Šta je novo?

LG L7 II

Uspeo sam da se vratim na 4.4, instalirao neki španski firmware :D Sad mi ne pada na pamet da pokušavam ponovo da idem na 4.2 :D

3a8fc6ebd2f23b05a85cf5589425a8ca.jpg

Zanimljivo je da CPU-Z pokazuje bateriju od 1500 mAh.
Moguce da je tako od kada sam na KK.

Poslednja izmena:
jel vredi neki ROM da se instalira za ovaj fon?
i kako do root-a?

Ja sam ovaj telefon imao skoro dve godine i isprobavao sam sve sto je izaslo za njega na xda. Nisam noob sto se tice androida i moje iskreno misljenje je da na njega ne treba nista custom stavljati. LG je traljavo odradio adreno KK drivere i optimiziaciju za ovaj model, a ni JB nije bas za pohvalu. Meni se najbolje pokazao official JB u kasnijim revizijama, stavite poslednju mislim da je v10j, odradite factory reset i eventualno framaroot. KitKat i custom romovi, a pogotovo cyanogen portovi su za izbegavanje

Framaroot sa playstorea, pa probaj koji exploit ide. mislim da je gandalf

Ja sam moj posle 2g dao sestri i kod nje je KK valjda v20c i ok je, samo sto je i dalje ostao onaj problem sa mikrofonom, sa problem sa Viberom i kamerom je nestao.

Ljudi danas hteo da ubacim MTS karticu u ovaj mob koji sam uzeo u telenoru na ugovor kad ono vrti samo kao da trazi mrezu,ali je ne nalazi,pise kao da je mreza nedostupna,nema sim-a,tako nesto. Probao malo i levo-desno-gore-dole da je pomeram,ali pri paljenju opet isto.
Zanima me jel moze neko ko ga je uzeo u telenoru da ubaci neku MTS karticu i da vidi oce je pronaci,ne znam jel telefon zakljucan samo na telenor ili tu nesto drugo ne valja jer mi ne trazi kod za otkljucavanje mob-a kad se ubaci kartica drugog operatera,pa me to buni?

Telefon je zakljucan na telenor mrezi ,ako ti je istekao ugovor kad si uzimao taj tel ,idi u telenor i trazi kod za otkljucavanje.

@SOUTH a sto mi onda ne trazi da ukucam kod ako je zakljucan? To mi je malo cudno. A ugovor mi istice krajem jula,a ali sam im vec trazio da mi otkljucaju,prosli put za alkatel mob su otkljucali isto 4-5 meseci pre ;)

Pa kad si im trazio ,sta su ti rekli ,tj sto ti nisu otkljucali ?

Juce sam im poslao mejl za ovaj lg da otkljucaju,cekam da mi odgovore.

Ka posaljes telenoru mail sa IMEI i ostalim podacima koje traze, treba im oko 15 dana ta ti posalju kod...Evo upustvo za otkljucavanje:
LINK

Ka posaljes telenoru mail sa IMEI i ostalim podacima koje traze, treba im oko 15 dana ta ti posalju kod...Evo upustvo za otkljucavanje:
LINK

Ali je fora sto meni uopste ne izbacuje da unesem nikakav pin kad ubacim mts karticu u njega vec samo ne nalazi mrezu. A i nisam neki englez pa bi bilo bolje da se ovo prevede ;)

meni istice ugovor 29.4.15

moracu i ja da se dopisujem sa njima u vezi unlock koda, sjajno je to sto to dzosua upravo sada resava pa ako ti nije tesko daj mail adresu gde si podneo zahtev za unlock code i jos nekih par smernica da ne lutam posle ....

Ne mora dati to izbaci... Samo ukucaj 2945#*XXX# (pretpostavljam da ti je model 710 pa ce biti 2945#*710#). Tada nadji opciju Network Lock i ukucaj broj koji ti oni posalju...

meni istice ugovor 29.4.15

moracu i ja da se dopisujem sa njima u vezi unlock koda, sjajno je to sto to dzosua upravo sada resava pa ako ti nije tesko daj mail adresu gde si podneo zahtev za unlock code i jos nekih par smernica da ne lutam posle ....

Tu ti je sve napisano sta treba:
https://www.telenor.rs/?page=8109

@chele85 Na tom sajtu izaberem nasu zemlju,pa onda trebam operatera,a ono samo ima VIP,tako da dzabe smo krecili sto se kaze ;) A i nisam video jel naplacuju i koliko?

Ma nista ne radis na tom sajtu sem sto procitas upustvo :D
Telenor/Vip ce ti poslati kod za otkljucavanje, naravno kad istekne ugovor i kad im ti posaljes trazene podatke.

@chele85 hvala za ovaj kod,danas mi telenor mejlom poslao kod za otkljucavanje telefona 4 meseca pre isteka ugovora za taj mob,svaka im cast po ko zna koji put i prosli mob su ti tako otkljucali cak i pola godine pre isteka ugovora. Samo je fora sto mi nisu rekli za ovo kucanje sto si ti dao. Uglavnim ukucao ovo tvoje,izabrao sto si napisao,ukucao njihov kod i mib je otkljucan za sve mreze ;)

izgleda da se ovo djubre od telefona posle firmvera V20C ne moze da se vrati na V10J ili bilo koji drugi V10....

Ja sam probao, i nisam uspeo, ali bilo je ljudi ovde koji jesu.

Ja uopste ni nemam v20c,jel to zvanicna ispravka ili ste ubacivali one Spakse verzije?

Ja sam probao, i nisam uspeo, ali bilo je ljudi ovde koji jesu.

ja sam uspeo da vratim sa V20A ali sa V20C NE, da ne bude posle probao sam i uspeo da vratim sa V20C na V20A ali onda nije hteo da se vrati na V10J ....

Inace sam koristio V20C onaj valjda Spanski bese ...

Vrh Dno