Rizikujem da ispadnem glup, ali sta je KIS? mozda kaspersky?Kupi KIS i zavrsi pricu![]()
Kad se setim vijanja kljuceva za ESET... I kad ti kljuc bloiraju, pa trazi novi. Ne znam ni sam sto sam to radio, nije mi ni bio potreban.4 ili 5 godina nisam vise u toj prici o antivirusima. Sve je to isto s*anje i nepotrebno. Defender vise mi iskljucen, nego ukljucen. Ali ako neko misli da mu treba antivirus i nije siguran gde surfuje, onda ok. Mada...
Imam problem sa sistemom. Ipak, nije to neki veliki problem ali hajde. Imam konfiguraciju Intel Quad Core Q6600 2.4 ghz sa 8 mb kesa, graficka gt 9600 nvidia, ram 2 gb kingston, ploca gigabite. Desi mi se da prilikom prvog paljenja u novom danu sve lepo odradi. Pojavi se radna povrsina. Ne prodje minut i pljas, racunar zakuca. Mis nece ni da mrdne, ne radi nista. Prosto se racunar zamrzne. Prinudjen sam da uradim grub restart. Nakon restarta kao da se nije nista desilo. Danas sam povecao virtualnu memoriju,stavio pod prvom stavkom 2046 a pod drugom 4092 pa cu videti sutra kada ga upalim. Na sta vam pada sumnja u ovom problemu?
ta stvarcica vise ne radi nego sto radi,dodavao,ne dodavao hostove,isto je.po meni najpametnije prvo da se proba sa defenderom,pa ako se bas gomila problema onda da se stavi neko provereno resenje.okej,shvatam da klinci,sveca,tetke,roditelji ne mogu da prate i da paze kao mi,ali majku mu,valjda svi koji su na forumu bar neko vreme znaju osnovno pazenje na netu.
ako može, na pm, vezano za eset? tnx
Proveri kakve su temperature.
drugari desava mi se jedna vrlo cudna stvar u win 8.1
system restore je ugasen na svim diskovima i svuda je alocirani prostor spusten na minimum (1%) ali cim ja izadjem iz system properties-a na c disk win ostavi restore disableovan ali zato alocirani prostor setuje na 50% i krene da pravi restore pointe
jel ima neko ideju o cemu se radi, apsolutno nikada mi se nista slicno nije desilo
Local ili MS account ?@DeRadicci, evo i ovde da ti se zahvalim za link
Nego čitam ove zanimljivosti oko Avasta i system restore i vidim da svašta može da bude uzrok pojedinih problema. Imam jedna malo čudan problem sa Win 8.1. Naime kada startujem računara, pojavi se Dell logo (u pitanju je Dell laptop), odmah zatim se pojavi Windows logo i one tačkice koje se vrte u krug, međutim posle toga se pojavi crn ekran, sa kursorom, i tako stoji čitavih 75 sekundi, posle toga se pojavi lock screen gde unesem svoju šifru i normalno se ulogujem u Windows. Interesantno je da za tih 75 sekundi koliko računar miruje, ne čuje se HDD, tj. on ne radi, ne svetli lampica koja označava aktivnosti HDD-a. Moj prvi pik je bio neki problem sa HDD , međutim HD Sentinel, kao i
Check Disk kojim proveravam HDD ne pokazuje nikakvu grešku, sve je normalno. Takođe sam porverio Event viewer da li je on detektovao neku grešku, ništa nema. Laptop radi normalno, ali taj preiod čekanja od čitavih minut i 15 sekundi zna poprilično da iritira. Da napomene da mi je čekirana opcija Fast boot u Power options.
Da li je neko imao sličan problem?
AeroGlass provereno radi dobro - novije verzije imaju installer i sve je automatizovano. Nažalost, besplatna verzija stavlja watermark u donji desno ugao desktopa, kao što si rekao - ali licenca je jeftinija od dve kutije cigareta.
Jesam, nije do togaPostoji posebna verzija sa Win 8, a posebna za Win 8.1, proveri da li si skinuo pravu app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari