Šta je novo?

BLACKBERRY Q10

Jel vam radi Backup iz BlackBerry Link aplikacije?
Isto pitanje i za Sachesi.

Aj ovako: može da vam se i desi sledeće( kao meni) : posle turn off q10 i paljenja gubi setovanja za asistenta, i skinute aplikacije sa amazona.. I to je bug...Posle update to se dešava.-....tako da i to moraju da reše.-...

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se resenje da za ringtone MP3 mora da se obradjuje u nekom sound editor-u i da mu se nabija gain.

Na kraju sam ipak to i uradio za tih par fajlova koje koristim dok cekamo zvanican update. Par minuta posla, a radi posao.

***. Prosto me oduševljava što flash player radi na browsveru. Kod drugih telefona me to nervira jer ne radi flash. KOD Q10 se samo uključi ta opcija i sve radi... video snimci na FB i sl.sljakaju lepo

I to si izgubio sa 10.3.1 :)
http://btsc.webapps.blackberry.com/...nisa.apps.common.BaseViewedDocsListHelperImpl

Poslednja izmena:
KOja je realna cijena koštanja ovog telefona, novog ?
Na mobilnom svetu je 210EUR-o.

Niže cene nije bilo.
140€ je bila najniža ;)

Bio je jedan lik prodavao ga je za 120e. Valjda mu nije odgovarao BlackBerry sta znam. I ja taman ga pozovem i kaze prodao ga pre 5 minuta. Telefon nov, star tri dana, komplet oprema sa sve sluskama (koliko sam vide ona zena sa kp nije davala sluske uz telefon). I tako mi promakne za malo, ***... :) U svakom slučaju cekam ponovo te od 140e, jeste q10 dobar telefon, ali mislim da ne vredi vise. Bar ja ne bih dao vise za telefon koji je star dve godine (dve godine od kako je izašao).

Video sam da postoji mogućnost da se ubaci i Google play i da se direktno skidaju aplikacije kao na bilo kom drugom androidu. E sad da li se onda te aplikacije skinute na taj način i same ažuriraju ili se to ipak mora manuelno?

Video sam da postoji mogućnost da se ubaci i Google play i da se direktno skidaju aplikacije kao na bilo kom drugom androidu. E sad da li se onda te aplikacije skinute na taj način i same ažuriraju ili se to ipak mora manuelno?

Ne znam za googleplay ali za viber,koji sam ručno ubacio u memoriju q10,mi stiže ovih dana obavestenje na BlackBerry hub da postoji update.Znaci da OS ipak skenira verzije aplikacija iako su ubacene neregularno.

Svesno su omogucili podrsku za to, jer bez podrske za Android aplikacije (na sve moguce nacine) nemaju sta da traze na trzistu.

Nekada davno su im BIS/BES/integracija sa Exchange-om donosili prevlast u poslovnom segmentu na trzistu, ali danas je sasvim druga prica i moraju da se prilagodjavaju ako misle da opstanu na trzistu.

Poslednja izmena:
Svesno su omogucili podrsku za to, jer bez podrske za Android aplikacije (na sve moguce nacine) nemaju sta da traze na trzistu.
naravno.Ali nije regularno ubacena app..skinuta sa neta na komp pa ubacenq u mem q10 i pokrenuta...Zato sam napisao tako... Regularno je da skines sa amazona ili bb worlda,,,

prvi utisak je...WOW :D

izgleda da ce me pomuciti parametri za prenos podataka :S

extra telefon...nabavio sam ga od nekog decka sa MS...star mesec dana sa komplet opremom i dve fotrole...za sitne pare...

Ja čekam ovu ženu da okači na kp. Neko reče da će u toku ove nedelje. Daj još neke utiske dok čekam... :)

Pa nisam ocekivao, da je ovako da je dobar...u smislu bas lepo lezo u ruci...kucanje je uzivancija,,,jedino sam se plasio za ekan da ce biti mali...ali je vrhunski..ma tel je odlican...samo jos malo da udjem u stos...cim se malo adaptiram...mogu nesto konkretno da kazem...

nego kako da iskljucim 3g...kad stavim na GSM...net mi je slab...

Poslednja izmena:
Hardver telefona jeste zastareo, ali je izrada na nivou njegove cene kada se pojavio, a to je 500+ evra.

ma meni netreba telefon...sa ultra mega giga procesorima...
nego kako kontakte da serdim...pojavljuju mi se i oni sa FB-a...a tamo imam preko 2000...koji su mi nebitni...i jos nesto sto se tice OS-a...na njemu je 10.2.1.3442...kada pokusam chek...kaze da nema novih softvera

Mozes da biras sta ce od kontakata da ti prikazuje.

ma meni netreba telefon...sa ultra mega giga procesorima...
nego kako kontakte da serdim...pojavljuju mi se i oni sa FB-a...a tamo imam preko 2000...koji su mi nebitni...i jos nesto sto se tice OS-a...na njemu je 10.2.1.3442...kada pokusam chek...kaze da nema novih softvera
Ovde ides

uploadfromtaptalk1424893763576.jpguploadfromtaptalk1424893784178.jpguploadfromtaptalk1424893798823.jpg

ma izabrao sam ja koje kontakte da mi prikazuje...nego kada udjem da kucam poruku...on mi izbaci zibilion kontakata :S

@Dark Hvala....iskljucen 3G, ali sad mi gore stoji E...nesto mi mnogo sporo na tome

ma izabrao sam ja koje kontakte da mi prikazuje...nego kada udjem da kucam poruku...on mi izbaci zibilion kontakata :S

@Dark Hvala....iskljucen 3G, ali sad mi gore stoji E...nesto mi mnogo sporo na tome
samo na gsm baterija je jaka...na ostalim srče..

Sta znaci "jaka"?
Nisam probao GSM, a ovako mi traje 2 dana sto mi je sasvim OK. Kad punim HTC One S, punim i BB Q10 i to je to.

Sta znaci "jaka"?
Nisam probao GSM, a ovako mi traje 2 dana sto mi je sasvim OK. Kad punim HTC One S, punim i BB Q10 i to je to.
ukljucen 3g, jedva sastavi dan a nekada i ne. to je opšte poznato.A napisao sam i kada sam otvorio ovu temu:čak i bez 3g na standby sa hspa i sl. ubija kako troši bateriju.

Nazad
Vrh Dno