Šta je novo?

Plan Plus 10

Najzad...Posle više od godinu i osam meseci :D

Poslednja izmena:
PLANPLUS 10 DOPUNA 5 - VER. 3.0.4001.24990, 25.02.2013.

Dopuna 5 CD verzije PlanPlus 10 sadrži najnovije izmene na mapama i objektima. Ucrtane su nove saobraćajnice: petlja na Pančevačkom mostu, kružni tokovi: Niš, Kruševac, Pančevo, Kovin, Subotica i Leskovac. Moravički region je ažuriran 100%. Dodati gradovi: Aleksandrovac, Ražanj, Rekovac, Varvarin, Ćićevac, Stalać i mnogi drugi. U Beogradu su dodata nova naselja: Mileve Marić Ajnštajn i Stepa Stepanović, kao i još niz drugih manjih izmena. Linije gradskog saobraćaja su ažurirane. PlanPlus poslovni katalog sada sadrži podatke o više od 30.000 javnih i poslovnih objekata.

LINK

Poslednja izmena:
Planiraju li skoro novu verziju, da li neko zna? Pune 4 godine je prošlo od poslednjeg izdanja, dok su ranije na najviše 3 objavljivali.

^
Najbolje da ih pozoveš i pitaš.

Ja imam verziju 2010 ORIGINAL i čudim se zbog čega im toliko puno vremena treba za novu verziju...nadam se da će se 2014. godine pojaviti Plan Plus 14 ili kako će se već zvati.

Pitanje je koliko im se isplati, sajt im je podosta funkcionalan a ima i verzija za Android...

Meni je 30x komotnije na računaru da koristim nego na telefonu. Još koristim 2006 sa poslednjom zakrpom iz 2009., ali se pokazuju bore.
Video sam 2010 u praksi. Program je unazadjen i rado bih ga izbegao, ali ima sveže informacije u sebi... treba da se izvaga šta je važnije ili da se sačeka, ako će uskoro da objave novu verziju.

Najzad posle mnogo vremena izašla je NOVA dopuna,"verzija 6" 3.0.4100.24990 koja sadrži sve predhodne.

DOWNLOAD

Dopuna 7 CD verzije PlanPlus 10

Dopuna 7 CD verzije PlanPlus 10 sadrži najnovije izmene na mapama i objektima. Ucrtane su nove saobraćajnice i sada je 100% teritorije pokriveno uličnom mrežom. PlanPlus poslovni katalog sada sadrži podatke o više od 35.000 javnih i poslovnih objekata.

Napomene:
- Dopuna 7 sadrži sve prethodne dopune, a za instalaciju je potrebno da imate instaliran PlanPlus 10.

DOWNLOAD

A pod "100% teritorije" se misli na Srbiju?

Verovatno...Treba njih da pozoveš i da pitaš.

Da li treba da se ima jos nesto sem ove dopune 7? Skinuo,instalirao i kad odem u folder Contrast tamo je samo slika? Ako treba molim za link.

i šta su uradili.....????!??! DODALI SAMO Zemun Borča most...fucking shit od programa

Napokon novi update... PlanPlus 10 dopuna 8 - ver. 3.0.4001.24990, 11.10.2016.

LINK

Ovakav softver je stanard u Austriji, a da ne pricamo o ozbiljnije organizovanim drzavama po pitanju transporta.
Wiener Linien + Quando rade slicno sto i PlanPlus za Austriju+Bec (primarno za transport, nije za hod moguce za duze distance), ali PP je ipak potpuniji program.

Steta sto se kod nas drzavno tako nesto ne uradi (da, da, znam na sta bi to izaslo, i zato nece biti niceg pametnog :D)

P.S. Ja koristim web verziju samo :) App mi je previse tezak (za telefon, ne za mene), nekako.

Poslednja izmena:
A ovi "genijalci" hoće da ukinu update za CD verziju,imaju jako čudan neki rezon.
Plus,ovaj update već ima greške,a trebalo im je skoro dve godine da izbace.Nemam reči...

Nazad
Vrh Dno