A zasto, kad je u pravu covek. Eto i ja sam kupio LG-ov flagship i sad da bi ga koristio da radi kako je trebao out of the box treba da gasim redom sve sinhronizacije, smanjujem osvetljenje ekrana i sl. Najbolje jos da iskljucim data i sta onda? Pa jel ovo smartphone i flagship ili ne?Đilkoš, značenje=vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, danguba, kavgadžija, siledžija... koliko vidim zaista si odabrao ispravan nadimak na forumu, sve ti odgovara...sve ostalo što napišeš na forumu, pored tvog nadimka, nije vredno komentarisanja. Stari Latini su imali jednu poslovicu koja se odlično odnosi na tebe: Nomen est omen...
Osim pregrevanja koji jeste problem ocigledno, sve ostalo je softverski. Mislim da uveliko preterujete da je g3 los telefon.Ovo je smesno. Kupis telefon da bi ga popravljao. Svaka cast LG. :clap-clap: :Klanjanje
Đilkoš, značenje=vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, danguba, kavgadžija, siledžija... koliko vidim zaista si odabrao ispravan nadimak na forumu, sve ti odgovara...sve ostalo što napišeš na forumu, pored tvog nadimka, nije vredno komentarisanja. Stari Latini su imali jednu poslovicu koja se odlično odnosi na tebe: Nomen est omen...
Pa kad je od 300 strana on lupetao o nekim stvarima koje ne postoje, a i dalje ima telefon. Ja bih ga odavno zamenio.Moram samo da se zahvalim svim članovima ove teme, posebno članu n1tr0 što su mi ogadili G3 pa ga na kraju nisam ni kupio već sam prešao u Apple taborImate piće od mene društvo (posebno nitro)
![]()
Ovo je smesno. Kupis telefon da bi ga popravljao. Svaka cast LG. :clap-clap: :Klanjanje
Nema na cemu. Ja napokon privodim sve investicije kraju tako da eto i mene za najdalje mesec danaMoram samo da se zahvalim svim članovima ove teme, posebno članu n1tr0 što su mi ogadili G3 pa ga na kraju nisam ni kupio već sam prešao u Apple taborImate piće od mene društvo (posebno nitro)
![]()
Druze, telefon je spoj hw i sw - ne mozes reci da to nije problem jer je sw prirode. Sw + hw cine proizvod, a ako kazes pa ispravice - oni su izbacili nedovrsen proizvod pre 8 meseci... No comment...Osim pregrevanja koji jeste problem ocigledno, sve ostalo je softverski. Mislim da uveliko preterujete da je g3 los telefon.
Upravo to - kupis takav telefon da bi ga koristio za sta? Mogu tako kupiti neki stari monohromatski monoblock i koristiti ga samo za telefoniranje, sta ce mi onda smartphone...Resavanje problema u fazonu pogasi sve zivo da bi radio kao i prosecan fon do 200e.Onda se postavlja pitanje, zasto uopste davati vise za telefon?
Kada ti se baterija potrosi sa 100% na 20% za 3.5 sata kad telefon ne koristis zato sto telefon nece da ode u sleep vec sistem bude u infinite loop se ne desava na iOS. Druga stvar je - da li si koristio kada iPhone i G3 istovremeno pa da uporedis. Ja znam da iPhone 5 na primer mi duze izdrzi sa istim koriscenjem u toku dana, ali za razliku od G3 drzim i location on stalno. To je naravno kada se ne desi drain bug - jer u tom slucaju iphone izgubi mozda 1% za 3.5 sata a LG 80%.Kukati na bateriju i zbog toga preći na ajfon je u najmanju ruku maloumno![]()
Kada ti se baterija potrosi sa 100% na 20% za 3.5 sata kad telefon ne koristis zato sto telefon nece da ode u sleep vec sistem bude u infinite loop se ne desava na iOS. Druga stvar je - da li si koristio kada iPhone i G3 istovremeno pa da uporedis. Ja znam da iPhone 5 na primer mi duze izdrzi sa istim koriscenjem u toku dana, ali za razliku od G3 drzim i location on stalno. To je naravno kada se ne desi drain bug - jer u tom slucaju iphone izgubi mozda 1% za 3.5 sata a LG 80%.
Nope. Bez case-a ista prica. Play store auto update notification je izgleda u pitanju - nesto ga blokira da izbaci notification i onda ode u infinite loop i ode baterija...zar tebi nije bateriju jeo kineski case?![]()
Jel nemam pravo da se zalim kada telefon radi kao krs?Da bi promenio mrtve ikonice na ajfonu ti treba 15 programa, a ne nešto drugo ...
Mesecima kukaš ovde u temi - nije više ni zabavno![]()
fora je sto se ovde na temi skupe samo oni kojima fali nesto na telefonu, oni kojima normalno radi nemaju potrebe da pisu toliko.
Nope. Bez case-a ista prica. Play store auto update notification je izgleda u pitanju - nesto ga blokira da izbaci notification i onda ode u infinite loop i ode baterija...
Jel nemam pravo da se zalim kada telefon radi kao krs?
A sto se tice ikonica - znas meni smartphone sluzi da bi mi obavljao posao - ja koristim te aplikacije, ne buljim u njihove ikonice i divim se lepoti istih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari