Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene ništa za sada...zadnja isplata bila 25.01...nakon toga prvi pokušaj podizanja vraćeno sve na stanje (kad i svima) a posle toga stoji (još uvek) withdrawals in progres...
:

meni isto jos nista nije stiglo od 25.01, ni sa aktivnih startera ni sa ni sa isteklih demoa kod kojih radi i dalje kopanje 🙁

Podmazivanje kulera, menjanje termalne, glancanje fensi srebrnog ASUS Direct CU II znaka 🙂 i karte idu na zasluzeni godisnji odmor

9.februar tacno godinu dana kako je upaljena mahina ,hdd ce napuniti prvi rodjendan najkasnije dan dva kasnije 🙂

Kolko para za sve 4? 🙂
Ja i Risim cemo da pokupimo 🙂

Ja sam istekle demoe ostavio da kopaju, pa kad naguraju 15 eura probaću da kupim novi demo sa dogama. Verujem da će na aktivnom demou raditi podizanje.

noup, neće da može podizanje al demo ćeš da kupiš i on će da kopa, za podizanje treba verifikacija a to može samo internet VISA karticom

Pa od ranije su verifikovani BTC-om, mislio sam na to da sada za sve vrste ugovora piše unlimited broj kupovina.

Poslednja izmena:
E to neznam, probaj ionako neradi isplata od tih isteklih demo naloga....

Neverovatno...free nalozi, isplata stiže u novčanik za 2-3 sekunde...

edit:
Probaj Jordane samo na jednom demou ako radi lako ćemo za ostale 😉

Poslednja izmena:
Kolko para za sve 4? 🙂
Ja i Risim cemo da pokupimo 🙂

hehe zasluzeni odmor ne znaci prodaju ...vec odmor negovanje banja 🙂
a rafovi su pretpostavka...za nevernike koji ce da odustanu od ove price...🙂

kako sad to? meni na verifikovanom nalogu na kojem je istekao demo pise da ne mogu da kupim ponovo demo (Unavailable for you)... a svi ostali mogu da se kupe

Sad i ja to gledam, pise unlimited, ali unavailable. Mada, nije mi ni potrebno, jer nekim cudom sa tih naloga koji su juce istekli i dalje rade isplate. 😀

Pa ne moze da se kupi demo ponovo na nalozima gde je vec bio kupljen demo, samo jaci paketi

Ako imate na nekom nalogu koji ima preko 15evra, a ne mozete da ih podignete zato sto niste verifikovani, uplacujte demo sa stanja.
Ja sam uplatio na dva naloga po dva, stize provizija na glavni nalog (14 dana moram da cekam), a i ovamo raste suma. Kopam i dalje tu (napisao sam ranije da ne gubim nista osim sto placam struju) iako ne mogu da podignem, a kada budem stigao do 100ke uplaticu startere pa cu javiti da li ce biti verifikovan nalog.
U svakom slucaju nista ne gubite time, dobijate po 1.5 evro za svaki nalog koji uplatite pod uslovom da moze da se podigne sa glavnog.

A sad malo optimizma: posle tacno 180 dana sa pocetnih 15 evra moci cete da uplatite 1 starter od 100 evra 🙂 (cim se skupi 15evra odmah uplata sledeceg) )plus zarada od referala ukupno 57 uplacenih demo naloga. (dodati jos 10ak dana zbog loseg tajminga kod uplata)

ubi me proracun za tacan broj dana :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Nisi normalan tih 180 dana deluju svetlosnim godinama daleko... Batali to i prelazi na free naloge dok još može koji dinar da se isčupa....

To kazem za onog koji ima 15evra na nalogu i ne kopa, a hoce da se igra 🙂

Ja imam 2 naloga sa po 2 demona, sad ce po treci za 2 dana, tako da sam nekih 100 dana u plusu, plus kopam, tako da racunam jos nekih 30ak dana do startera. Druga dva sam verifikovao na vreme i kopam na njima+demo jos 2 dana, tj mogu da povlacim (ali ne stize zadnja dva dana 🙁 ). Zato kopam i dalje.

Isplatice to oni kad tad, a ako ne ispltate crno im se pise 😀

Rekao sam ja jos ranije da sve sto iskopam posle nove godine je premija, ne racunam na tu zaradu uopstem tako da cu malo da se igram kad ne igram igrice 😛

Au brate, kad bi samo zanao koliko su nekad gazda Jezda i Dafina voleli ljude koji razmišljaju kao ti...

Ali ce biti kukanja kad ovo pukne 😀
Vidim ja ljudi jos razmisljaju o jacim paketima, svaka cast! samo nastavite 😀

Ma ne brinem za tih par eur uopste, nego se razmisljam valja li uplatiti nesto, al izgleda nije sad vreme za to.

Napokon proradio pool kako treba,nadam se da ce tako i ostati....jedno godinu dana🙂

Ja sam slao zadnja 3 dana dok su radio demo, juce istekli, nije stiglo i nije vraceno na stanje

Sve se meni cini da je kraj balade za ovo 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno