Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

image.png

Najavljuju odlicne low-light mogucnosti kamere.
Novi mode za nocno slikanje koji koristi vise slika i pravi jednu najsvetliju.
Pa to su imali i na S3 :d

Čim ovoliko mlate o brzom punjenju već vidim da će baterija večito biti prazna :D

Imao sam na zalost iPhone 4 i nikad nisam kapirao sta je to unibody kod njega, nikad vece smece od telefona, morao sam ga stavim u futrolu ko pola telefona.

bas tako,hejteri mogu samo da mrze Samsung S6 i S6 Edge.Bice brzo u Telenoru sigurno.

10-i April.
32, 64, 128GB.

Preko 400.000 ljudi je gledalo prezentaciju!

Sve je super sem zadnje strane, nema sanse vise da bi ikad uzeo telefon od stakla (smece).
Ne daj boze da Note 5 sledi ovu glupost u dizajnu.

Nadao sam se da cu videti metal okolo + neka koza iza kao na Note 4 i da uzmem S6, ovako mi ne pada na pamet da ga ikad uzmem.

Ovo ce im sahraniti prodaju jos vise. Ne znam sta je bio problem da bude ceo pozadi od metala.
Ovako cu jos jednom da vidim Note4 dal je prevelik ili ne, ako jeste ostaje S5 do nekog daj boze srecnijeg S7 ili mozda jos jednom razmlim o HTC One.
Ovi koreanci su prsli definitivno i onda se cude slaboj prodaji.

*** htc pre izbacuje mob nego samsung.. Cudno.

Dobar mob,miljama bolji od prethodnika.

Pitanje jos samo cene...

Poslednja izmena:
Edge deluje brutalno,ceka se da dodje kod nas nadam se najkasnije do 10.aprila.
Kamera je fenomenalna,objasnili su Apple-u kako se pravi kamera kao i ekran.Bese ppi 577?Skoro duplo bolji ppi nego na iphone 6,ovo je brutalno.
Lepsi telefon a ujedno kvalitetniji se nije mogao napraviti.
verujem da nece biti skuplji S6 nego sto je sada Note Edge,dok S6 Edge verujem da hoce.

Poslednja izmena:
Auuuu kakva demonstracija moci.

Nisu ostavili ni najmanje prostora dilemi koji je sada najbolji telefon danasnjice... svaka dalja diskusija je suvisna.

Sad malo smesno deluju one preuranjene izjave kako je ruzan na osnovu fotografija iz WC-a...

Nisu ostavili ni najmanje prostora dilemi koji je sada najbolji telefon danasnjice...

Cekaj da se vidi kako radi TW sa aplikacijama. Tad cemo znati, jel su stvarno sredili stvar ili je to samo puki spec sheet...

S obzirom da i na N4 vec radi odlicno, nema sumnje da ce i na S6 raditi super.

Auuuu kakva demonstracija moci.

Nisu ostavili ni najmanje prostora dilemi koji je sada najbolji telefon danasnjice... svaka dalja diskusija je suvisna.

Sad malo smesno deluju one preuranjene izjave kako je ruzan na osnovu fotografija iz WC-a...

Bas tako,sve si rekao.Kome S6 nije najbolji i najlepsi telefon danasnjice sa njim zaista nesto ne stima.

Sva sreca pa nisu ni pomenuli kapacitet baterije.Bitno da se puni za 10min za 4 sata upotrebe! U principu meni lepo izgleda tel, samo da je kraci sa gornje strane za onaj samsung natpis bio bi skroz ok.

edit: sad nadjoh; 2550 i 2600mah; tugo pregolema vec vidim powerbank zalepljen za tel!

Poslednja izmena:
S obzirom da i na N4 vec radi odlicno, nema sumnje da ce i na S6 raditi super.

Ako bude radio kao Sense ili AOSP, onda ce biti dobro... No bice recenzija dok ne dodje kod nas i ne uhvatimo ga u ruke :)

Niko da prokomentariše/kritikuje non-removable battery i izbacivanje micro sd slota?

Ma dzaba sve, kad ubudjave software. :p:D *** ja sem Nexusa 4 i 5 nemam pojma kako izgledaju Android telefoni :D Da li sam u krivu i nesto propustam :D

Zasto je problem ako ce trajati duze nego na S5?

Niko da prokomentariše/kritikuje non-removable battery i izbacivanje micro sd slota?

Meni licno nije problem.
Staklo i removable battery tesko da idu zajedno, 32GB/64GB je dovoljno.

iPhone recimo od starta ne nudi ni prvo ni drugo na stranu sto i dalje prodaju telefone sa 16GB memorije.
Sony takodje nema promenjivu bateriju...

Nazad
Vrh Dno