Šta je novo?

LG G3

Ne znam sta ima tu da se pada ili ne. Lepo sam napisao da je na auto i 100%. Da li znas sta to znaci, ili treba da ti postupno objasnim? Slobodno reci.
Ma ne druže moj. Nego hteo sam da kažem kako je slabo to. Ja na 100% na S3 guram toliko, čudi me da ne može ovaj sa mnogo boljom baterijom da izvuče bar 8 sati. Nešto ti troši bateriju, a meni sve popaljeno 4 email-a, WhatsApp viber Skype telegram pinterest Google +, Hangouts, još 150 aplikacija. Slabo kažem ti ja. Mora da ti curi negde baterija.

uploadfromtaptalk1427148099464.png

Onaj ko 6 sati u toku svakog dana gleda u ekran telefona,treba da se malo zapita. Inace 90 % ljudi koje poznajem,telefon puni kad legne da spava,ujutru kada ustane,saceka ga napunjen telefon (ako telefon bas maximalno koristi)
Inace,meni baterija traje oko 45-50 sati,uz jedno 4 sata ekrana. Za mene i vise nego dovoljno.

Ma ne druže moj. Nego hteo sam da kažem kako je slabo to. Ja na 100% na S3 guram toliko, čudi me da ne može ovaj sa mnogo boljom baterijom da izvuče bar 8 sati. Nešto ti troši bateriju, a meni sve popaljeno 4 email-a, WhatsApp viber Skype telegram pinterest Google +, Hangouts, još 150 aplikacija. Slabo kažem ti ja. Mora da ti curi negde baterija.

Pogledajte prilog 165847

Djilkos nosi aku od fapa na ledjima :D Uradi ss onog grafikona, osecam da je ravan kao Prokletije :)

Nikako ss kada iscuri do 5%. Osecam ova druga polovina napravi max jos 1h sot-a i to je to :)
Mada ovde kod tebe je brajtnes na min i wi-fi/2g kombinacija 100% vremena,plus sve moguce apk u dark(crnim) temama,verovatno i gapps dark paket.

Poslednja izmena:
Meni ovako kako Loznica kaže i evo rezultata -
17a39289d64f6570111bd1a89877855b.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1427149741311.png
    uploadfromtaptalk1427149741311.png
    205.4 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
M7 :D stvarno ne znam kako djilkos izvuče onoliko sa matorom s3kom :D
Na 3g idem kad surfujem, tu je znaci 30min do 1h otprilike..

Poslednja izmena:
Male tajne velikih majstora [emoji14]

Koristim se onim kako oni pričaju tako ja pokažem. Dok je realno stanje nešto drugo. Mada su svi subjektivni, pa otuda i moji magični rezultati :D

Ne znam sta ima tu da se pada ili ne. Lepo sam napisao da je na auto i 100%. Da li znas sta to znaci, ili treba da ti postupno objasnim? Slobodno reci.
Aj postupno objasni, pa da ti objasnimo zbog čega osvetljenje podešeno na, auto, nije baš relevantno.
Djilkosh, dobro čačkanje, dooobrrooo, inače ko je tebe sa toliko postova ozbiljno shvatio da ti od G3 očekuješ 8h SoT, svaka mu dala...

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje. Da li evropska verzija u sebi ima qi bezicni standard za punjenje baterije ?
Ajde da quotujem samog sebe. :)

Koliko pratim mobove pa opet nisam do danas znao da g3 ima qi standard u sebi,pa cenim da ni dobar deo vlasnika g3 to jos uvek ne zna :)
A nisam znao jer su svi reviewi pisani i snimljeni sa usa i koreja verzijom moba koji ne podrzavaju qi punjenje out of the box. Samo eu model(d855) ima risiver za te talase u poklopcu.

[YOUTUBE]VGlmlN_wRBs[/YOUTUBE]

Jako korisna stvar. Jeste sporije punjenje ali moze da pomogne dosta.

LG G3 bežično punjenje baterije: https://youtu.be/DPp_xoqNblQ

Poslednja izmena:
MARKOS23 A sta nije relevantno? Znam ja da to nije 100% uvek, ali u pojedinim trenucima jeste i to kad sam napolju, na jacem svetlu, zato i sluzi auto. A bas me interesuje ima li nekog ko drzi uvek na 100%.

Poslednja izmena:
To je ono ti si pravi korisnik kada u mrklom mraku drzis 100% osvetljenje i oci ti ispadnu, auto brightness ja za *ickice :D , to auto 100% nema uticaja samo kada si u tom mrklom mraku kada si u sobi ili kancelarija koja zna da bude osvetljena i te kako ima razlike. A imao sam S3 pre ovog fona i ne moze pri normalnoj upotrebi da tera toliko, nema sanse, sa G3 sam imao oko 5 i po sati max inace imam oko 4h za 50-55 sati... Jednio 1+1 moze da ima 25h sota za jadna dan uz slabije koriscenje :D

Ajde da quotujem samog sebe. :)

Koliko pratim mobove pa opet nisam do danas znao da g3 ima qi standard u sebi,pa cenim da ni dobar deo vlasnika g3 to jos uvek ne zna :)
A nisam znao jer su svi reviewi pisani i snimljeni sa usa i koreja verzijom moba koji ne podrzavaju qi punjenje out of the box. Samo eu model(d855) ima risiver za te talase u poklopcu.

Jako korisna stvar. Jeste sporije punjenje ali moze da pomogne dosta.

LG G3 bežično punjenje baterije: https://youtu.be/DPp_xoqNblQ

Mislim da poprilican broj ljudi na ovom forumu odavno ima bezicni punjac.

Ma imam ga i ja. Nego nisam znao da g3 ima risiver za te talase,bas sam bio iznenadjen juce :)
A koliko pratim ovu temu niko nije napisao da koristi qi punjac uz g3...

MARKOS23 A sta nije relevantno? Znam ja da to nije 100% uvek, ali u pojedinim trenucima jeste i to kad sam napolju, na jacem svetlu, zato i sluzi auto. A bas me interesuje ima li nekog ko drzi uvek na 100%.
Dobro si napisao. Ali ja odakle znam koliko si ti često napolju, ali sada kada si opisao upotrebu interneta, da se naslutiti. Inače, kada je napolju data off, telefoni troše kao upaljači. I da, verujemo ti, zaista su mogući takvi rezultati u takvim uslovima.

Da li je futrola prepreka za punjenje?

Zavisi od furtrole i punjaca. Generalno zavisi koliko je debela futrola sa zanje strane. Moja nije predebela i najnormalnije se sa futrolom puni na punjacu koji je kupljen iz Kine za 500 din. Promenio sam 3 punjaca do sada dok nisam nasao koji mi odgovara.
Prvo sam koristio ovaj: mNgKDQpzx05tJe0T_HMxgTQ.jpg i on je super radio ali mi je previse svetleo tokom noci sto me nerviralo, pa sam ga prodao.
Nakon toga sam kupio originalni LG punjac: lg-g3-wireless-charging-stand-lg-wc-g9.jpg i preko njega nisam mogao sa futrolom da punim. Bilo je usporeno punjenje i stalno se palilo i gasilo punjenje. I njega sam prodao.
Sad imam ovaj: 1462103-1.jpg i radi savrseno sa futrolama. Pazi, punjaci su ti iz Kine od 400-900 din tako da mozes da probas, pa ako ti se ne svidi uvek mozes kod nas da ih prodas za 1000-1500 din.

Poslednja izmena:
Da,taj treci je standardan. Na aliju prodat u hiljadama komada :)

Moracu da narucim jos jedan,u drugoj boji :)

Kakva je prednost tih punjača? Nisam imao do sada nijedan, pa me interesuje iskustvo vas sto imate. Mislim da nije tesko utaknuti standardan punjac u tel, a i brze puni od tih.

Kakva je prednost tih punjača? Nisam imao do sada nijedan, pa me interesuje iskustvo vas sto imate. Mislim da nije tesko utaknuti standardan punjac u tel, a i brze puni od tih.
Pa nikakva prednost, jedino eto ako si u kancelariji za stolom da ti stoji na stolu kad ti zatreba da se javis i posle opet spustis da se puni... Imao sam jedno vreme mi bilo zanimljivo ali posle sam skontao da nema nikakve prednosti samo bzv zraci okolo i greje telefon...

Pa nikakva prednost, jedino eto ako si u kancelariji za stolom da ti stoji na stolu kad ti zatreba da se javis i posle opet spustis da se puni... Imao sam jedno vreme mi bilo zanimljivo ali posle sam skontao da nema nikakve prednosti samo bzv zraci okolo i greje telefon...

Slazem se. Ja hocu pravo beskontaktno punjenje, kako ga je Tesla zamisilio. Ovo pomaze samo onima koji imaju problema ""da ga ubodu".

Aj sada.. :) ko mu ne vidi primenu ne treba ni da ga koristi, za mene je super stvarcica.
Uletis u gajbu ne ganjas nikakve kablove samo ga spustis na to,ako te neko cima na mob ne moras da ga skidas sa punjaca pa posle zavrsetka razgovora opet zabadas. Sta znam,meni je korisno ,uglavnom dobra stvar za dopunjavanje moba.

Jedino sto se sporije puni i greje bateriju,mada kao da cu mob koristiti vise od god,dve dana,tako da je to meni nebitno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno