Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prethodna epizoda flash je baš bila bljutava i jedva sam je odgledao. Ova sada znatno bolja sa blagim elementima bljutavosti. Jedva čekam da se gorila malo više pojavi u seriji.
I moram da kažem
Bio sam u pravu za povratak u prošlost. Ipak je Beri taj koji se vratio da se bije za kevu.
Samo je sada pitanje odakle 2 traga krvi i čija je druga ako nije Velsova.

Prethodna epizoda flash je baš bila bljutava i jedva sam je odgledao. Ova sada znatno bolja sa blagim elementima bljutavosti. Jedva čekam da se gorila malo više pojavi u seriji.
I moram da kažem
Bio sam u pravu za povratak u prošlost. Ipak je Beri taj koji se vratio da se bije za kevu.
Samo je sada pitanje odakle 2 traga krvi i čija je druga ako nije Velsova.
Odgledaj Justice league-Flashpoint paradox i sve će ti biti lepo objašnjeno.

Odgledaj Justice league-Flashpoint paradox i sve će ti biti lepo objašnjeno.

Pročitao na brzinu na wikipediji. Nekako mi to nije verovatno. Ukoliko pokrenu takav nastavak dešavanja, sve će biti previše očigledno i priča će se kretati samo u jednom pravcu. Ovakva priča može služiti samo za film.

Pročitao na brzinu na wikipediji. Nekako mi to nije verovatno. Ukoliko pokrenu takav nastavak dešavanja, sve će biti previše očigledno i priča će se kretati samo u jednom pravcu. Ovakva priča može služiti samo za film.
Naravno da je takva opsežna priča za film,ali tu vidiš

Zašto nesme da spase majku,a ostaje da se vidi kavka je uloga Reverse Flash u tome svemu,pošto svi nagađaju da ih je dvojica

Stalker je razbio danas. Sutra pocinju vikinzi...

Odlicna epizoda suits i ostaje jos jedna za ovu sezonu.

Strela - dobro se krece sezona, mada mnogo manji tempo nego sez 1 i 2

Marginalizovanje likova poput Slade-a, kao i naprasno nestajanje nekoliko kljucnih likova (Atom, raz) mi malo ide na zivce, ne znam koji su djavo uveli preko 50 likova u seriji koje ne iskoriscavaju

Strela - dobro se krece sezona, mada mnogo manji tempo nego sez 1 i 2

Marginalizovanje likova poput Slade-a, kao i naprasno nestajanje nekoliko kljucnih likova (Atom, raz) mi malo ide na zivce, ne znam koji su djavo uveli preko 50 likova u seriji koje ne iskoriscavaju
Arrow odlična epizoda

POKIDALA [emoji2] [emoji6]

Ovo im je bila 60 epizoda,pa su napravili mali omaž svim bitnim likovima i stvarima iz prethodnih epizoda.Zato su se vratili Slade i Tomi a i potsetili smo se nekih lokacija i događaja iz prve dve sezone.
Sledeća epozoda će biti Atom rises!!!

PS.Za one koji prate Arrow i the Flash,sledeće nedelje će biti Arrow epizode a neće biti The Flash epizode.Onda sledi pauza do 16 tj 17 marta da bi se promovisala nova DC serija na CW iZombi.

Poslednja izmena:
Мој рођак са села - Одлична серија, другачија од осталих наших глупости и покушаја.

Arrow odlična epizoda

POKIDALA [emoji2] [emoji6]

Ovo im je bila 60 epizoda,pa su napravili mali omaž svim bitnim likovima i stvarima iz prethodnih epizoda.Zato su se vratili Slade i Tomi a i potsetili smo se nekih lokacija i događaja iz prve dve sezone.
Sledeća epozoda će biti Atom rises!!!

PS.Za one koji prate Arrow i the Flash,sledeće nedelje će biti Arrow epizode a neće biti The Flash epizode.Onda sledi pauza do 16 tj 17 marta da bi se promovisala nova DC serija na CW iZombi.

10994264_394534224048003_8421396590334258660_n.jpg

Braća u crossover-u? 🙂

The Flash prosecan.
Supernaturall - Pocinje da smara sa dva glavna lika, samo sto ne krecu da se smuvaju. Mnogo drame....
Banshee - Svaka epizoda sve bolja
Grimm - Toplo , hladno , vrelo.... Nekada krecu da smaraju pa krece sve bolje i bolje.
Tyrant - Obecava
Kada bi mi neko preporucio neku seriju sa ekstremnim glavnim likom kao Valtera u Breaking Bad ili House-a. Da krenem da gledam Arrow?

Sa ekstremnim glavnim likom Dexter 🙂 Mnogo je ekstremniji nego Volter. Arrow je ok ako ne ocekujes da bude u rangu nekih filmova u tom zanru kao npr. Betmen. Arrow mogu da definisem kao osiromasenu verziju Betmena, ali ume da bude zabavan.

apropo dexter vs valter beli - serije nisu ni za poredjenje,ako izuzmemo hronicno otezanje samim tim naprasan i skoro zbrzan kraj,BB je po svim parametrima krem de la krem tv produkcije,dexter,sem solidnog plot-a i korektno odradjene naslovne uloge i karaktera,nema atribute i da parira,sto je okej jer je i zamisljena kao mnogo manje ambiciozna serija.npr pravilno bi bilo porediti hanibala sa valterom belim (nazalost to poredjenje zapravo otkriva sav kvalitet BB-a,jer u onom najbitnijem tj u scenariju hanibal nemere da isprati),dekster ide u kos sa hausom (sem one sezone u ludari,tu su pokusali da skoce u ovaj ozbiljniji,ali pravilno stopirani,boli hausovu publiku za metafiziku i dublju psihologiju).

nemam pojma koliko si top tier-a i klasika pogledao,sad je to vec standardan problem posle zavrsenog BB-a,ostane praznina a ne ide da se skace sa konja na magarca.sto se tice kvaliteta,pariraju (cesto i nadmasuju) simonovi radovi,sto bi bila moja prva preporuka inace.ako si gledao,reci da se teoretise dalje.ako pricamo striktno o jakim i duboko razradjenim naslovnim karakterima,jedino Rectify od trenutno aktuelnih,ali to je zanrovski drugacija serija,i bilo bi ti preveliko usporavanje posle BB-a.ako je brzina i akcija presudna,a nisi gadljiv na malo istorije,HBO-ov Rome je moja najtoplija preporuka - bas onakva je kako ime i kuca impliciraju,ma i veci spektakl od toga.

rano je jos za sud,dosta ubacaju komedije zbog boba,i vins je zabrinut kuda to ide.

Two and a half men
Vukli za nos celu 15u epizodu ali lepo sam ja rekao da nista od toga.
Odlican guest star, dobra poslednja epizoda, steta sto se zavrsila serija, bila je fenomenalna.

Nastavio sam da gledam grimm i isplatio se
Najbolji momenat do sada u seriji kad Nik upoznaje roditelje od Monroa na kraju jedne epizode :smash:

Poslednja sezona u kojoj je bio Carli je jedna od najlosijih, a prva sezona kada je dosao Kucer je bila dosta bolja od nje.
Ovo ostalo kasnije je bezveze i nije smesno - u poslednje 4 sezone nema ni 10 jakih epizoda.

sada ima mnogo dobrih stvari bas. Cekam povratak HBO Silicon Valley i Veep. Ko nije gledao, obe toplo preporucujem 🙂 svaka ima svoj merrit

Ja sam licno gledala sad Him and Her sve 4. sezone. Totalno nepretenciozna britanska serija, moze se reci da je komedija ali je pre whimsical romcom. Inace nisam neki romantik pa retko gledam ovaj tip serije ali ova je bas na mestu. Neke zivotne situacije bez pretvaranja tipcinog za tv. Osvezilo me je. Ne mogu vise da gledam klasicne sitkome gde je sve savrseno, svi se na sve gade i kao strip je

Vikinzi su jako poceli... bice ovo opasna sezona.

Tri poslednje epizode Dva ipo coveka su mi bas interesantne. Uopste nije losa serija, uzivao sam gledajuci je. Alan je sjajan glumac za ovakve serije.

Alen, odnosno Jon Cryer, je dosao do izrazaja u novoj verziji Dva i po muskarca... Tacno je uvek bio u senci Carlija i ovde je sto bi rekli Arrowci pokidao...

Meni licno je prva verzija bolja, sto je i logicno, odnos izmedju likova je mnogo bolji, Aston je upao kao vanzemaljac i pokusalo se da se ide na tu geeki verziju koja prolazi trenutno u USA definitivno...

Ali u drugoj verziji ima mnogo vise momenata gde sam se bukvalno iskidao od smeha...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno