Šta je novo?

HTC One M9

Sto nema s6? Zanima me to poredjenje najvise

Pa nisu jos odradili review. Najverovatnije cekaju da testiraju telefon sa finalnim softverom, posto sve sto je do sad izaslo nije sa finalnim softverom, tako da treba uzeti sa rezervom i testove za kameru i bateriju i ostalo.
Kao sto rece Vojkan na gsmarena testu je S6 malo bolje prosao a na 50% ima jace osvetljenje.

Sad vidim da su ovi iz gsmarene dodali ovo:

The Samsung SM-G920F Galaxy S6 used for this review is a pre-release unit, using firmware version G920FXXU1A0BN, which was the latest available as of March 10. You can rest assured we will retest all of our proprietary tests once we get a production unit - hopefully within a week or so.

Nisam siguran da je bilo ranije.

Poslednja izmena:
Pa nisu jos odradili review. Najverovatnije cekaju da testiraju telefon sa finalnim softverom, posto sve sto je do sad izaslo nije sa finalnim softverom, tako da treba uzeti sa rezervom i testove za kameru i bateriju i ostalo.
Kao sto rece Vojkan na gsmarena testu je S6 malo bolje prosao a na 50% ima jace osvetljenje.
Pa zato me zanima. Svi su kritikovali S6 zbog baterije a na kraju moze da ispadne da ima nolju autonomiju nego M9.
Kao i tw, sense speed test me zanima. Posto kako je htc krenuo ne bi me cudilo da su i to nazadovali

Dobro svakako se ne treba porediti s gorim od sebe :)
Meni lično ništa ne znači što je baterija na s6 za nijansu bolja od one u m9 jer iz mog ugla su i jedna druga katastrofa :)

Baterija na M9 je sasvim solidna, ako se misli konkretno na bateriju/na kapacitet a i rezolucija displeja je 1080p, ono sto je katastrofa je aktuelna revizija raspalog S810 koja vrlo lako htc moze da posalje u bankrot jer im je i 2014 bila teska/prodaja losa a to im je prakticno jedini izvor prihoda. LG ima druge divizije, sony takodje plus ce namlatiti pare od prodaje senzora (samo od S6 verovatno 50 milki x17$) ali sta ce htc uz ovako osakacen M9?

Za skoro sve je kriv qualcomm, tj za poluproizvod od cipseta (bar kada su telefoni u pitanju, mozda se manje greje u tabletima, to ce se tek videti) a mozgovi iz htc-a su odgovorni za ostalo, panel, kameru/kamkorder itd. M9 nema cak ni digitalnu foto/video stabilizaciju sto je bas lose za 2015.

Sto se brzine UI tice koliko sam video cak i verge hvali sve to.. a oni se loze na ios fluidnost i brzinu, to moze M9 da odrzi u zivotu kod odredjenog broja korisnika - Sense.

Poslednja izmena:
Pa ovo sto pisu je istina. Druga stvar sto je gpu zakucan na 300mhz umesto na 700 itd itd ;)

Neverovatno je koliko je samsung napravio dobar potez kad je odlucio da izbaci S6 sa samo svojim cipsetom!

Znaju oni dobro da je SoC debelo underclockovan. Ovo je samo pokusaj da se spasi sto se spasti moze.

Neverovatno je koliko je samsung napravio dobar potez kad je odlucio da izbaci S6 sa samo svojim cipsetom!

Dobro je da su na vreme skontali sta se desava sa S810, ne zelim ni da zamislim kako bi se isti ponasao na 2K rezoluciji.

Edit:

Live images of the HTC One M9 Plus crop up again, confirm specs
HTC schedules "More than One" event for April 8th: dual-camera One M9+ in tow

11092528-1180243362003755-1510228132-o.jpg

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]06e1Kh85Ghs[/YOUTUBE]

Stabilizacija na nivou 2010-2012.

