Šta je novo?

COOLPAD F1

Koliko su u proseku bili troskovi carine i pdv-a za Coolpad,ako je neko pratio?

Ja sam do sada narucio tri komada a carina se kretala redom: 4200, 2600, 1333.

Moj kum je low rekorder onda. 800din i bez zadrzavanja fona na carini.

instalirao sam zvanicni rom 032,sve radi rutovao sam ga ali neznam koji gapps da stavim?

Zavisi koji je Android, 4.2 ili 4.4, onda kucas u google gaps i nađeš, skini poslednji.

Ne može gapps na zvanični kineski rom. Tamo je to zabranjeno. Čitaj postove od Dakoka na prijateljskom forumu, objašnjeno ti je

Kako? Ja imam coolui i imam na njemu gapps i to mi bas dakok objasnio kako da ih stavim.

Kako? Ja imam coolui i imam na njemu gapps i to mi bas dakok objasnio kako da ih stavim.
Kina je davno ukinula google pristup na svom dijelu interneta, na to sam mislio. Ok, moze da se zaobiđe i da ga provučeš kroz coolui da ga instalira sa kartice, čini mi se kao nešto drugo, ne sjećam se više a da ne lupam sad bez potrebe. Imaš li baš fabrički coolui ili neki prerađeni?

Ma ide gapps na kineske romove ali zna biti problema - kod f1 je bilo problema davno prije dok nije išao root
a nismo znali za onaj GMS trial ili package
Na funtouchOS-u je trebalo stavit neki njihov google framework, na starijim baidu verzijama aktivacija jedino preko settings
ali ovo su uglavnom iznimke

Nije lizaljka ona stiže jula ovo je novi rom i dosta dobro izgleda

Aha. Videcu ako budem imao vremena da ga ubacim a ako ne cekacu lizalicu.

Sad i to ima? Lele... Risto ne radi slanje pm-a sa tt nove budjave verzije poslacu ti pm sutra.

Meni jos ne stize nova verzija androida. Je li nekome stigla?

Mislim da malo ljudi ima original coolui

I ja, al jos nista nije stiglo.:trust:

Da li je moguće da koristite rom bez root -a i sa svim tim kineskim aplikacijama [emoji33]

Pobriso skoro sve, ono sto je ostalo ne pravi problem.

Onda nećeš moći da updejtuješ za to je potrebno originalni recovery,aplikacije i da nemaš root

Vise volim kad imam cisti rom pa sam da ga sredjujem nego da to radi neko drugi,imam 032 mozda vizuelno ne izgleda dobroo al zato sve radi kao sat .prije nisam mogao pjesmu normalno da cujem bilo je pretiho sad sam odusevljen sto se tice zvuka ,baterije...cekam taj coolui 6 zvanicni

Nazad
Vrh Dno