Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

da, upravo danas meni, otkazala prognoza. stoji N/A .. jako cudno, sobzirom da je medju popularnijim apovima

Eye in the sky, poslednji put :)

moze da bude da jeste ostecen - samo ona nije svesna, jer se ne vidi. Poznajem situaciju gde je udarac sa strane, vidljiv bukvalno pod mikroskopom, nevidljiv golim okom, onesposobio ceo touch zauvek. A druga i mozda verovatnija opcija je da je touch ostecen vlagom. S3 je manje vise zamandaljen jer su LCD i touch slepljeni ali voda ume da prodje kroz jedan od portova i da zavrsi bas tu izmedju.

Hvala. Neki kvar na ploci je bio. Touch je dobar ;)

Stavio sam Cyanogen CM12, nemam playstore, skinuo sam neki sa neta instalirao ali kada ga pokrenem samo se upali i ugasi. Kako da instaliram playstore?

Moraš da flešuješ gapps za lolipop kroz recovery.

drugar ima polu-cementiran s3. prvo nije hteo dalje od bootloader-a pa smo uspeli preko odin-a da odradimo flash fabrickog rom-a al' opet nije hteo da odradi kompletan boot. pa smo ubacili philz recovery i preko adb-a uspeli da od nile formatiramo system i data particilu i proradio je.

trenutno funkcionise al nema IMEI, tj izbacuje onaj genericki 0049...kolko sam uspeo da provalim na xda, resenje je povratak backup-a efs particija (koji nemamo) ili koriscenje alata tima Samsung Tools za koje je potreban onaj JTAG box. Zna li neko neki servis koji ima ovaj box i koje moze da ponovo upise IMEI?

Mozda da vidis sa zvanicnim servisom? :trust:

valjda su zvali i ovi im ponudili da im zamene plocu :trust:.

Pa da, nista cudno, samo da uzmu pare. Jedino onda da vidis u BG-u sa poznatijim nekim unofficial servisima, pa ko ima box.

Temasek 9.4 (5.1) sljaka ko zmaj.

ja skinuo ROM i drzim ga na telefonu, nikako da uradim dirty flash preko 8.4 .. ne znam sta vise covek ispravlja - mrzi me da citam changelog, ali i pre 9.4 nemam nikakvih problema ..

Msni radi poprilicno bolje nego 8.8. Nema vise nigde laga, nemam random crash pozadinskih procesa... Iskreno, 8.8 je bio los ako mene pitas.
9.4, boeffla 3 v12, Intelliactive v3 i sljaka perfektno. Jos nisam provalio da me nesto zeza.

ja sam na 8.4, nema crash-a nijednog niti nekog lag-a .. nateracu se da flashnem i famozni bofla i clean 9.4 onda

nije da se tesim, ali sa ovakvim ROM-om zaista nemam neku zelju da menjam telefon u neko dogledno vreme

Juce sam "oziveo" jos jedan S3 od svih ovih slupanih sto imam, tako sto sam preko KP kupio telefon sa smrskanim ekranom i sa ispravnom plocom. Covek mi je prodao ceo telefon, sa silikonskom futrolom, ispravnom plocom, bukvalno novim ledjima (zbog futrole) i baterijom, za 3000 din. tako da predlazem svima koji imaju koruptovan IMEI, probleme sa signalom, pokvarenu EMMC memoriju itd, da prekopaju po oglasima. Pala je cena S3-ja, i kao polovan i u delovima, bas nikako se ne isplati placati servisima bilo sta, a pogotovo prednji deo sa ekranom koji je u zvanicnim servisima i dalje kreetenskih 120 evra.

drugi put mi se desava vec da telefon sporo puni? Stavim ga na punjac sa 5% i on za celu noc napuni samo do 52% , menjao sam uticnice, skidoa sa punjaca,vraca i isto se desava? Dosao do 78% tu se sam iskljucio sa punjaca i ne puni vise?

Poslednja izmena:
epilog

nadjen tip koji privatno ima z3x box. odradio upisivanje IMEI bez nadoknade. telefon sljaka. ja likujem jer je pre par dana zamalo dat za delove za 3 'iljade dindzi

cisto kurioziteta radi...kolko vas, koji nabacijete raznorazne ROM-ove, ima backup efs particije?

svi :) A koliko mi se cini, saletov Neat to radi automatski, kudos za saleta ako sam u pravu.

nisam im'o samsunga nikad pa mi ovo novo. sve dok telefon nije odradio boot i dok se nije pojavio "no service" nisam bio svestan problema.

9.4 nije 5.1,ne znam gde si to procitao.
Ajaaaao kakav fail. 5.0.2. Ladno nisam ni gledao i jos mi cudno ne radi mi gapps za 5.1. Sigurno smo 3 nedelje cekali update, ja sam pretpostavio da peglaju 5.1. Opasan previd s moje strane. Izvinite.

Ja stavio CM 5.1 za sad sve dobro, videćemo kako će kasnije da bidne.

Kako se aplicira boeffla config nakon instalacije kernela... Ne moze flash zip-a iz recovery-ja.

Na temasek 9.4 ne mogu da poteram xposed, selinux je na permissive,

Šta da apliciras?

Skineš kernel i flesujes, a app je apk i nju instaliras.

Klasični Indij(an)ci :d

Meni radi.

Naravno uvek radim clean flash.

Jedini bug je što ne možeš vibration intensity da namestiš (doduse nije bug, nego nema opcija), a bug na koji sam naišao je da ne možeš ući u mobile network podešavanja, baca FC. Mada ima workaround da staviš telefon u airplane mode i onda možeš ući u podešavanja. Mada još nešto, ne moraš ni tu da menjaš nego odeš u System profiles I tu namestiš 2G only, 3G only, 2G/3G.

Poslednja izmena:
Ja samo pregazim i obicno sljaka sve. Koji si kernel stavio, def ili boeffla 4?
Znaci ti si zadovoljan kako sljaka? Razmislicu sutra da ga ubacim.

Vrh Dno