Ovaj m9+ sto treba da izadje za 10ak dana je verovatno najruzniji telefon ikada napravljen.
Pazi ti logiku,imas home dugme koje je i senzor za otisak a onda 2cm gore su ti nav dugmici.
Da li je neko od kineza bio drogiran dok je dizajnirao taj mob nikada necemo saznati..

Inace,mtk koji ce biti u njemu.

http://blog.gsmarena.com/mediatek-mt6795-smokes-snapdragon-810-geekbench-3-0-closes-exynos-7420/
rekoše ranije da to nije home kao na samsunzima, nego prije svega senzor otiska prstiju. Možda i power funkcija. Najbolje da ima još 1 home on-screen 1 cm gore :S:

Sta god da je previse je ruzno. Na stranu sto zbog tog senzora zvucnici dole nece biti nikakvi. Kada su vec isli na ovako ruzno resenje onda su morali crnu htc traku da batale.
Sreca pa ova rugoba nece biti previse zastupljena na zapadu...

Tuga. Kao da su prethodnih godina nekim potezima usavrsavali tehniku, da bi ove godine gospoda iz HTC-a uspesno pucali sebi u koleno.

Ovo propadanje htc-a u najavi je zicer za kineze pune love.. Vec vidim naslove lenovo kupuje htc ili huawei kupuje htc itd itd.

Pa jos gore da nema nikakvu funkciju sem senzora
eto senzor + power recimo
Sta god da je previse je ruzno. Na stranu sto zbog tog senzora zvucnici dole nece biti nikakvi. Kada su vec isli na ovako ruzno resenje onda su morali crnu htc traku da batale.
Sreca pa ova rugoba nece biti previse zastupljena na zapadu...

ne mora da znači za zvučnike, polako. Svakako, ne interesuje me tel... Malo šta me i interesuje ovih dana. Možda Z4 i Z4 compact, kad bi skroz istanjili bezele, ko što neće...

HTC: The Next Chapter - Android Q&A:
[YOUTUBE]CXkDlG_5zP4[/YOUTUBE]

dobar klip o htc-u. Gde su ,sta su bili i kuda treba da idu :)

[YOUTUBE]tTwuf2egLN4[/YOUTUBE]

Au koja tuga od stabilizacije na M9 (na nivou iz 2010), bukvalno ovo ne moze da se gleda. A ni to nije jedini problem kamkordera..

Poslednja izmena:
možda nema stabilizaciju, al zato 4k, jesi vid'o kako je oštra slika?! :d

(više 4H nego 4K, tj. hahahaha :p )

Mislim da neki kinezi treba da kupe HTC, ocigledno nemaju para. Pa da ko god ih kupi, ulozi malo pare u marketing i komponente telefona.
Jer posle M9 i jos ako izbace onog monstruma M9+ oni su definitivno bankrotirali [emoji16]

možda nema stabilizaciju, al zato 4k, jesi vid'o kako je oštra slika?! :d

(više 4H nego 4K, tj. hahahaha :p )

Konkretno to poredjenje iznad nije 4k vec 1080p :) Ali ako si mislio uopste, dzaba 4k kada je stabilizacija na nivou telefona iz 2010.

bio sam ironičan, bez obzira je li 4K ili 1080p, video izgleda kao 480p, a stabilizaciju ja i ne vidim. Kada sam ja to pominjao za video prije izlaska, meni su rekli da će imati softverski OIS, pa kad je izašao kako će to biti sređeno apdejtom, jer to još nije finalna verzija, itd. Eh, velika očekivanja :D

Pa nije ni ovo finalni softver, čekaj još malo, čim kupiš videćeš da to nije baš tako [emoji14]

A i HTC je rekao da radi na poboljšanju kvaliteta kamere u novom update-u koji je u ovom trenutku na računarima programera koji rade danonoćno da donesu novi update što pre.

Znači veruj ispravice, samo ga kupi :D

Nazad
Vrh Dno