NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Jel ima nekih naznaka kada bi mogao root da se pojavi za 5.0?
Od svega ovoga ja jedino što sam iskusio je lag na tastaturi prilikom brzog kucanja poruka na viberu ili sms-a...
Može li da se nekako vrati sa LP V20f na neki KK? Pitam jer burazer kupio nešto jeftinije polovan G3 16G/2 i dosta sporiije radi od mog G2 Cloudy G3 v2.2. A i video sam na XDA da ima neki cloudy za G3,čini mi se v.2.1
Aha, ne znam samo čime?
Ja prvog minuta kad sam instalirao Lollipop, KK nije mogao da se poredi sa time.
A druga stvar je da uopšte ne shvatam ljude koji koriste KK, a Lollipop ga sisa u svakom segmentu.
Taj ko kaze da KK radi brže nego Lollipop nema pojma. Kako moze Dalvik da radi brže nego ART?
Dobrodosao u klub. Sad cekaj da te ubede da ti je telefon neispravan i da ne znas da koristis isti...
Zato sto se i bavim software-om vec vise od decenije unazad. Sansa da hw deo crkne tokom update-a na L su pa recimo da kazem 0 (jer je sve normalno radilo pre istog update-a). Battery drain mi se trenutno desava nakon nekih 6 dana ne restartovanja uredjaja, i cim ga RR sve radi opet normalno. Da li tebi zvuci da je to hw problem iskreno?Čekaj prijatelju, zar ti ozbiljno misliš da imaš ispravan primerak G3? Ja sam i ranije stao na tvoju stranu, da stvarno imaš battery drain, ne sumnjam da je tako. Isto tako vidim po netu da se to dešava nekom malom procentu korisnika G3. Žao mi je ako se to dešava i nele11, nema ništa gore od lošeg primerka telefona, pogotovu te klase. Nažalost, neki tip problema u manjem procentu imaš kod svakog flag ship uredjaja, uključujući Apple. To u svakom slučaju stvara odbojnost prema brendu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari