nenadubica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poena
- 169
meni sad ni sub 100 novcici ne deluju kao ne znam ni ja kakav dil.
6 meseci cemo provesti tamo i svi ce znati da je to dno.
gde tamo?
meni sad ni sub 100 novcici ne deluju kao ne znam ni ja kakav dil.
6 meseci cemo provesti tamo i svi ce znati da je to dno.
Idemo opet dole... ja sam short sa 220$.
Edit: zatvorio short $206 finex... idem malo long sa leverage, proba.
Nego videste li ovo za cold walete koja je to sad ujdurma
Prevedi druze ako nije problem?
Idemo opet dole... ja sam short sa 220$.
Edit: zatvorio short $206 finex... idem malo long sa leverage, proba.
Evo procitajte ovo nije mi bas naj jasnije ali moze da ozbiljno zamrsi celu pricu http://www.coindesk.com/research-hackers-install-backdoor-bitcoin-cold-storage/
Hteo da pitam na monero temi na btctalku šta misle o ovome, tj da li to kači i XMR, neko me je preduhitrio, tako sa evo odgovora:Evo procitajte ovo nije mi bas naj jasnije ali moze da ozbiljno zamrsi celu pricu http://www.coindesk.com/research-hackers-install-backdoor-bitcoin-cold-storage/
Mora da ovaj short nejde cim ovoliko plasiraju reciklirane informacije, naravno ako zarazen klijent generise adresu da se ona kasnije moze hackovat... umesto tako da su lepo rekli, rekli su onako da stvore paniku, samo dokaz da vecina sajtova rade za vece trgovce koji i ovake stvari plasiraju, crtaju grafike, itd........ sve u svom licnom interesu
Aha, samo neka pice. Bas je lepo kad ustanes ujutru i vidis da je skocila cena. Mogao bih lako da se naviknem na ovo :d
Zavisi kako si ostavio pre nego si legao...ja sam pogresio. :smoke:
Izvinjavam se, nisam u toku? Izbegavam da pratim aktuelna događanja jel me u zadnje vreme samo boli glava od toga. Šta sam propustio?ko zna, pre neki dan smo videli snagu (volju) da za 10 min bude 40$+, kazu da ce rast krenuti za nekih 6-7 nedelja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari