Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

To ce stalno da te zeza svremena na vreme, i ja sam promenio na kraju kabli, meni je i baterija otisla ranije mozda upravo zbog toga cas puni brze cas sporije.

Ja imam problem sa S3.
Od skoro se desava da kad udjem u Phone ili Contacts, vrati mi se na pocetni ekran sa porukom 'Unfortunately Contacs has stopped'.
Ranije mi se desavalo sa vremena na vreme sa nekom igrom, al nisam davao previse vaznosti tome, reko igra nesto baguje.
Al ovo je sistemska greska.

Kako da resim ovaj problem ?

Zna li neko koliko okvirno košta zamena power dugmeta na S3 u našim BG (i okolina) servisima?

Mene je kostala cini mi se 500 ili 1000 din. Doduse u NS, ali racunaj okvirno toliko.

Moze li neki proveren servis u Beogradu (i okolina Batajnice) na PM?
Drugar mi je video u Balkanskoj u nekom servisu, traze 2000din, odma mi je to bilo mnogo za telefon koji vredi oko 100 evra.

Koji je to bio servis, ne verujem da je bio voodoo, oni nisu drali.

Прикачио сам УСБ меморију преко ОТГ кабла, телефон је препознао УСБ мемирију, али не могу да јој приступим. Стоји иконица "меморија је празна или има неподржани фајл", на њој је један .мкв филм. Како да приступим том флешу, како да избришем, ниједан фсјл менаџер не види тај УСБ?

Koji ti je fajl sistem na flashu? Mozda to pravi problem. Vidis, mogao bih ja da nadjem otg, imao sam ga negde u fijoci.

Највероватније је НТФС, или евентуално ФАТ32. Не знам дал сам га форматирао у НФТС јер је 4 ГБ. Сад нисам при компу па не могу да проверим.

Успео сам, препознао је усб меморију. Сад водим да немам звук, кодек је ДТС па претпостављам да је до тога, јел то значи да телефон не подржава тај кодек?

Ne. To znači da player ne podržava. Skini neki drugi.

Пробао са више плејера, неће, неподржан аудио формат. На Иком рисиверу исто неће а на тв пушта звук.

Mx player ne pušta dts od skoro, moraš ručno skinuti kodek sa xda foruma, ubaciti i onda radi.

Koristim Blekota Note 4 rom, da li moze da se tema u meniju koja je po defoltu bela da se promeni i da bude crna?

Ja još nisam video negde da može, a i ko da provodis non stop u settingsu, pa ti treba crna zbog nekog čuvanja baterije.

Postoji Dark material za CM12, ima ga i na play storu. Ja sam ga koristio u pocetku, kasnije me nesto na predzadnjoj verziji temaseka. Svakako mnogo lepse izgleda sve u crnom, ne zamara oci, nema sarenisa koji lizalica donosi.

Ponovo sam instalirao Dark material, sljaka sjajno. Crne poruke, meni, mail... Ja zadovoljan kao i ranije. Preporuka :)
Samo za instalirajte, pokrenite, stiklirajte style, udrite apply i uzivajte.

ja sam stavio na temasek cm12 'mind' temu - zelena i oranz, nije presareno, a bas lepo izgleda

Poslednja izmena od urednika:
Crno mi je najprijatnije za oci, volim kad izgleda jednostavno a i dobro je za bateriju ;)

Poslednja izmena od urednika:
Poceo mi SGS3 da baguje u zadnje vreme, i baterija se vise prazni nego ranije, ima li neke veze to sto imam Novu Launcher?

Nebi trebalo da je Nova problem, launcher sljaka ko zmaj.
Koji rom koristis? U kom smislu ti baguje? Nesto ti srce bateriju. Verovatno neki servis drzi cpu na max clocku non stop pa se zato prazni.

Rom standardan , nisam ja to nista cackao, pa kad koristim aplikacije zabaguje, ili ne mogu da se javim i te neke sitnice.. A kako to za bateriju da proverim?

Ja još nisam video negde da može, a i ko da provodis non stop u settingsu, pa ti treba crna zbog nekog čuvanja baterije.

Nisam na bateriju mislio nekako mi je ruzan onaj meni sa ikonama (ko mene pita), reko ako ima tema sa crnom pozadinom da je aktiviram jer sam trazio u opcijama i negde nevidoh, dobro da znam da nema.

Nisam bio upoznat s tim romom, mrzelo me da googlam na fonu koja je verzija. U svakom slucaju setio sam se Dark-a pa reko da podelim s ovima sto ne znaju :d

Nazad
Vrh Dno