SuperSU bi sam to trebalo da reši... Pa neka startuje SuperSU app i neka je pusti da isključi ono što hoće. Ako to bude trajalo duže od par sekundi onda restart telefona pa će iz drugog puta hteti.Hmm, nisam sad siguran zasto ti je baterija pala na pamet, ako mislis da mu se telefon restartuje zbog baterije ja sam ubedjen da gresis, root i knox se ne podnose, i ako nakon root-ovanja ne obrises sve knox stvari zna on cesto da se restaruje.
A sa druge strane ako mislis da bateriju treba proveriti pre flesovanja, ne vidim razlog tome?
Kupio sam devojci danas ovaj telefon, jos uvek ima garanciju u telenoru. Jel moguce rutovati a da knox ne pokaze x01?
I da li je uopste moguce menjati rom a da se ne izgubi garancija?
Znaci pa pa garancija :-DNije moguće nikako, još uvek.
Mene slicno zanima...koji loli je najbolji?koji kit ket je najbolji za I9505 cuo sam nesto kao nemacki je najbolji? ili je to sve isto?
Ja vide po xda gomilu nekih... Naravno nisu oficijelnipa lolli nema za 9505... a kitkat isti svi
Šta će ti slobodan ram?ne znam ja sam koristio port od I9508 ali dosadio mi nekako a i previse rama je zauzeto)oko 200mb slobodno nekad i manje) tokom duzeg koriscenja mi se cini da polako usporava rad zato sad pitam koji kit ket je najbolji da ga flesnem..ps na telenor kit ketu mi se nije desavalo da mi telefon uspori
Ljudi, sutra pokušavam da sredim telefon, da poništim ovaj glupi root koji mi je uništio telefon...restartuje mi se desetak puta dnevno...često i usred razgovora..
Pokušaću da mu stavim 4.3, sa njim radi sve što mi treba, mogu li da ga stavim s obzirom da sam ga dobio sa 4.4.2? (ali sa 4.4.2 snimati razgovore jednostavno nije moguće..)
I da li uopšte mogu da flešujem ROM tako da nema nikakve posledice od roota?
Hvala
Sad na s6Moja karijera sa s4 zavrsena, slupao sam ekran![]()
Kupi S6, možeš razbiti staklo na obe strane. [emoji14]Moja karijera sa s4 zavrsena, slupao sam ekran![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari