Passthrough konektor je konektor kojim sam digitalni risiver total tva povezao sa svojim starim digitalnom risiverom i mogao sam gledati kanale u spavaćoj koje sam.programirao u dnevnoj... Je li ti sad jasno?
Ne. To idalje ne govori ništa o tipu interkonekcije (analogna/digitalna, komponentna...). Koji je to TAČNO konektor bio u pitanju? Svaka interkonekcija, odnosno konektor, ima svoj naziv: RCA, SCART, HDMI, VGA, DVI-I...
Ne znam koje sve konektore ima na sebi ni novi ni stari Total TV risiver, a još manje znam koji se od njih koristio kao "passthrough". Pretpostavljam SCART.
A to sto savetujes total kuću nije rešenje jer treba da busim zidove ili vodim kabal okolo.. Long story...
A da bi izvukao kabl do spavaće ne moraš ništa da bušiš? Bilo kako bilo, Total kuća je jedino pravo multi-room rešenje.
A sto se tice menjanja kanala total tva što mi nije neophodno viđao sam.da postoje neki ir transmiteri, ali su bili preskupi
Transmiteri? Ti hoćeš da poneseš daljinski sa sobom na gornji sprat pa tamo da neki prijemnik kupi signal i reemituje ga dole risiveru? Tako nešto je moguće u teoriji, ali u praksi ne verujem da to možeš lako implementirati. Ako i postoji tako neko gotovo rešenje ne verujem da je jeftino.
Ja nisam stručnjak za sat tv a ti umesto što vredjas možeš da kažeš ono što znaš i ponudis rešenje ako imaš.
Vređam?!?! Kako te vređam? Niti sam rekao da si g1up, niti da ne znaš ništa ni o čemu, već da o ovoj problematici ne znaš dovoljno da bi mogao da izmozgaš smisleno rešenje. Zašto je to uvredljivo?
Hvala.za info za hdmi ćec mada mi je u spavaćoj stari sony crteža koji mi je zao da bacim
Ti moraš (mnogo) konkretnije da artikulišeš svoje želje. Postavio si pitanje tako šturo i implicitno da bi pomislio čovek da znaš šta radiš i da ti je zapelo samo oko neke sitnice, dok si u stvari pogrešno postavio problem i operišeš na potpuno pogrešnim pretpostavkama.
Ajde ispočetka. Šta ti zapravo hoćeš? I mani terminologiju koju si sam izmislio (
passthrough konektor itd). Hoćeš da program koji je postavljen na risiveru dole, možeš da gledaš na još jednom televizoru, gore? Koji TV imaš dole i šta ima od interkonekcije i koji TV imaš gore i šta on ima od interkonekcije? Kolika bi ti dužina kabla bila potrebna da to povežeš, uzimajući u obzir sve barijere na koje će kabl usput naići?