Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
poceo je opet blacklist. super epizodica. zakuvavaju sve vise.
u ovoj epizodi nismo teroristi, ali se nesto veliko desilo u Beogradu.

Da da, vec 4 ili 5 put nas spominju 😀 ali ona scena "whats my job? You dont have a job", otkinuo sam se od smeha kakav je kralj 😀

banshee.
Nije mi se svidela epizoda. Više nebuloza nego inače.
kai vs hood. i kao niko da uskoči. ova mala je kao manijak svuda, ali sada kada treba, ne može da izvadi utoku. takođe, bar pun izbacivača i nikoga odjednom nema. barem onaj jedan što je rekao da ne rade. pa nije se valjda zaključao u wc. čim je hood ostao bez utoke, to je bila borba 200-1.

i zašto su indijanci otišli na policijsku stanicu? znam da su sada svi tamo i da će tako biti zanimljivije, ali nelogično je da prvo tamo udare. rat bi trebao da počne u proktorovoj kući.

Koliko smara ova druga sezona The 100 to je užas...8 epizoda čekam da se nešto dogodi i apsolutno se ništa ne dogadja...te napašće te neće napasti,te ovi će pobeći ili ipak neće i sve tako u krug....

Odlična epizoda the Flash.Zadnja scena pokidala!

Gorila Grood

Arrow... postali su mnogo nelogični. Znam da je strip u pitanju i da nema smisla tražiti logiku, ali opet. 😀
Glavne stvari koje zameram:
1. Mislim da su se pos***i na celu prvu sezonu veličanjem Malkolma Merlina. Čovek ubio 500+ ljudi i direktno odgovoran za ubistvo Sare, a ovamo ga predstavljaju kao heroja i budućeg trenera... Na to treba dodati kako celu epizodu gledam flashback u kom Merlin traži osvetu, i na kraju, naravno, nije ubio čoveka koji mu je ubio ženu.
2. Tea gleda na TV povratak Arrow-a, u tom trenutku Oliver kuca na vrata i kaže "nije me bilo, bla bla..." Ma neee uopšte se ne može povezati. 😀
3. Možda bi trebali da promene ime serije u "Felicity cry's a lot", dodaju malo drame i romantike i to je to 😀

Arrow pokid'o opet 😉

Meni je sasvim solidna epizoda bila, a sto se tice stvari iz spoilera:
1. Emeny of my enemy is my friend - to je ideja zbog koje je Oliver sa Merlinom, jer je Merlin "The Magician" i jedini koji moze da nauci Olivera kako da ubije Raz Al Gula. A sto se tice Merlina, nije ubio Brika zato sto treba da se "iskupi", tj. da postane dobar lik (bar na neko vreme). Cela ideja sa Merlinom je klasicna za stripove i ovakve serije - napraviti od mega zloce lika koji moze da bude gotivac, pa ga onda opet vratiti u zlo (mislim da ce tako biti na kraju, u svakom slucaju).
2. Tea vec zna ko je Arrow, ako se ne varam, tako da joj je svejedno sta Oliver prica kao izgovor.
3. Smorila je Felicity definitivno, umesto da navata ovog i sprca ga na brzaka, ona tu neke moralne price, ovo ono :d To mi je ujedno i jedina stvar koja je smorila ovu epizodu.

Malo mi je bedak sto nismo jos videli Atoma, ali kapiram da ce on igrati neku vazniju ulogu u finalu sezone...

Poslednja izmena:
Arrow pokid'o opet 😉

Meni je sasvim solidna epizoda bila, a sto se tice stvari iz spoilera:
1. Emeny of my enemy is my friend - to je ideja zbog koje je Oliver sa Merlinom, jer je Merlin "The Magician" i jedini koji moze da nauci Olivera kako da ubije Raz Al Gula. A sto se tice Merlina, nije ubio Brika zato sto treba da se "iskupi", tj. da postane dobar lik (bar na neko vreme). Cela ideja sa Merlinom je klasicna za stripove i ovakve serije - napraviti od mega zloce lika koji moze da bude gotivac, pa ga onda opet vratiti u zlo (mislim da ce tako biti na kraju, u svakom slucaju).
2. Tea vec zna ko je Arrow, ako se ne varam, tako da joj je svejedno sta Oliver prica kao izgovor.
3. Smorila je Felicity definitivno, umesto da navata ovog i sprca ga na brzaka, ona tu neke moralne price, ovo ono :d To mi je ujedno i jedina stvar koja je smorila ovu epizodu.

Malo mi je bedak sto nismo jos videli Atoma, ali kapiram da ce on igrati neku vazniju ulogu u finalu sezone...
Naravno Arrow ponovo pokidao [emoji6] posle dve epizode

Slažem se sa tvojim postom i sa svim u Spileru.

A Atom nam dolazi za dve epizode u 15 epizodi,naravno sa završenim oklopom.

2e32ad04f48a16e3844bb99bf7fabc04.jpg

Arrow ne pratim nije mi se svideo u pocetku pa nisam nastavio da pratim, gledam Supernatural koji opasno smara a i razvlace, ali sta cu gledao sam do sada pogledacu jos ovu sezonu, vidim najavili su i 11-tu sezonu nju mislim da cu preskociti ali kontam da ce standardno u poslednjoj epizodi 10-te u poslednjih 10 minuta da zakuvaju. Elementary mi je jako dobar i svidja mi se svaka preporuka. Mentalist novi isto dobar, Scorpion sam poceo da gledam onako standardno resavaju sve i sve znaju i naravno sve u poslednjem trenutku i naravno dobra riba da digne malo rejting.

banshee.
Nije mi se svidela epizoda. Više nebuloza nego inače.
kai vs hood. i kao niko da uskoči. ova mala je kao manijak svuda, ali sada kada treba, ne može da izvadi utoku. takođe, bar pun izbacivača i nikoga odjednom nema. barem onaj jedan što je rekao da ne rade. pa nije se valjda zaključao u wc. čim je hood ostao bez utoke, to je bila borba 200-1.

i zašto su indijanci otišli na policijsku stanicu? znam da su sada svi tamo i da će tako biti zanimljivije, ali nelogično je da prvo tamo udare. rat bi trebao da počne u proktorovoj kući.
Slazem se. Epizoda logike bez. Cak sam i napisao da je najlosija do sada.. 🙂

Meni nije jasno kako neka serija moze imati 10+ sezona (simpsonovi su mozda izuzetak, mada su i oni smorili). Deluje da ce i Arrow da razvuku toliko, jedino ako padne gledanost mogu da skrate emitovanje.

Jedino sto sam gledao toliko dugo je bio House koji je zasluzio toliko i kada sam bio mladji sam gledao Smallville koji su isto razvukli zbog kesa.

Dugacke serije koje su po mom misljenju odlicne:

SG-1/SG:A - Total od 300 i nesto epizoda, evo upravo ponovo gledam SG-1 i na 7moj sezoni sam i tek sad kapiram da je serija JOS bolja nego sto sam mislio kada sam je prvi put gledao

Friends - citao sam internet reviews i kriticari su imali misljenje da je serija postala losa posle 4te sezone - ne slazem se, osim sto su odveli Joey-a i Phoebe u neke ekstreme koji smaraju, inace je odlicna serija svih 10 sezona

Family Guy - tamo negde do 11te sezone, posle toga isto kao Simspons opao kvalitet. (promenio im se glavni pisac a oni ne vide da je ovaj sad deebilcina, mislim herpes epizoda zakucala seriju na dno)

Sto se arrowa tice kad god je deo sa Felisiti serija dobija karakter spanske sapunice. Trebalo bi da se pozabave sa njenom ulogom jer je do sada samo tu da cmizdri u svakoj epizodi sto je ranije Lorel radila.

Bogami Blacklist odličan! Izgleda nikad nećemo saznati šta se desilo u Beogradu 🙂

Two and a half Men - 19 februar finale serije, dupla epizoda pod nazivom "of course he's dead".

http://headlineplanet.com/home/2015...ble-charlie-sheen-return-two-half-men-finale/

The hourlong February 19 finale is titled “Of Course He’s Dead – Part One and Part Two.” And in a press alert for the episode, CBS explicitly links the episode’s title and focus to Sheen’s Charlie Harper.

“‘Of Course He’s Dead – Part One and Part Two'” – Charlie Harper is alive. Or is he? The one-hour series finale of TWO AND A HALF MEN will be broadcast Thursday, Feb. 19 (9:00-10:00PM, ET/PT),” says the official CBS note.

Not content to stop there, the network also confirms that “surprise guest stars” will appear in the series finale. Since most key characters continue to make occasional appearances on the show, the only visitors capable of representing meaningful surprises would be departed originals Charlie Sheen and Angus T. Jones (Jake Harper).

