Ja sam komentarisao cim je izasla epizoda ali ne citas pazljivo 😀Person of Interest, 11 ep. jedna od najboljih u citavom serijalu. IMDB ocena 9.9.
Da li je moguce da jedino ja i Igorica gledamo ovu seriju? 😀
Fenomenalna epizoda, ko je pretpostavio da će onako da se završi.Person of Interest, 11 ep. jedna od najboljih u citavom serijalu. IMDB ocena 9.9.
Banshe ti je ista stvar badass glavni lik, odlicne scene tuca i 18+Mene mnogo više zanima zadnja sezona Justified koja kreće tek krajem meseca.
Banshe izasao ! Koliko sam ga samo cekao..ne postoji bolja serija za odmaranje mozga 🙂
Je l radi ona na ipadu koji nije JB?walking dead, na tabletu u popcornu imam srpski prevod za prvu sezonu, na kompu nemam? wtf?
Ne mesaj mi to njesra sa zivahnim WCom🙂
Bilo koja sapunica ce zameniti Suits. Acapulco Heat recimo 🙂 ili WWE🙂
Upravo završavam Sons of Anarchy i po meni serija je vrh (iako mi posle odgledane prve sezone nije delovalo da će tako biti).
Treba mi neki predlog šta da gledam posle a da nije neki SF. Sledeće serije sam gledao i sve su mi se baš dopale:
Prison break
Breaking bad
The Sopranos
Boardwalk empire
The Americans
House of cards
Dexter, Sherlock... i ako mozes da gledas malo cudne i sporije serije svakako Six Feet Under.
Upravo završavam Sons of Anarchy i po meni serija je vrh (iako mi posle odgledane prve sezone nije delovalo da će tako biti).
Treba mi neki predlog šta da gledam posle a da nije neki SF. Sledeće serije sam gledao i sve su mi se baš dopale:
Prison break
Breaking bad
The Sopranos
Boardwalk empire
The Americans
House of cards
Pratim i ja 🙂 Po meni jedna od retkih serija gde ne pada kvalitet sa svakom sezonom. Ima par slabijih epizoda ali kada se uzme u obzir kompletna serija je vise nego dobra, meni je najomiljenija u poslednje 2-3 godine.Person of Interest, 11 ep. jedna od najboljih u citavom serijalu. IMDB ocena 9.9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari