstavljenu stranu A ili stranu B. Jos nisam naisao na zamrsene questove i sheme kojih ima mnogo u BG-u. Ali dobro, mozda se kasnije stvari poprave u ovom pogledu.
Meni bas igra djeluje jako nelinearno, mislim da sam bukvalno svaki sporedni kvest mogao da rijesim na vise nacina.
Probao sam to ali me pokidaju. Nesto mi ne ide tako glatko kao tebi.
Apropo nelinearnosti, sad sam potvrdjujes da se kroz skoro cijeli zamak mozes provuci sunjajuci. Cak i taj kvest moze na vise od 3 nacina da se rijesi. A da ne pominjem jos ostale kvestove prije toga gdje si imao opcije da svaki rijesis na vise nacina, skror svaki sam mogao da rijesim preko dijaloga.
Necemo da spojlujemo pominjuci lokacije i nazive u igri. Ali ovaj moj opis borbe se upravo odnosi na tu lokaciju u zamku koji si naveo. Finalna borba u istom (tj. jedina borba posto moze da se sneakuje dotle).
Dakle u toj borbi, imas dole levo vrata gde mozes da zaglavis tenka. Ja sam isto lvl 4 na toj lokaciji. Ratnika sam pokupio u prvom gradu, tako da znas ko je. Rapid recovery + Wary defender + Larder Door stit (onaj sto izgleda kao vrata). Postavim ga na vrata i moze da drzi bas bas dugo (Poenta je da ne moze vise od 1-2 protivnika da mu pridje, a ti iz pozadine prvo poskidas mage-ove, priesta i dalekometne).
Bitno je da imas aktiviran defender mode naravno.
Ne znam kako to tebi uspeva, ja sam 4 level (Normal) i ako ih ne mrdam tamo ovamo izginu za cas, i da bas pricam za tog tenka.
Evo i ja se cudim kako to on lagano predje, ja se mucim evo dva sata vec i nikako da taj fight predjem.
Ovo ne da je bezveze, nego ko god da je dobio tu genijalnu ideju treba da leti iz tima. Najjače je što su meni ljudski protivnici ubedljivo najteži (pod ljudski mislim i ljudi i elfovi i orlani i ostala bagra) a za njih dobijaš nula iskustva po ubistvu. Previše glupo, posebno kada se uzme u obzir koliko ima borbe i koliko je igra teška. Za zverove i monstrume bar dobijaš neke mrvice kako se popunjava njihova bestiary stranica, ali to su stvarno mrvice i kada 100% popuniš stranicu posle toga ne dobijaš ništa za ubijanje tog tipa kreatura.Bezveze je isto sto se ne dobija experience kad ubijes nekog vec kad se zavrsi quest.
@ Nothingman
Možda je ovaj bug razlog zašto ti je tenk tako jak:
http://forums.obsidian.net/topic/73...llowing-stats-to-grow-beyond-intended-values/
Zbog ovog buga izbegavam save-ovanje na mapi dok ne pređem na drugu...
@ Nothingman
Možda je ovaj bug razlog zašto ti je tenk tako jak:
http://forums.obsidian.net/topic/73...llowing-stats-to-grow-beyond-intended-values/
Zbog ovog buga izbegavam save-ovanje na mapi dok ne pređem na drugu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari