Šta je novo?

LG G3

Meni nikad nije pravio slucajne pozive, a otkad znam za sebe nosim ekran uz nogu. Bolje mi je tako nego da prevrcem po ruci kad izvucem iz dzepa. I sigurnije mi, posto kad cuknem butinom od nesto, nema sanse da polupam ekran(to se desavalo drugarima).
A da ne pricam sto je bolje kad ga drzis u ruci, kabl normalno pada i ne smeta, dok ovako moram da ga prebacim iza jer me nervira kad mi se kabl mota po ekranu. Zato uglavnom i ne nosim slusalice, zato sto je kod mene dzek gore.. :)

Poslednja izmena:
@stojan potpis na sve, ne mogu da verujem da neko drugačije nosi telefon u džepu :D

Logicnije je da gornji deo fona ide ka dole u dzep i ekran ka nozi. Cim izvuces iz dzepa, normalno ti stoji u ruci pa ne moras da ga obrces prevrces itd
Bravo. Mnogo prirodnije je da dzek bude dole nego gore . retardirani proizvodjaci mobova..

Ako slusalice provlacite ispod majce dzek sa donje strane je jedino prihvatljiv. Samo u tom slucaju moze da se koristi mob bez akrobacija

Poslednja izmena:
A meni recimo bolje kada je gore zato sto sam tako navikao sad na G2 je dole i nmg da se naviknem...

Mene isto kada je gore nervira. Ali najgore je sa onim telefonima ranije kada je bio sa strana :D Ne znam ima li takvih sada.

To je ubedljivo najgluplje resenje. Bukvalno povecava sirinu telefona kada ga stavljas u dzep. I to kada je dzek na L. Kada nije, jos gore.

Vala bas.Ima smisla samo na tabletu, da ne smeta pri drzanju.Zato su se i opametili pa na nasledniku pomerili, ali stavili gore.
Nije sirina toliko problem, posto je fon uzan, al redovno zapne za nesto kad treba da se izvadi fon.Sva sreca pa ne koristim.

Ne mogu naopako da nosim telefon u dzepu. Smeta mi jednostavno...

Pa sta moze da ti smeta? Vecina telefona je simetricna u vise aspekata, ne znam kako bi ti uopste primetio da li je naopacke u tvom dzepu a da da ne pipas rukama?

Pa drzim ruke u dzepovima i samim tim su ruke i telefon uvek u dodiru

Pa stavi telefon u drugi dzep. Ne hodas valjda sa obe ruke u dzepovima. Ako da, onda pripadas veoma malom procentu ljudi, tako da se ne isplati raditi dizajn telefona sa uticnikom na gore samo zbog tebe i par drugih koji tako hodaju (obe ruke u dzepovima i slusalice). Ogromnoj vecini koja moze da izdrzi bez jedne ruke u dzepu, telefon kojem je uticnik dole odgovara.

Slusalie jako retko koristim ali mi je telefon u dzepu uvek na dole, prosto kad npr zavrsim razgovor ili sta god da radim, samo ga stavim u dzep, necu ga prvo okretati i stavljati u dzep i isti postupak ponoviti kada ga vadim iz dzepa da bi se javio... I uglavnom mi je ekran ka nozi i ne moze da se otkljuca u dzepu osim ako ne pritisnes power dugme, ima zastitu za knock on, probaj da stavis ruku preko proximity senzora i da ga otkljucas sa double tap-om... Ne moze, tako da ne moze ni u dzepu... meni se ama bas ni jednom nije desilo.

Poslednja izmena:
Koliko bi to izašlo i koliko bi se čekalo, nikada nisam naručivao nešto iz drugih država.

Jel ima root za LP, danas sam uzeo telefon i dosao je sa njim? Jel ima neko da ima LP? Jel vam stucne po neki put i jel prodje malo vremena od klika na opciju do njenog aktiviranja?

Jel ima root za LP, danas sam uzeo telefon i dosao je sa njim? Jel ima neko da ima LP? Jel vam stucne po neki put i jel prodje malo vremena od klika na opciju do njenog aktiviranja?
Nema jos roota za 5.0
Ja za sada sto sam primetio da mi tastatura ima lag. Zakoci prilikom kucanja i onda naglo izbaci tekst odjednom

Post za Nitra i ostale sto su imali problem sa krckanjem, kada sam kupio telefon nije krckao i imao je bas lep osecaj u ruci vremenom tacnije sada posle negde oko pola godine poceo da krcka i skinem ja poklopac i gledam u telefon i vidim sve mali krstak srafovi i probam da ih dotegnem ali budite jako pazljivi da ne ostetite sraf !!! meni je to resilo problem sa krckanjem i sad je telefon ponovo kao nov. :) Srafovi nisu bili labavi niti ista slicno ali jednostavno su imali lufta jos malo da se dotegnu i to je to :D

Meni krcka maska zadnja kao da je deformisana, ali pogledacu. Hvala za info. Inace danas bas dok sam bio kod knjigovodja i kod advokata desi mi se battery drain i telefon za 3 sata sa 80 na 15%. Popiz sam bio. Opet Android OS citavo vreme keep awake i nije isao u sleep. A bas se nije desilo jedno nedelju dana...

U CPU-Z mi stoji da mi je kapacitet baterije 2610mAh a ne 3000mAh, jel gledao to još neko? Koliko sam čitao to je izgleda do programa a ne do baterije.

zao mi je sto izvlacim postove od pre par meseci, ali sad sam uzeo tel i proverio iz radoznalosti sta kaze CPU-Z kod mene pise da imam 3000 mAh i 4242 mV

e sad mene zanima zbog cega postoji ta razlika izmedju mene i par korisnika koja su se zalila na manje mAh.

poz svima

zao mi je sto izvlacim postove od pre par meseci, ali sad sam uzeo tel i proverio iz radoznalosti sta kaze CPU-Z kod mene pise da imam 3000 mAh i 4242 mV

e sad mene zanima zbog cega postoji ta razlika izmedju mene i par korisnika koja su se zalila na manje mAh.

poz svima
Isti slucaj, kada sam uzeo telefon pisalo je 2640 ako se ne varam ili tako nesto i kada sam uradio update na LP, uradio sam update takođe i na novi CPU-Z i od tada pise 3000 normalno

imam ja LP i radi kao zmaj, nemam nikakvih problema. Mogu reci da mi je tel samo brzi. Ne ide mi u glavu zasto se toliko ljudi zali na tel? i na LP jel to postoji razlika u telefonima koji su za nase trziste i za strano?

Ja moj uzeo od Telenora i jedini prigovor je znatno usporenje telefona kada pređe nekih 70h sati i uradi se reboot i sve o5 šljaka savršeno to mi je od LP-a sve ostalo sam prezadovoljan :D

imam ja LP i radi kao zmaj, nemam nikakvih problema. Mogu reci da mi je tel samo brzi. Ne ide mi u glavu zasto se toliko ljudi zali na tel? i na LP jel to postoji razlika u telefonima koji su za nase trziste i za strano?

zato što nemaju svi iste kriterijume i prethodna iskustva

Uporedo imam i g2 sa cloudyg3 i primećujem da je on nekako odzivniji...

poz svima

I meni je sada 3000mAh kad sam presao na L, dok je na KK bilo 2610mAh, to je do programa nesto bilo, mnogi su se zalili na pogresno prikazivanje.

Ondah smo resili sve misterije :D Jos jedno pitanje, kako mogu da provalim za koje mi je trziste telefon predvidjen? Pise mi verzija softvera V20f-TWN-XX ako nekom nesto znaci to, a i dobio sam uz tel punjac za us trziste, a ne za eu.

Nazad
Vrh Dno