Šta je novo?

LG G3

Ondah smo resili sve misterije :D Jos jedno pitanje, kako mogu da provalim za koje mi je trziste telefon predvidjen? Pise mi verzija softvera V20f-TWN-XX ako nekom nesto znaci to, a i dobio sam uz tel punjac za us trziste, a ne za eu.
Verovatno je Taiwan brat ima isti model i ima i neki T action kao dodatnu funkciju sto na kraju ispadne da je neki program za pokrete o_O

Uopste mi se ne svidja ovaj LP, a i nema ruta... Hocu da ga daungrejdujem na KK. Kako se to radi? Kontam da treba da skinem odgovarajuci kdz i flesnem preko lg flash toola? Kako da znam koji je odgovarajuci? I ako ima neko ljubazan da mi prosledi neki dobar tut kako se to radi, posto prvi put radim ovako nesto na lg i nikad nisam koristio adb i fastboot, imao sam samsung i to je islo lagano preko odina... Hvala :D

Samo ukucaj na YouTube imaš gomilu linkova kako da se vratiš na Kitkat

Eto nakon nekih mjesec dana druzenja sa lg g3 rijesio sam sve probleme..

presao sam na S5 i moram priznati da je barem sto se tice fluidnosti sve na strani S5 ali da ne otvaram raspravu opet..

Najvise mi smetalo kod g3 kada igram npr plants vs zombie zagrijavanje mobitela imao sam osjecaj da ce uredaj ugasiti se ...

zato što nemaju svi iste kriterijume i prethodna iskustva
+1

Inace danas bas dok sam bio kod knjigovodja i kod advokata desi mi se battery drain i telefon za 3 sata sa 80 na 15%. Popiz sam bio. Opet Android OS citavo vreme keep awake i nije isao u sleep. A bas se nije desilo jedno nedelju dana...
Izgleda da Google Play hoce da izbaci notifikaciju da su update-i dostupni medjutim nesto ga blokira da izbaci to u notification bar i samo radi battery drain jer je u beskonacnoj petlji. Posle restarta odmah se pojavi to sto je hteo update. Ovo kazem jer se vise do sada puta poklopilo da se battery drainuje i cim rr uradim pise da ima update za neku aplikaciju.

Uporedo imam i g2 sa cloudyg3 i primećujem da je on nekako odzivniji...
G2 je zmija u poređenju sa G3. Ja hteo da predjem na G3, ali ne vidim značajan napredak, tako da ću da uzmem onaj wood cover, crne boje, da ga malo osvežim, i čekam nešto novo da izadje, ili prelazim na Z3, gold.

eeeee Z3 će da te usreći,bolje ostani na G2..............sorry za off

eeeee Z3 će da te usreći,bolje ostani na G2..............sorry za off
Zbog čega? Evo uporedi za G3 da ne bi bilo off-a. U Cooper varijanti izgleda fenomenalno, ima i metala, a hladnoća pod prstima mi strašno nedostaje jer sam skoro par dana koristio ip 4. Brz je, fenomenalna baterija, potentna kamera...
Za sada, prva želja je da oplemenim G2 sa nekim black wood cover-om...i imam lepo zaokružen telefon.

Ja sam sa G2 presao na G3 i ne bih se složio sa tobom, G2 je lošiji u mnogo čemu, zvuk, izrada, ekran, kamera daleko losija, jedino baterija sto je bolja. Jednostavno nema smisla reci da je G2 bolji od G3.

G3 je puno problematicniji telefona od G2, zvuk jeste zaista bolji, kao i kamera, ali nije razlika nebo i zemlja. Za ekran već ne bih rekao da je bolji, u dosta parametara je čak i lošiji.
Ima tu još dosta toga, i ja sam želeo da pređem na G3, ali mi CloudyG3 rom pokvario plan, tako da ću G3 da preskočim. Inače će G3 tek da bude dobar, kada se Lolipop malo stabilizuje.

Z3 je potpuni promašaj Sony-ja,kamera katastrofa.....to ne važi i za Z3 kompakt jer se on upravo suprotno(dobro) pokazao..........dosta o Sony-ju,ima tema o tome pa se tamo informiši...........što se G3 i lollipop-a tiče,misli da će sa sledećim update-om mnoge stvari da se promene..................

Z3 je potpuni promašaj Sony-ja,kamera katastrofa.....to ne važi i za Z3 kompakt jer se on upravo suprotno(dobro) pokazao..........dosta o Sony-ju,ima tema o tome pa se tamo informiši...........što se G3 i lollipop-a tiče,misli da će sa sledećim update-om mnoge stvari da se promene..................

U oktobru, bice u novembru...

Upravo mi je stigao LG G watch koji sam extremno povoljno nabavio licitacijom. Uzeo sam ga tek radi fore ali moram reci da sam vise nego prijatno iznenadjen. Navigacija recimo radi skroz dobro, diktiranje poruka glasom je vrlo korektno, notifikacije i sve to besprekorno, ima cak i internet browser, igrice, pedometer, slikanje telefonom preko sata (i spijuniranje), TrackID preko sata (kao Shazaam), digitron, kalendar, notifikacije i poruke za sve od vibera do facebooka i twitera, pedometar... I sto je najgore nije ni glomazan i lepo izgleda.
Mislim da cu ga ipak zadrzati barem neko vreme :)

Ovo je smesno. Kupis telefon da bi ga popravljao. Svaka cast LG. :clap-clap: :Klanjanje

Đilkoš, značenje=vetropir, kicoš, nametljivac, neradnik, danguba, kavgadžija, siledžija... koliko vidim zaista si odabrao ispravan nadimak na forumu, sve ti odgovara...sve ostalo što napišeš na forumu, pored tvog nadimka, nije vredno komentarisanja. Stari Latini su imali jednu poslovicu koja se odlično odnosi na tebe: Nomen est omen...

Vauuuu kakva si ti sad faca. :clap-clap: :Klanjanje

Mnogi korisnici su se žalili da im se telefon automatski pali dok je u džepu dok im je uključena opcija Knock On.
Moguća rešenja:
Ako ne želite da isključite opciju Knock On (ono kad pokucate na ekran a on se upali) onda je najbolje da telefon u džep stavljate tako da ekran ne dodiruje telo ili da koristite flip cover kako bi ekran bio zaštićen od toplote tela.
Knock on možete isključiti iz skrivenog menija, pratite korake iz trećeg problema. Skrolujte do Knock On Off opcije i pipnite je. Ovo bi trebalo da isključi Knock On opciju.

Ja napisah pre neku stranu da sam imao ove problem ali sa drugim telefonima i da mi zato smeta ulaz za slušalice koji je postavljen sa donje strane i da zato telefon nosim sa ekranom napred a ne prema telu a evo i ovde nude rešenje da se upravo zbog tog problema ekran ne okreće prema telu...

Inače da kucnem u drvo, nemam za sada ovih problema sa mojim g3

Aj jednu šaku stavi iznad senzora, a drugom rukom pritisni power dugme da upališ ekran.

Baš tako, još bolja solucija...ako ti se ekran ne gasi, a senzor je pokriven, imaš problem.

Sa LGjem nemam problem što se toga tiče i kao što napisah sa drugim telefonima sam imao probleme da se telefon palio i ekran sam odključavao u džepu i da sam zbog toga prestao da ga nosim ekranom prema telu ili naopako kao što ga neki nose...

Kod mene uvek donji deo telefona ide prvo u džep i ekran prema napolju...
Probao sam pre neki dan da nosim telefon "naopako" i sa ekranom prema sebi ali je situcaija još gora kada su slušalice uključene jer tek onda dolazi do petljanja telefona u žice...

Vi koji nosite telefon "naopako" nosite ga bez slušalica....probajte nekoliko dana tako sa slušalicama pa ćete videti koja je muka...

Nazad
Vrh Dno