Šta je novo?

LG G3

Ja nemam ni jedan problem od navedenih,tako da sam jako zadovoljan fonom.

Đilkoš, značenje=vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, danguba, kavgadžija, siledžija... koliko vidim zaista si odabrao ispravan nadimak na forumu, sve ti odgovara...sve ostalo što napišeš na forumu, pored tvog nadimka, nije vredno komentarisanja. Stari Latini su imali jednu poslovicu koja se odlično odnosi na tebe: Nomen est omen...
A zasto, kad je u pravu covek. Eto i ja sam kupio LG-ov flagship i sad da bi ga koristio da radi kako je trebao out of the box treba da gasim redom sve sinhronizacije, smanjujem osvetljenje ekrana i sl. Najbolje jos da iskljucim data i sta onda? Pa jel ovo smartphone i flagship ili ne?

Moram samo da se zahvalim svim članovima ove teme, posebno članu n1tr0 što su mi ogadili G3 pa ga na kraju nisam ni kupio već sam prešao u Apple tabor :) Imate piće od mene društvo (posebno nitro) ;)

Bolje budi zahvalan, covek ti ucinio uslugu :)

Đilkoš, značenje=vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, danguba, kavgadžija, siledžija... koliko vidim zaista si odabrao ispravan nadimak na forumu, sve ti odgovara...sve ostalo što napišeš na forumu, pored tvog nadimka, nije vredno komentarisanja. Stari Latini su imali jednu poslovicu koja se odlično odnosi na tebe: Nomen est omen...

^+100

Mnogo filozofirate ovde, to je problem. 3 strane vodite polemiku kako je dzek na dole, fora je sto se ovde na temi skupe samo oni kojima fali nesto na telefonu, oni kojima normalno radi nemaju potrebe da pisu toliko. Niko vam nije kriv sto ste zaboli los primerak, meni npr. telefon savršeno radi, jos 5 ljudi znam licno koji imaju telefon i samo ga hvale. n1tr0 npr. umesto da normalno ode da zameni telefon i uzme ispravan on se mesecima muci i cim mu nesto ne valja dodje ovde i prazni se, i ja sad njegove komentare treba da uvazavam. Svi oni portali koji su ga proglasili fonom godine znaci nemaju pojma. Internet je toliki, sreca pa nisam slusao komentare ovde, mnogo bi se *****ao.

Nemojte tako,ima on brdo postova to jeste ali medju tim postovima ima jako dobrih i zaista korisnih stvari
Jeste zasticen kao beli medved i jeste da sam popio par opomena i kaznenih poena zbog njega i jeste da zna da narodski receno p.....ava (sto bas nije nesto pohvalno) a ne uzima mu se ovde na forumu za zlo ali dosta zna definitivno,moram priznati
Otupis vremenom pa ne obracas paznju ,gledas onu bolju stranu i to je to

Poslednja izmena:
Moram samo da se zahvalim svim članovima ove teme, posebno članu n1tr0 što su mi ogadili G3 pa ga na kraju nisam ni kupio već sam prešao u Apple tabor :) Imate piće od mene društvo (posebno nitro) ;)
Pa kad je od 300 strana on lupetao o nekim stvarima koje ne postoje, a i dalje ima telefon. Ja bih ga odavno zamenio.

Poslednja izmena:
Resavanje problema u fazonu pogasi sve zivo da bi radio kao i prosecan fon do 200e.Onda se postavlja pitanje, zasto uopste davati vise za telefon?

Nema na cemu. Ja napokon privodim sve investicije kraju tako da eto i mene za najdalje mesec dana :)
Osim pregrevanja koji jeste problem ocigledno, sve ostalo je softverski. Mislim da uveliko preterujete da je g3 los telefon.
Druze, telefon je spoj hw i sw - ne mozes reci da to nije problem jer je sw prirode. Sw + hw cine proizvod, a ako kazes pa ispravice - oni su izbacili nedovrsen proizvod pre 8 meseci... No comment...
Resavanje problema u fazonu pogasi sve zivo da bi radio kao i prosecan fon do 200e.Onda se postavlja pitanje, zasto uopste davati vise za telefon?
Upravo to - kupis takav telefon da bi ga koristio za sta? Mogu tako kupiti neki stari monohromatski monoblock i koristiti ga samo za telefoniranje, sta ce mi onda smartphone...

Ne pratim temu, koliko znam ti imaš najviše problema sa baterijom. To može da ti se desi na bilo kojem telefonu. Pa i na iPhone-u i na wp.

Kukati na bateriju i zbog toga preći na ajfon je u najmanju ruku maloumno :D

Nije,tamo lagano usage ide do 7,8h iako niko ne zna sta to tacno znaci :)

Znam ja, samo prepolovi i to je otprilike sot :) Kesa je baterija na iphone, ko kaže drugačije, laže.

