Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Šta je nekvalitetno na S6?
Mislim možda i jeste nešto al kako to znaš? :D

Kako sta? Zadnja strana je smesna.
Ko jos zeli da da 600-1000 evra za nesto sto je od stakla, a moze da ispadne svakog trenutka, svakog dana.
Ja ne znam gde vi zivite/radite? Stakleno zvono? :D

Sad ne valja sto je staklo, lol. Komedija.
Nije to kineska casa.

Osnovni model edge ce biti 800 evra minimum

S6 kada bude izasao onda pricajte koliko nije kvalitetno odradjen,kao ni staklo na poledjini.Sada nagadjate ali dobro,vasa stvar.Za mene lepse i bolje od S6 Edge nema i u skorije vreme nece ni biti.
Note 4 je odlican,znam jer ga imam ali rezervisacu S6 Edge u Telenoru cim bude moglo.
A da iphone 6 ima bolju izradu od S6 je smesno reci,receno je da S6 ima 50% jace kuciste.

S6 kada bude izasao onda pricajte koliko nije kvalitetno odradjen,kao ni staklo na poledjini.Sada nagadjate ali dobro,vasa stvar.Za mene lepse i bolje od S6 Edge nema i u skorije vreme nece ni biti.
Note 4 je odlican,znam jer ga imam ali rezervisacu S6 Edge u Telenoru cim bude moglo.
A da iphone 6 ima bolju izradu od S6 je smesno reci,receno je da S6 ima 50% jace kuciste.

Au brate smaras!
Ili radis za Lelenor lopove ili si placeni bot! Fak off!

TW je i dalje :wc::wc:

Ikonice i onaj folder na pocetnom ekranu :mad:

Za settings ti je potrebno znanje programiranja da se snadjes, ludilo

Staklo je pozadi zbog ovog bežičnog punjenja, mislim da ne postoji telefon sa metalnim leđima i ugrađenim bežičnim punjenjem... Kolika je veličina senzora kamere?
1/2.6 rekoše ranije, kao note 4
Kako sta? Zadnja strana je smesna.
Ko jos zeli da da 600-1000 evra za nesto sto je od stakla, a moze da ispadne svakog trenutka, svakog dana.
Ja ne znam gde vi zivite/radite? Stakleno zvono? :D
To ne znači da je nekvalitetan nego nepraktičan, a to važi i za metalna i glossy plastična leđa. Sve je to klizavo i užas za ruku. Najbolja leđa su na nexusu 5, OPO, note 3 i 4, alpha... Neka plastika koja ti daje grip, a ujedno nije ni svilena i ne oštetiš je pogledom.

Sad ne valja sto je staklo, lol. Komedija.
Nije to kineska casa.

Bas to,ma zlonamernici lupetaju,a S6 ce samo na slikama videti.Oni bi telefon od titanijuma izgleda,mozda im iphone napravi tako nesto.

Коначно су генијалци убацили мало метала и стакла. Браво.
Део изнад горње ивице екрана одвратан. Плава верзија је ок. Батерија дискутабилно малог капацитета. Јес да је мањи потрошач ал' шта им је фалило да ставе 3000. Ништа спец.

Meni je ovo iskreno još jedan Samsung promašaj, a pretpostavljam da će nastavak očajne prodaje to pokazati. Bolji je Note 4 i trebali su nastavit tim stopama,za flagship

Rekao je crnja na klipu da bukvalno ne diras staklo dok ga drzis.. Zato sto je ka coskovima zakrivljeno.

Koja je ovo fora da edge i ovaj needge imaju razlicite ponude boja..

Velika mana sto ce edge biti 100e skuplji a nije nista posebno..

Poslednja izmena:
Zar je stvarno bitno da bude sto tanji :mad: hebala ih forma ispred funkcionalnosti :wall:

Ocekivao sam vise. Ona zena prica kako su "from ground up" pravili telefon, a on ispade doradjeni s5.
Dizajn mi je: meeeh
Svidja mi se edge i makar nekakva primena tog zakrivljenog dela ekrana, dok je s6 ipak prosek sto se tice i dizajna i funkcija.
Knox - postoji vec na prethodnim modelima, nista novo...
Samsun Pay - hm, i to postoji.

Jedino ako ova kamera bude hit, ali sacekajmo druge uredjaje.

Ја бих само да кажем да она наша: "100 људи 100 ћуди" нема никакве везе са истином, по мени би правилно требало да буде: "100 људи безброј ћуди". Не може се увек угодити свима. Људи, оладите мало и уживајте у телефонима а не у свађи и чувеној препирци "који је бољи". Лепота је у оку посматрача, одувек било и биће. И дајте молим вас само објективне чињенице, ипак је ово озбиљан ИТ форум.

Poslednja izmena:
Da zelena.. Ubedljivo mu najbolje lezi..

Koliki je GPU clock? Isti kao kod Note 4, 600MHz?

Evo jedne dobre slike iz profila:
gsmarena_011.jpg

Kamera ne štrči toliko kao što se na početku činilo, ali mi svejedno ne izgleda dobro na belom modelu, dok je emerald green S6 edge prelep telefon:

p1060211.jpg

Navodno se aplikacija kamere pali dvostrukim dodirom home dugmeta za prosečno 0.7s

Staklo jeste lomljivije ali upravo je staklo znacajno popravilo utisak o S6 barem meni. One rane verzije koje sam video imaju mislim plasticna ili metalna ledja (koja opet izgledaju ko plastika) i jednostavno nije to to.

Baterija će biti kesa garant čim se o tome ne progovara i to je jedino što mi se ne dopada kod ovog telefona.Sve ostalo je super.

Biće lošija od telefona na koje si navikao, to je sigurno :)
S druge strane ne verujem da će biti lošija od nexusa, verovatno i malo bolja i to je ok, ostalo je sve odlično.

Vrh Dno