Ako se i jedan od njih 2 pojavi, posrace se usta sami sebi i oni i producenti.
A i nadam se da nece jer onda ne treba zavrsiti sa cliffhangerom seriju.
Taj guest star moze biti Mila Kunis

Poslednja izmena:
carli sigurno

zavrsio sa Vikinzima. pitam se cemu tolika fama i hajp oko ove serije.

serija je okej za gledanje,ali nista vise od toga. svi likovi su nekako povrsno uradjeni,ni sa jednim ne mozes da se sazivis i povezes. jedino mi je Ragnarova prva zena Lagarta prirasla za srce,ostali ama bas niko.
i sama desavanja su nekako cudno postavljena i skace se iz jednog perioda u drugi. ima toga i u drugim serijama,normalno,ali ovde je to nekako ofrlje odradjeno. moje misljenje.

i ne razumem takvo obozavanje Ragnara kao glumca. kao lik i istorijska licnost je dobar,ali ovaj lik sto glumi je ocajan. ja stvarno imam misljenje da on najlosije glumi od svih u seriji. ostali su takodje katastrofa sem par likova,ali Ragnar mi je najlosiji. mozda da ne glumi glavnu ulogu ga ne bih okarakterisao kao najlosijeg,ali ovako ipak mi najvise pada u oci. razumem da glumi legendu,beskompromisnog junaka i osvajaca,ali brate on pojma nema da ga glumi.

koliko vidim cela serija je radjena na istorijiskim cinjenicama sto je bas dobro i zanimljivo,ali gluma i rezija su mi ispod proseka. gluma pogotovo. po mom misljenu cena na IMDb je previsoka.

Two and a half Men - 19 februar finale serije, dupla epizoda pod nazivom "of course he's dead".

http://headlineplanet.com/home/2015...ble-charlie-sheen-return-two-half-men-finale/
Како се ова серија распала одласком Чарлија лудака, чак сам и гледао први сезону са кучером али не вреди бити само леп његова глума и смисао за хумор који треба да презентује гледаоцима тог жанра су једноставно жалосни.

Serija je bila ok dok je Charlie bio tu. Posle njegovog odlaska sam odgledao jos par epizoda i nisam mogao da verujem u kakvu su je abominaciju pretvorili. Nisam ni znao da je klinac (Jake) takodje dobio korpu...

Jake (Angus Jones) je skoro negdje dao interviju gdje se propisno ispljuvao po seriji, rekavši da se kaje sto je tolike godine snimao to, kako je to losa poruka mladima i da ne trebaju nikako da gledaju seriju. Sad je nasao da morališe posle uzetih desetina miliona. Mamicu mu njegovu 🙂

Inace odgledao sve epizode do sada, smijesno je sto su mislili da ce nadoknaditi izostanak Čarlija, Eštonom. Čarli Šin ne glumi, coek se skoro isto onako ponasa i u stvarnosti i to je nedostizno 🙂

Poslednja izmena:
Firefly, mehh 7/10. Nije loša, ali Sci Fi western je sam po sebi oksimoron. Vredi pogledati ako ste ljubitelj Sci Fi.

Ja recimo nisam ljubitelj ni SciFi serija a još manje vesterna ali mi je serija odlično legla i prava je šteta što se završila nakon samo jedne sezone, naročito kad se uporedi sa morem novih serija koje traju a nemaju baš ništa što bi ih preporučilo pre ovde serije .

Firefly, mehh 7/10. Nije loša, ali Sci Fi western je sam po sebi oksimoron. Vredi pogledati ako ste ljubitelj Sci Fi.

Svi na ovoj temi kazu da je serija odlicna, a meni se ne svidja bas zbog ovog miksa izmedju SF i Western zanra. Moja ocena bi bila oko 5ice iako sam ljubitelj SF zanra, ali to je samo moj ukus i misljenje.

Once Upon a Time, valja li nešto ?

Ja sam se ranije spremao da joj dam sansu, ali nemam pojma zasto sam odustao. Ah da, poceo da gledam Breaking Bad, i totalno zaboravio na tu seriju 🙂

Koliko sam provalio u Americi je bas popularna, video sam na Fox Life mislim neku epizodu pre neki mesec, i nije me nesto zainteresovala...

Svi na ovoj temi kazu da je serija odlicna, a meni se ne svidja bas zbog ovog miksa izmedju SF i Western zanra. Moja ocena bi bila oko 5ice iako sam ljubitelj SF zanra, ali to je samo moj ukus i misljenje.
Svako ima pravo na svoj ukus.
Meni je Firefly jedna od retkih serija koja zaslužuje 10/10. Prvenstveno zbog sjajnih likova i dijaloga. Sam setting je manje bitan.

Person of Interest S04E13
Početkom sezone prebace svu komunikaciju na alternativnu mobilnu mrežu koju su preuzeli od Dominikove bande, kako ih Samarićanin ne bi pratio i otkrio. Ta mreža postoji i funkcioniše samo u Njujorku. Medjutim, Rut i Ris vikenduju van NYC i najopuštenije ćaskaju sa Finčom, koji je u gradu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno