Šta je novo?

lc power 750w prophecy ?

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
Posedujem lc power 750w prophecy, moja masina iz potpisa,

interesuje me planiram zamenu ploce i procesora, idem na

I5 4460

ploca neka H81-H97-B85? Verovatno Asus gamer ili Asrock Fatal1ty serija.

Memorije su Partiot 2x4 gb

Dodajem jos i SSD Samsung Evo 840 od 250gb.

Grafika ostaje ista 650 TI koja je sad u masini.

Da li ce mi ovo moje napajanje biti dovoljna za ovu novu masinu, predpostavljam da trose isto manje vise nekih 50W?

Hvadno je, nikada nisam imao problema sa naponima sve u granici ocitavao sam iz OCCT a premericu i unimerom ako trebe. I vizulani pregled kondenzatora
ce uslediti.

NIKADA NISAM KLOKOVAO BILO STA I ISTO I SAD SAMO DIFOLT KAKO JE.

DA LI SMEM DA ISKORISTIM ISTO NAPAJANJE. DOK NE SKUPIM LOVU NA NEKO NOVIJE???

Naravno da ga mozes iskoristiti. Taj i5 je ionako mali potrosac. Uzmes H81 ili B85 plocu.

Cak ni ne moras da menjas napajanje ako nije starije od 4 godine, pa makar stavio i duplo vece potrosace (graficku). 😀

Poslednja izmena:
+1
Bez ikakvog problema 😉

A zašto bi i menjao napajanje u budućnosti ukoliko ti ne pravi neke probleme. Taj LC 750w je više nego sposoban da gura i GTX780 ili AMD 280x 😉

Poslednja izmena:
Menjaj kada i ako budes uzimao neku dosta jacu graficku, cisto da se osiguras.

Za sada, ovako, ce raditi bez problema.

Ne vidim problem što je 7 god. star,moj PSU je 5god star 😛. Ponavljam ako radi nemaš razloga za brigu.

A realno ceo taj sistem koji sastavljaš vuče max 300w, bez problema možeš da ga guraš sa kvalitetnim 350w napajanjem a tvoj PSU ima realnih 600W. :wave: imaš prostora za OC mada sa tim cpu-om ne možeš i za mnogo jaču grafu.

Poslednja izmena:
Godine nisu problem, nego samo zbog preventive - nikad se ne zna. 😀

Naravno da ga mozes iskoristiti. Taj i5 je ionako mali potrosac. Uzmes H81 ili B85 plocu.

Cak ni ne moras da menjas napajanje ako nije starije od 4 godine, pa makar stavio i duplo vece potrosace (graficku). 😀

😱 Moje napajanje s pocetka 2008-me.Guralo x1950 pro,4870,5850 i postojecu....Da ga ne ureknem!

Nazad
Vrh Dno