Kukati na bateriju i zbog toga preći na ajfon je u najmanju ruku maloumno :D
Kada ti se baterija potrosi sa 100% na 20% za 3.5 sata kad telefon ne koristis zato sto telefon nece da ode u sleep vec sistem bude u infinite loop se ne desava na iOS. Druga stvar je - da li si koristio kada iPhone i G3 istovremeno pa da uporedis. Ja znam da iPhone 5 na primer mi duze izdrzi sa istim koriscenjem u toku dana, ali za razliku od G3 drzim i location on stalno. To je naravno kada se ne desi drain bug - jer u tom slucaju iphone izgubi mozda 1% za 3.5 sata a LG 80%.

zar tebi nije bateriju jeo kineski case? :D

Naravno kod bench korisnika iPhonea nikada nema nikakvih problema.

Kada ti se baterija potrosi sa 100% na 20% za 3.5 sata kad telefon ne koristis zato sto telefon nece da ode u sleep vec sistem bude u infinite loop se ne desava na iOS. Druga stvar je - da li si koristio kada iPhone i G3 istovremeno pa da uporedis. Ja znam da iPhone 5 na primer mi duze izdrzi sa istim koriscenjem u toku dana, ali za razliku od G3 drzim i location on stalno. To je naravno kada se ne desi drain bug - jer u tom slucaju iphone izgubi mozda 1% za 3.5 sata a LG 80%.

Da bi promenio mrtve ikonice na ajfonu ti treba 15 programa, a ne nešto drugo ...
Mesecima kukaš ovde u temi - nije više ni zabavno :)

zar tebi nije bateriju jeo kineski case? :D
Nope. Bez case-a ista prica. Play store auto update notification je izgleda u pitanju - nesto ga blokira da izbaci notification i onda ode u infinite loop i ode baterija...
Da bi promenio mrtve ikonice na ajfonu ti treba 15 programa, a ne nešto drugo ...
Mesecima kukaš ovde u temi - nije više ni zabavno :)
Jel nemam pravo da se zalim kada telefon radi kao krs?
A sto se tice ikonica - znas meni smartphone sluzi da bi mi obavljao posao - ja koristim te aplikacije, ne buljim u njihove ikonice i divim se lepoti istih...

jedna molba......pošto je onaj ludi SEVEN obrisao sve linkove sa ranijim Android HD ako je nekom ostalo od ranije,hteo bih da probam Android HD 1.6...............hvala

fora je sto se ovde na temi skupe samo oni kojima fali nesto na telefonu, oni kojima normalno radi nemaju potrebe da pisu toliko.

Upravo tako, cherry picking, tako možemo svaki telefon da proglasimo kao krš. Potpuno nereprezentativan uzorak korisnika.

Nope. Bez case-a ista prica. Play store auto update notification je izgleda u pitanju - nesto ga blokira da izbaci notification i onda ode u infinite loop i ode baterija...

Jel nemam pravo da se zalim kada telefon radi kao krs?
A sto se tice ikonica - znas meni smartphone sluzi da bi mi obavljao posao - ja koristim te aplikacije, ne buljim u njihove ikonice i divim se lepoti istih...

Mašiš poentu ali baš me briga ...
Srećom nemam ovaj telefon pa kad dođem u ovu temu ne moram da se cimam oko tvojih negativnih komentara, suđenja ...

Posle lošeg utiska sa G2-e, krckanja i kukanja mesecima si kupio G3-u , sad ovde kukaš mesecima, a vidim počeo si da udaraš komentare i u G4 temi :D

Poslednja izmena:
Ne masim poentu - smartphone mi sluzi da koristim njegove aplikacije, a ne da se zaludjujem izgledom ikonica. Ako ti je bas zapelo do ikonica ne znam da li si cuo, ali iPhone moze da se jailbreak i onda ga mozes customize poprilicno, tako da ta teorija oko customize androida pije vodu samo onima koji nisu koristili iPhone i videli sta se moze sa jailbreak. Kao sto rekoh meni to ne treba - meni je bitna funkcionalnost istih...

Ja ne znam zašto se mačujete sa vetrenjačama, samo ga stavite na ignore ako vam smetaju njegovi komentari :)

Druze ti se zalis da ti neispravan telefon radi kao krs, samo ti na forumu imas tih problema i pricas da je generalno G3 krs telefon po tome sto tvoj felerican telefon radi kao krs jer ti iz ko zna kog razloga neces da ga reklamiras. Neverovatan si, ili mesecima trolujes ovde, u tom slučaju si najveci car.

Drugu je crkao citac SIM kartice na G3... moze li neko da mi preporuci neki servi koji to moze da popravi... Ovde u Vrscu nisu mogli...

Nazad
Vrh Dno