Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nisam citao sve postove,ali i baterija cesto puta hoce da se naduva i pravi probleme, valja je proveriti pre flesovanja i vracanja na def.

Hmm, nisam sad siguran zasto ti je baterija pala na pamet, ako mislis da mu se telefon restartuje zbog baterije ja sam ubedjen da gresis, root i knox se ne podnose, i ako nakon root-ovanja ne obrises sve knox stvari zna on cesto da se restaruje.

A sa druge strane ako mislis da bateriju treba proveriti pre flesovanja, ne vidim razlog tome?

Hmm, nisam sad siguran zasto ti je baterija pala na pamet, ako mislis da mu se telefon restartuje zbog baterije ja sam ubedjen da gresis, root i knox se ne podnose, i ako nakon root-ovanja ne obrises sve knox stvari zna on cesto da se restaruje.

A sa druge strane ako mislis da bateriju treba proveriti pre flesovanja, ne vidim razlog tome?
SuperSU bi sam to trebalo da reši... Pa neka startuje SuperSU app i neka je pusti da isključi ono što hoće. Ako to bude trajalo duže od par sekundi onda restart telefona pa će iz drugog puta hteti.

Mozda moze i tako ali ja sam vise za novi sistem da bi bio siguran da nece opet da se restartuje

Stock radi bez problema kada se rutuje sa cf auto root, to je sigurno.

I meni je radio bez problema ali je bilo dosta slucajeva kojima se telefon restartovao, imas na xda brdo ljudi koji su se zalili

Kupio sam devojci danas ovaj telefon, jos uvek ima garanciju u telenoru. Jel moguce rutovati a da knox ne pokaze x01?
I da li je uopste moguce menjati rom a da se ne izgubi garancija?

koji kit ket je najbolji za I9505 cuo sam nesto kao nemacki je najbolji? ili je to sve isto?

pa lolli nema za 9505... a kitkat isti svi

ne znam ja sam koristio port od I9508 ali dosadio mi nekako a i previse rama je zauzeto)oko 200mb slobodno nekad i manje) tokom duzeg koriscenja mi se cini da polako usporava rad zato sad pitam koji kit ket je najbolji da ga flesnem..ps na telenor kit ketu mi se nije desavalo da mi telefon uspori

zadnje sto sam video je da lollipop izlazi official za I9505 u martu a vidjao sam i da ce da izadje za Bozic i novu godinu pa nista od toga

ne znam ja sam koristio port od I9508 ali dosadio mi nekako a i previse rama je zauzeto)oko 200mb slobodno nekad i manje) tokom duzeg koriscenja mi se cini da polako usporava rad zato sad pitam koji kit ket je najbolji da ga flesnem..ps na telenor kit ketu mi se nije desavalo da mi telefon uspori
Šta će ti slobodan ram? :) to sa usporenjem ima veze sa leakom, ali zar nisu popravili to ovi iz samsunga?

nzm meni je na kit ketu slobdono preko 600 mb i mng bolje radi nego na lolllipopu ali lollipop je bolji sistem inace samo da to rese i bice ok a sad kad ce da izadje za I9505 to je pitanje..ps. izvinite ako nekome smetaju moje skracenice ali navikao sam :)
strider ti imas I9500 ili I9506?

Ne mogu da flesujem rom preko cwm i twrp... Uvek dobijam error

error executing updater binary in zip (u twrp,u cwm je slican)

Pokusao sam vise verzija twrp,ali ista greska se javlja...

Inace,prvo odin nije hteo da flesuje,tj odradi on,ali rikaveri ostaje stari...pa sam preko heimdalla uspeo... sada i odin radi...
Kada pokrenem odin mod,stoji mi nesto write protection...ne znam da li je to normalno...

Moze li pomoc kako da resim ovo,na guglu ne nalazim nista...tj obicno ga rese drugom verzijom rikaverija,ali mi ni to nije pomoglo...

Ja sam uzeo za kola univerzalni Gigatech SCH-02. Oko 700 din je. Štipaljka mehanizam. Jak je. Ima gumu na sebi da zaštiti telefon od habanja. Možeš da ga nameštaš i okrećeš kako ti je volja. Meni vrši ekstra posao.

Poslednja izmena:
Ljudi, sutra pokušavam da sredim telefon, da poništim ovaj glupi root koji mi je uništio telefon...restartuje mi se desetak puta dnevno...često i usred razgovora..

Pokušaću da mu stavim 4.3, sa njim radi sve što mi treba, mogu li da ga stavim s obzirom da sam ga dobio sa 4.4.2? (ali sa 4.4.2 snimati razgovore jednostavno nije moguće..)

I da li uopšte mogu da flešujem ROM tako da nema nikakve posledice od roota?

Hvala

@Carbon da li si probao onu aplikaciju sto sam napisao?

Ljudi, sutra pokušavam da sredim telefon, da poništim ovaj glupi root koji mi je uništio telefon...restartuje mi se desetak puta dnevno...često i usred razgovora..

Pokušaću da mu stavim 4.3, sa njim radi sve što mi treba, mogu li da ga stavim s obzirom da sam ga dobio sa 4.4.2? (ali sa 4.4.2 snimati razgovore jednostavno nije moguće..)

I da li uopšte mogu da flešujem ROM tako da nema nikakve posledice od roota?

Hvala

Ljudi su ti već objasnili da root ne može da uništi telefon,možda imaš loš rom.Telefon sa ok romom radi 5 puta bolje nego osnovna verzija bilo koja 4.4.2 ili 4.3.pročitaj više imaš na youtube video kako da odradiš flešovanje roma ,jednostavno je tutorijal je pravljen za dete od 12 godina.Ne možeš ništa da za****š ako pratiš uputstvo dosledno.Stisni m... i reši problem sam više

Nazad
Vrh Dno