Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Sad sam naisao na jedan problem, ne mogu da ugasim bluetooth, kad pokusam da ugasim, ugasi se na 10 sekundi pa se opet sam upali. Moze li se nekako nabediti da se ugasi? :) Najnoviji software, lolipop 5.02

Sredilo se kad sam restartovao tablet, nemam pojma sta je bilo, stock rom je bez ikakvog cackanja.
Bitno da je sad ok :)

Instalirao. Prvi utisci tastatura uzas, ako obozavate narandzastu boju nece vam smetati power saving mod ( bice vam jasno o cemu pricam kad ga aktivirate), uredjaj fino radi za sad, dobio je jos nekih 800 do 1000 poena u antutu benchmarku.I da Google play service pravi problem....

Postoji li neki program koji gasi obavestenje o novom sistemskom softveru?
Naime, na 4.1.2 sam i zelim da ostanem zbog Wiimote kontrolera.
Pre je System Tuner zavrsavao posao, ali sada je ova opcija dostupna samo u Pro verziji. Probao sam da ugasim notification u Google Frameworku, ali uvek javlja novi update sistemskog softvera.

Pa "kupiš" System tuner na blakcpmark... ili ako hoćeš kupiću ja za tebe.;)

Postoji li neki program koji gasi obavestenje o novom sistemskom softveru?
Naime, na 4.1.2 sam i zelim da ostanem zbog Wiimote kontrolera.
Pre je System Tuner zavrsavao posao, ali sada je ova opcija dostupna samo u Pro verziji. Probao sam da ugasim notification u Google Frameworku, ali uvek javlja novi update sistemskog softvera.

Ipak ne radi System Tuner. Ugasim update i nakon par dana se ponovo javi. :(
Probao sam i Autorun Manager, isti ishod.

Jel moguće da ga i dalje peglaju? Neverovatno. :)

5.1 je ispao super za ROM developere. Sada ce mnogi telefoni dobiti AOSP romove. Vec je uspesno portovan na S3 mini i Samsung Nexus,... sa minimalnim greskama koje ce se brzo ispraviti, za razliku od 5.02

Poslednja izmena:
Juce stigao OTA 5.1
Razlike vizuelne ne primecujem.
Sto se tice rada, dosta brze radi i nema kocenja i seckanja kao sa 5.02.
Izgleda da su ga dobro ispeglali.

Za koji je stigao OTA,2012 ili 2013 model?

Kod mene jos nista, mrcvari 5.02... Jeste nesto radili, brisali neki kes, framework, ili je apdejt dosao sam?

Poslednja izmena:
Ni kod mene nema.

Pu, majku mu, kad ce nasma, ubi ovaj 5.02 sa seckanjem, kocenjem, smrzavanjem...

Uradio sam update tj instalaciju 5.1.0 preko Nexus Toolkit-a kao i uvek sto radim i problem. Dok je upaljen ekran, ok, cim malo bude ugasen nema vise budjenja. Mora gasenje dugim drzanjem power-a pa paljenje. Dva puta probao cistu instalaciju i oba puta isto. Probao izmedju 5.0.2 radi ok i na kraju vratio se na 5.0.2 ok. Sad cu da cekam OTA.

I 5.1 uzasno radi na ovom nexusu. Vratio bih se na 4.4, ne znam, ima li kakav rom da je vredan paznje sa lolipopom?

Šta fali 5.1?

Nazad
Vrh Dno