- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
Tu si u pravu ali je totalno glupo vezivati se za stvari pogotovu za fix pa koliko god da si platio nekada neces valjda u grob da poneses fixnu liniju?Mnogi mladji ljudi imaju taj problem, ne mogu da ubede starije da ga ukinu jer su se ovi emotivno vezali. Zamisli da cekas na nesto godinama i puknes iznos koji bi bio kao sada par hiljada eura, jer je to jedno od najbitnijih stvari, i onda to postane beskorisno. Treba tu vremena da se prihvati takva situacija....
Ja nemam problem nisacim svojevremeno sam recimo pukao velike pare da uzmem novi auto koji je posle na prodaji kosta mnogo manje i bio "beskorisan" za ono sto je meni trebalo pojele ga godine, 5 godina nisam imao nijedan problem onda je polako doslo do zamora manje-vise svih materijala i tada sam ga prodao i kupio opet nov auto jer mi sve vise isplatilo da te pare ulozim u nov auto nego non stop da popravljam onaj star 5 godina sad imam Alfu MiTo i prezadovoljan sam ali za 3 god nadam se da cu i njega promeniti jer ce vec tada turbina i sve ostalo polako crkavati.
A platio sam je vise nego tel. liniju gore pomenuti, a ro je samo stvar.
Bar ja tako gledam na stvari.