Nova pravila, čisto da se ne iznenadite... Tri puta se vraćalo u balans i juče poslato poslednji put. Više nema ni u balansu, ni u "pending", niti je ikada stiglo na menjačnicu. Pojela Maca. :displaceno sve sto se vracalo u novcanik idemo dalje 🙂
danas mi deluje normalno za sad , juce jeste manje ,nisam pratio da li je radio pool.Kakva vam je zarada danas i juce?
Meni na svim masinama manja za nekih 15% po nalogu...
Znaci masine su kopale oko 1.4e po nalogu, sinoc oko 1.2e i vidim i danas ce isto da bude oko 1.2e...Koliko sam video nije bilo prekida, sve fercera kao i pre tri dana kada su kopale vise...
danas mi deluje normalno za sad , juce jeste manje ,nisam pratio da li je radio pool.
@Flys
Kolika cifra malo ili...
Ništa preterano bolno, dvadesetak evrića, ali je ukus bljutav. Samo da znate da su i sa tim počeli. Čini mi se da pare lakše stižu kad se dnevno povlači sića. Postaje i jasnije zbog čega gunđaju kad povlačimo po malo svakog dana. Lakše im je da popale manji broj ljudi za veću cifru, nego armiju sa sitnim iznosima.
Ja povukao juce 4€ to je ono sto mi se vratilo pre 4 dana nista nije stiglo, povucem jutros pola € da probam radi li nista nije stiglo, sporo sporo, ali se ne zalim doce valjda - 😀
370 strana, 5536 postova od toga >1% korisno... i ja sam, što je najgore, doprineo ovome.

mislim da niste dobro citali, cim krene cryptopay bice i fee 20%. tako su najavili
While we continue to collaborate with CryptoPay to reach a service agreement, this commission will apply to all withdrawal methods. The commission will be lifted once an agreement is reached.
To je toliko uobicajna pojava da niko vise to i ne komentarise.
Bitno je da zarada nije drasticno smanjena u meri koliko pool lose radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari