Sto se tice naocara, kupicu drugu bateriju (2035 3V idu) jedino tako vredi probati ali opet jedna je baterija ipak puna... Sve je u njima kao novo. Inace su u njima litijumske baterije koje su zasticene od curenja.
Nece da se prijavi televizoru ni ako drzis stisnuto dugme na cvikerima kada ih ukljucujes?
A da li se pali zelena/crvena lampica na naocarima kod ukljucivanja/iskljucivanja?
Mozes probati sa novom baterijom, ali ako si je merio i dobra je onda bi trebalo da radi....
Да ли је неко упоређивао нове лед тв, колико су стигли или престигли плазму по квалитету слике?
Имам 50ЅТ50 али бих деф хтео већу дијагоналу... макар 70'' 21:9 тв. 🙂
Да ли је неко упоређивао нове лед тв, колико су стигли или престигли плазму по квалитету слике?
Имам 50ЅТ50 али бих деф хтео већу дијагоналу... макар 70'' 21:9 тв. 🙂
Шта год ново да изађе биће прескупо, док не поврате уложени новац. Пројектор је лепа замисао али што више истражујем тему то више расте цена истог. 🙂
Слажем се... с' друге стране таквих тв нисам ни видео у продаји. Највише ми смета смањена висина 21:9 филмова, а не желим да развлачим слику или сечем крајеве
Надао сам се да нови, хваљени овде Сони 829 и сл. коначно стигао плазму са сликом.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari