Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Nocas stigao 5.0.2 i radi odlicno.Valjda ce tako i ostati☺

I kod mene sinoć stigao L,kao da je drugi tablet.

Iskreno plašio sam se da instaliram nakon svih negativnih komentara koje sam pročitao,začudilo me kako sve leti:banana:

Pričamo o regularnom updateu? Sam Nexus ga je svukao sa servera?

Meni juce stigao 5.0.2 ali citajuci komentare pomislio da bolje da sacekam. Sad vidim da su neki zadovoljni.
Ima li neke veze ako je rootovan tablet? Moze li da se sacuva root kad instalira 5.0.2?

Naravno,reč je o OTA apdejtu.

Da li je neko probao miracast na starom nexus-u , ili neki dobar nacin za prebacivanje slike sa tableta na TV

Uz prebacivanje slike, jel se moze nexus koristit kao disk, ono spojite ga sa tv-om tv ga prepozna kao stick recimo i onda pustate filmove ili slike??

Ako može da se aktivira nekako mass storage onda bi mogao. Fabrički mislim da ne može.

I kod mene radi ok za sada.
Ovo je prvi update koji sam dobio posle 4.4.4, ota.
Sve je u fabrickom stanju bilo, bez root-a.
Za sada nema lagovanja nikakvog.
Na 4.4.4 je bilo prilikom ukljucivanja tableta.

Instalirao 502, nije los, mada se meni ista stvar desava kao i na lollipopu, prilikom rotacije slike, ili ponekad kad se ulazi u novi app (recimo 10% slucajeva), uvek dole ima kao TV static/fuzz neki koji je vidljiv na tom delu ekrana neke pola sekunde, posle toga nista sve normalno. Nije mana ali nije se pre desavalo, zna da iritira.

Sve je OK. Imam pitanje posto prvi put koristim and 5. On je na ART-u?

I od mene pohvale za 502, posle desetrak dana stabilno radi, doduse radjen factory reset nakon instalacije, tu i tamo ponekad stucne za razliku od kit kat, ali verujem da ce to ispraviti prilikom. Jedna stvar mi nije jasna jedino, kad se spusti status bar ima opcija cast screen, kad pritisnem, pise da nema nijednog uredjaja, a hromkast mi normalno radi, preko aplikacija, dal je to bug ili to uopste nije za to?

.... ali verujem da ce to ispraviti prilikom...

I ova nadogradnja je van svake prakse. Ako se ne varam ovo je jedini uredjaj koji je dobio novi and. posle 2.5 godine od pojavljivanja.

Nema vise nikakve dogradnje, ispravljanja,...

Poslednja izmena:
do sada je dobio SVAKU verziju od pojavljivanja. Ili možda grešim ?

Samo neka nastave tako, moze jos dugo da pozivi ovaj sjajni uredjaj. :)

zavisi od punjača koji koristiš.
sa originalnim asus punjačem, oko 3-4 sata, otprilike. Nisam merio precizno.

Vrh Dno