Kopaj na tim nalozima do 15€ onda za ti 15€ kupis demo iz live balanca onda ti se otvara mogucnost povlacenja evrica do 9.99€ ostavis demo da zaradjuje a grafikama kopas na novim free nalozima opet do 15€- kupujes demo i tako u krug.Da li iko moze da mi sumira sta se sada desava sa kojnom, posto nisam pratio. Imam 8 naloga sa po 5€ u live balance, da li se sa njima moze ista uraditi?
Da li je ista preslo iz helda u live?
pa onda moze da se pusti na 4 virtuelne masine po jedan nalog
moze li se koristiti graficka pod virtualnom masinom , i ako moze, koju virtualnu platformu koristis?
^Kako si podigao tih 9.9e? DOGE withdrawal?
nemirkosd, Meni su isplatili 9.9 ev kad sam uzeo demo iz live balance-a tako da placaju za kopanje, nego postoji li neko drugo resenje za kopanje na vise naloga po masini ili se mora startovati na 4 VM masine 4 njihova minera?
tiptop, ne moze, mozes njihov program da pustis u 4 VM, a iz hosta da kopas na te 4 masine/naloga
Jesi li ti to probao ili samo teoretises?
Nije mi jasno kako povezujes host miner sa tim njihovim minerima?
Zar ne pise kod njih u pravlima da su virtuelne masine jedan od razloga za ban?
Znaci ima rjesenje da kopa jedna grafika na 4 naloga.Probao, radi... u VM instaliras taj rpogram i namestis kao sto je opisano
u hostu pustis cgminer ali umesto localhost stavis adresu VM i to je to
pusti pravila, ja kopao 2 meseca sa virtuelnim masinama i proxijem
@goldi nema veze verfikovan mail, kod mene nije verifikovan i radi
pusti pravila, ja kopao 2 meseca sa virtuelnim masinama i proxijem![]()
A kako podizes posle toga? Moze li se demo kupiti karticom da se nalog verifikuje?
Ne moze se VISE (ranije su ljudi uspevali da kupe demo karticom ali vise izgleda ne moze , ako je neko uspeo da kupi demo karticom posle 1 februara neka se javi ovde sa detaljnom specifikacijom kartice i nacina placanja) izgleda kupiti demo karticom , ja sam probao sa dve visa kartice i ni jedna nije htela da prodje iako je na njima bilo dovoljno para sigurno preko 30 ev
a podizes samo dok ti je demo aktivan (kupljen iz balancea)
pusti pravila, ja kopao 2 meseca sa virtuelnim masinama i proxijem
@tiptop, može li objašnjenje kako
to vise nne radi, sad moze samo kao sto sam napisao...
edit: ali ne nadajte se previse da cete moci podici velike pare.
Prema jednom rusu, kad se nakupi 15e i kupi demo, moze da se podize dok demo vazi tj. 10 dana, ali ima taj limit koji raste 0.05e dnevno tako da kad se sve sabere ne znam da li se isplati..
Probao, radi... u VM instaliras taj rpogram i namestis kao sto je opisano
u hostu pustis cgminer ali umesto localhost stavis adresu VM i to je to
pusti pravila, ja kopao 2 meseca sa virtuelnim masinama i proxijem![]()
VirtualBox, radi li to? Ili neki drugi?
Kako poteras njihov miner kada nemas kompatibilnu grafiku u virtuelnoj masini?
Daj primer cgminer komande, sta i kako upisati umesto localhost?
Koliko memorije zahteva racunar da kopa sa 4 instance cgminer-a i plus vrti tri dodatne vm?
Ako sam ja dobro razumeo goldi-ja to poenta je da free kopas do 15e, od toga kupis demo i on ti tada dozvoli da povuces 9.99e i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari