Šta je novo?

LG G3

Može li da se nekako vrati sa LP V20f na neki KK? Pitam jer burazer kupio nešto jeftinije polovan G3 16G/2 i dosta sporiije radi od mog G2 Cloudy G3 v2.2. A i video sam na XDA da ima neki cloudy za G3,čini mi se v.2.1

može bez problema da se vrati na KK

Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

Hvala na odgovorima, a da li je probao neko cloudy G3?
I da li uopšte KK radi brže od lp?

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam koristio Cloudy ali nije to to, jednostavno developer ne ažurira taj rom toliko često, pa me to odvlači od njega. AndroidNow je BIO dobar rom dok lik nije počeo da ubacuje neke njegove grupe teme i gluposti, da su barem lepe, pa ajde, nego su bas shit. A kad probaš da flesujes neku stock na njegovom romu se telefon zabaguje. Probao sam i CM ali nije to to, nekako mi je dosadio. Danas sam flesovao 20h stock bumped i prezadovoljan sam. Šljaka ekstra, dodate su i Lollipop stock nav bar ikonice, tako da je bas ekstra rom. Ima tu jos jedan bag kada se Launcher zabaguje, ali će to verovatno ubrzo biti rešeno. I naravno jos da ga ubrzaju, mada Titanuim Backup to rešava kada pobrisem sve sistemske LG gluposti.

Kako da pronađem odgovarajući KK STOCK rom za moj IMEI?

Ja imam malo drugacije iskustvo sa 5.0 Instalirao sam ga pre par dana i meni se cini da radi brze nego KK. Pritom mislim na rad u aplikacijama, launcher ume da stuca ali manje nego KK. Jedino ne znam za bateriju mislim da isto trosi kao i na KK. Ali internet browser i office aplikacije rade odlicno. Kada sam ga uzeo bio sam razocaran kako radi ali sada vec mogu da kazem da je odlican.... Sve u svemu, zadovoljan sa iako imam verziju sa 2GB rama

Taj ko kaze da KK radi brže nego Lollipop nema pojma. Kako moze Dalvik da radi brže nego ART?

Aha, ne znam samo čime?

Ja prvog minuta kad sam instalirao Lollipop, KK nije mogao da se poredi sa time.

A druga stvar je da uopšte ne shvatam ljude koji koriste KK, a Lollipop ga sisa u svakom segmentu.

Poslednja izmena:
ne znam ko je rekao da je KK brži,što se mene tiče nije ali je kompletniji...........gomila stvari,podesavanja i notifikacija koje nisu uradjene na L-u za mene su i dalje dovoljan razlog da ostanem na KK a o Xposed-u i opcijama koje on nudi da ni ne raspravljamo.............nemam nameru nikog da uveravam u ovo ili ono jer je sve stvar navike i ukusa pa neka koristi kome je šta drago.............super pa imamo izbor...........

I opet to nije to. Dobro, neću da se raspravljam, neka koristi svako šta mu se sviđa, iz mog iskustva se nikad ne bih vratio na KK.

Cini mi se da mi baterija dosta manje traje na Lollipop nego na KK.

Da li mozda pomaže da se uradi reflash lp preko KDZ fajla obzirom da je radjen verovatno ota pa hard reset?

Lollipop se ne dopada svima. Npr, evo jutros sam se uspavao jer mi alarm nije zvonio u do not disturb režimu. Zamišljam da sam propustio avion...

Sam si kriv, nije ti Lollipop kriv, imas da podesis da ti zvoni alarm u do not disturb rezimu...

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    23.2 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
5.jpg6.jpg
Zasto mi "phone"prikazuje 1h i 46min kada sam mozda pricao sve ukupno 20min,a sigurno nisam ni toliko..

Dobrodosao u klub. Sad cekaj da te ubede da ti je telefon neispravan i da ne znas da koristis isti...
Ja ti samo savetujem da je meni se nesto popravilo posle 3. factory reset ali mi se battery drain i dalje desava nekad. Probaj da restartujes telefon i zoves besplatni servis par puta pa izracunaj opet koliko si pricao, a koliko prikazuje.

Pa pise da je pricao 10min. Makar ja tako mislim..

Ne pokazuje ovde ništa za telefonske pozive... Treba da ode u "voice calls"

Meni stvarno, ali stvarno nije jasno sta vi radite sa tim telefonima, kada vam je baterija tako očajna. Uploadovao sam nekoliko slika skoro, evo opet jedna. Stock 20h sistem. Nele, šta ti koristiš?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423034341934.png
    uploadfromtaptalk1423034341934.png
    250.9 KB · Pregleda: 169
Poslednja izmena:
Dobrodosao u klub. Sad cekaj da te ubede da ti je telefon neispravan i da ne znas da koristis isti...

Čekaj prijatelju, zar ti ozbiljno misliš da imaš ispravan primerak G3? Ja sam i ranije stao na tvoju stranu, da stvarno imaš battery drain, ne sumnjam da je tako. Isto tako vidim po netu da se to dešava nekom malom procentu korisnika G3. Žao mi je ako se to dešava i nele11, nema ništa gore od lošeg primerka telefona, pogotovu te klase. Nažalost, neki tip problema u manjem procentu imaš kod svakog flag ship uredjaja, uključujući Apple. To u svakom slučaju stvara odbojnost prema brendu....

Čekaj prijatelju, zar ti ozbiljno misliš da imaš ispravan primerak G3? Ja sam i ranije stao na tvoju stranu, da stvarno imaš battery drain, ne sumnjam da je tako. Isto tako vidim po netu da se to dešava nekom malom procentu korisnika G3. Žao mi je ako se to dešava i nele11, nema ništa gore od lošeg primerka telefona, pogotovu te klase. Nažalost, neki tip problema u manjem procentu imaš kod svakog flag ship uredjaja, uključujući Apple. To u svakom slučaju stvara odbojnost prema brendu....
Zato sto se i bavim software-om vec vise od decenije unazad. Sansa da hw deo crkne tokom update-a na L su pa recimo da kazem 0 (jer je sve normalno radilo pre istog update-a). Battery drain mi se trenutno desava nakon nekih 6 dana ne restartovanja uredjaja, i cim ga RR sve radi opet normalno. Da li tebi zvuci da je to hw problem iskreno?

Nazad
Vrh Dno