Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

meh, smara ea, neam zivaca vise svega mi:)
igram offline komp me masakrira i jos stutter, pukao mi film haha
 
Meni ova fifa bas lezi sto se tice brzine, u pocetku ne toliko dok se nisam skroz privikao, ali sad je bas dobro, jos kad sam savladao odbranu, bas mi je legla ko budali samar, inace koga zanima moze da se instalira fifa do 5 razlicitih racunara
 
Uspeo sam da otklonim stater, i moram da priznam da je ovaj najnoviji patch pun pogodak. Bez op drblinga fifa postaje timskija igra, trazi vise koncentracije, vezni igraci dolaze do izrazaja - pogotovo DMF, kao i dupli pas. Neke stvari su jos uvek labave, ali kapiram da ce ih srediti u skorijoj buducnosti. U svsl ceo onaj rant je bio zbog kasnjenja komandi usled loseg frame pacinga, koji sam sredio afterburnerom. Nisam mogao da se iskuliram:) fifa je to.
 
Naletim na vijest: http://www.pcgamer.com/origin-users-reporting-unauthorized-purchases-appearing-on-their-accounts/

Poslije odradim nesto na originu log out, pa log in kad nema mi igre (kupio je sinoc):


2f37cc07d9564fab5a9b18ef6e149895.jpg


985884a66b59deea750e783a2b8d41b9.jpg


Šta ovo treba da znaci ? Imam mail sa potvrdom o transakciji ali nemama key u njemu. Sinoc i danas igrao i sada je nestala iz origina.
 
Poslednja izmena:
Evo igrao nakon mjesec dana dvije utakmice i mutavi golman mi sve golove primio u blizi ugao. Je li realno da je tako lose?
 
Sve mogu da progutam ali kad mi 4 utakmice za redom laguju i trokiraju, to to nikako ne mogu, moraju brate to srediti te servere ovo je ocajno...Prosto se raspametim kad igram sa drugom kuci 1na1 kako sve lagano ide :D
 
Pravio sam jedan eksperiment i sastavljao sam tim samo od igrača iz pekova... Nije bio ništa posebno (Lewandowski popravio utisak i Muller koji se ne vidi, jer je na klupi), a onda sam u poslednja dva dana izvukao Robbena i Neuera (i Boatienga doduše).

Skucao sam više od 2,4 miliona novčića samo na to, a Robben i Neuer su došli kad je počeo TOTY, ali... tad nije bila njihova linija na redu. Otprilike sam presrećan za ovu dvojicu, ali majku mu nikad da me poklopi sreća bez neke začkoljice...


bundesliga-iz-pakova.jpg
 
Poslednja izmena:
posto sam nov ovde kako da izvedem onaj lagan sut po zemlji....pomagajte....
 
Pa samo pipnes sut.
 
Mozda ja mislio iz slobodnog udarca, u tom slucaju drzis L1 i sut
 
Da li postoji štimanje asistencija u FUT-u bilo za dodavanje lopte ili odbranu i auto napad igraca/lopte ? Nesto kao u kick off medju kontrolama ? Ne nalazim nikakva podesavanja tima u tom segmentu osim naredjenja kada da napadaju kada da se brane kroz dpad.
 
Plavi Kros pao iz drugog pokusaja od 100k a Silva prvi pak iz zezanja od 7.5
Nece da upl. slike...
 
Poslednja izmena:
Ma opusti se nisam tako mislio. :)
Ove godine ni jednu IF ili tu specijalnu karticu nisam izvukao i naveo si me da otvorim 5x100.000, ali nisam imao toliko sreće.
 
Otisli za po milionce
 

Prilozi

  • uploadfromtaptalk1421683295595.jpg
    uploadfromtaptalk1421683295595.jpg
    488.6 KB · Pregleda: 82
  • uploadfromtaptalk1421683313773.jpg
    uploadfromtaptalk1421683313773.jpg
    438.6 KB · Pregleda: 66
Ajde vi koji ste u ovoj prici oko igre, gde ima najjeftinije da se pazari fifa 15 ??

Hvala!
 
Ja prodao Reusa da bih otvorio još jedan od 100k i dobio Balotellija vrednog čitavih 1.500. :D
3 miliona na paketiće na kraju....
 
Ja sam sa tog meksičkog probao deset puta i nije prošlo. Prvi put proslo, pokupili pare a onda poništili key. Sada cekam pare nazad i u medju vremenu probao opet i nece nikako. Nije prvi put da uzimam preko origina ili meksika ali fifa nije nikako htjela.

I na kraju uzmem na g2play za 32€.
 
Kako ste toliko coinsa nakupili? Ako po utakmici dobijam u proseku 450 coinsa, neću 100.000 videti nikad :)
 
Nazad
Vrh Dno