Ma ne druže moj. Nego hteo sam da kažem kako je slabo to. Ja na 100% na S3 guram toliko, čudi me da ne može ovaj sa mnogo boljom baterijom da izvuče bar 8 sati. Nešto ti troši bateriju, a meni sve popaljeno 4 email-a, WhatsApp viber Skype telegram pinterest Google +, Hangouts, još 150 aplikacija. Slabo kažem ti ja. Mora da ti curi negde baterija.Ne znam sta ima tu da se pada ili ne. Lepo sam napisao da je na auto i 100%. Da li znas sta to znaci, ili treba da ti postupno objasnim? Slobodno reci.
Slike ili se nije desilo.Kaže čovek koji NE poseduje g3
Ali zato poseduje sve moguce samsungeKaže čovek koji NE poseduje g3
Ma ne druže moj. Nego hteo sam da kažem kako je slabo to. Ja na 100% na S3 guram toliko, čudi me da ne može ovaj sa mnogo boljom baterijom da izvuče bar 8 sati. Nešto ti troši bateriju, a meni sve popaljeno 4 email-a, WhatsApp viber Skype telegram pinterest Google +, Hangouts, još 150 aplikacija. Slabo kažem ti ja. Mora da ti curi negde baterija.
Pogledajte prilog 165847
Aj postupno objasni, pa da ti objasnimo zbog čega osvetljenje podešeno na, auto, nije baš relevantno.Ne znam sta ima tu da se pada ili ne. Lepo sam napisao da je na auto i 100%. Da li znas sta to znaci, ili treba da ti postupno objasnim? Slobodno reci.
Ajde da quotujem samog sebe.Jos jedno pitanje. Da li evropska verzija u sebi ima qi bezicni standard za punjenje baterije ?
Ajde da quotujem samog sebe.
Koliko pratim mobove pa opet nisam do danas znao da g3 ima qi standard u sebi,pa cenim da ni dobar deo vlasnika g3 to jos uvek ne zna
A nisam znao jer su svi reviewi pisani i snimljeni sa usa i koreja verzijom moba koji ne podrzavaju qi punjenje out of the box. Samo eu model(d855) ima risiver za te talase u poklopcu.
Jako korisna stvar. Jeste sporije punjenje ali moze da pomogne dosta.
LG G3 bežično punjenje baterije: https://youtu.be/DPp_xoqNblQ
Dobro si napisao. Ali ja odakle znam koliko si ti često napolju, ali sada kada si opisao upotrebu interneta, da se naslutiti. Inače, kada je napolju data off, telefoni troše kao upaljači. I da, verujemo ti, zaista su mogući takvi rezultati u takvim uslovima.MARKOS23 A sta nije relevantno? Znam ja da to nije 100% uvek, ali u pojedinim trenucima jeste i to kad sam napolju, na jacem svetlu, zato i sluzi auto. A bas me interesuje ima li nekog ko drzi uvek na 100%.
Mislim da poprilican broj ljudi na ovom forumu odavno ima bezicni punjac.
Da li je futrola prepreka za punjenje?
Da li je futrola prepreka za punjenje?
Pa nikakva prednost, jedino eto ako si u kancelariji za stolom da ti stoji na stolu kad ti zatreba da se javis i posle opet spustis da se puni... Imao sam jedno vreme mi bilo zanimljivo ali posle sam skontao da nema nikakve prednosti samo bzv zraci okolo i greje telefon...Kakva je prednost tih punjača? Nisam imao do sada nijedan, pa me interesuje iskustvo vas sto imate. Mislim da nije tesko utaknuti standardan punjac u tel, a i brze puni od tih.
Pa nikakva prednost, jedino eto ako si u kancelariji za stolom da ti stoji na stolu kad ti zatreba da se javis i posle opet spustis da se puni... Imao sam jedno vreme mi bilo zanimljivo ali posle sam skontao da nema nikakve prednosti samo bzv zraci okolo i greje telefon...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari