Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kažem da je pogrešno, samo mislim da je suvišno.
U svakom slučaju neće škoditi mada se može doći u zabludu da je npr. banovan nalog zato što se recimo nisu obrisali cookies-i i tada se vrtiš u krug oko nebitnih stvari a problem je negde drugde kao kod mene u čestom menjanju IP adresa.

ako sam ne vodis racuna o ip adresama koja ti je trenutno i koje su ti bile banovane do sad onda si ugasio....meni upravo pala konekcija sreca pa sam kod kuce a iptv me obavestava o svakom stucanju konekcije...uletim u sobu gasim miner pustam za probu samo jedan nalog za probu na novoj ip pa cu da vidim dali je novi modem oprt dobio free ip iz prve...🙂

Meni je (ne znam kako) bezicni ruter pomogao na kablovskom netu i promenio IP. Sada imam ne banovanu IP i 3 naloga free koja nisu banovana. Ja sada ne moram da se brinem uospte. Jedino ako krenu da banuju vec postojece sto je mala sansa. Ja mislim da veci problem imaju ovi sa IPTV, pa i ja jer ako se promeni IP i pokupis banovanu nadrljao si. Ovako nema menjanja IP i nema zime 😀

ako sam ne vodis racuna o ip adresama koja ti je trenutno i koje su ti bile banovane do sad onda si ugasio....meni upravo pala konekcija sreca pa sam kod kuce a iptv me obavestava o svakom stucanju konekcije...uletim u sobu gasim miner pustam za probu samo jedan nalog za probu na novoj ip pa cu da vidim dali je novi modem oprt dobio free ip iz prve...🙂

Ne mogu da vodim računa o ip adresama jer se sam i nasumično rekonektuje bez mog znanja. Nemam vremena da sedim pored računara da pratim i kada se izgubi konekcija prekinem kopanje dok ne proverim da li je IP adresa "čista".
Koristim telekom ADSL, i ne znam da ima neka opcija da javi kad se rekonektuje. Ili makar da se mining zaustavi kada se izgubi konekcija. Manja je šteta da se izgubi i par sati kopanja nego ceo nalog.
Ako neko ima ideju kako bi mogao da se reši ovaj problem, koji mislim svi imamo, sav sam se pretvorio u uši (oči)

Podižeš zaradu svako veče i najviše što možeš da izgubiš je oko 1€ po nalogu i to ako te banuju u recimo 9-10 uveče. Ne znam kako ne poludite ako tako stražarite pored rutera.

Ne mogu da vodim računa o ip adresama jer se sam i nasumično rekonektuje bez mog znanja. Nemam vremena da sedim pored računara da pratim i kada se izgubi konekcija prekinem kopanje dok ne proverim da li je IP adresa "čista".
Koristim telekom ADSL, i ne znam da ima neka opcija da javi kad se rekonektuje. Ili makar da se mining zaustavi kada se izgubi konekcija. Manja je šteta da se izgubi i par sati kopanja nego ceo nalog.
Ako neko ima ideju kako bi mogao da se reši ovaj problem, koji mislim svi imamo, sav sam se pretvorio u uši (oči)

prelistaj komande prouci mozda ti odgovara neka

https://bitcointalk.org/index.php?topic=28402.0

ja dobio opet free ovaj novi modem koji sam dobio posle crkavanja starog cesce gubi konekciju ali dobija free adresu vec drugi put za redom nije ni jasno ima li veze do njega ili sta vec ali dobijam jako slicne adrese kao na mts usb modemima ja mislim ispravite me ako gresim iako imam telekom net trenutna 212.200.192.241 modem HUAWEI-NWFJCJ

Zarade ima ako stoji cena BTC, pada ili eventualno malo raste. Ako skace svaki dan po 2%, to je za nekih 10 dana 22% skoka. U ovom trenutku uplata demona, samo demona bez kopanja mislim da se ne isplati.

Sve zavisi šta gledaš da uvećaš - EUR saldo ili BTC. BTC holderi se u poslednjih godinu dana i nisu baš usrećili.

Danas uzimam asusa 280x i novi net za nju 🙂
A ova mlati 4e po danu u proseku. Kada pool ne zeza uzima 1.1e po nalogu. Sinoc je doduse uzela 0.9 ali u proseku racunam oko 1e po nalogu 😀

Da li si siguran da moze da se kopa na nalogu sa kupljenim starterom iako je nalog bio prethodno banovan? Znam da na banovanim free nalozima, kada kupim demo dobijam pare samo od zakupljene snage, od mininga 0.

Ne moze.

Btw...proverio sam sada i primetio sam da moj komp rudari dok sam ja na njemu i prckam. Pukne pool ali se ponovo konektuje. Cim ostavim komp on se disconnect sa pull-a i vise se ne konektuje. E sada ja sam nametio da mi se ne gasi USB nikada, i ne sleep mi kompjuter. Sta to moze biti?

Shta ne moze?
Naravno da kopa na starteru gde je pre toga bio ban.

Koliko maksimalno moze starter naloga po IP adresi?

Poslednja izmena:
Shta ne moze?
Naravno da kopa na starteru gde je pre toga bio ban.
Ne mora da znaci, bar po jednom odgovoru od njih...Nisam probao da kupim starter.
Situacija ovakva , fiksni ip , kopano sa 4 naloga dok nisu uveli ban system , kad su mi banovali sve , otvoren jedan nov nalog , kopano 2meseca , u medjuvremenu verifikovano demo-om , I pre jedno 10-15 dana ban (prepiskom sa podrskom mi naveli razlog ona 4 naloga od pre 2 I po mesecaCapture.PNG

^Pise tamo 3 komada valjda

Ljudi jel vi shvatate da je pravilo da nema pravila...Neko moze da kopa sa DEMO, neko ne..neko moze da kopa sa 4 free naloga, neko ne moze ni sada dva...tako isto nema pravila ni sa STARTER-ima i sa ukupnim brojem kupljenih naloga..Ni oni sami ne znaju sta vise pisu i pricaju...

Ljudi jel vi shvatate da je pravilo da nema pravila...Neko moze da kopa sa DEMO, neko ne..neko moze da kopa sa 4 free naloga, neko ne moze ni sada dva...tako isto nema pravila ni sa STARTER-ima i sa ukupnim brojem kupljenih naloga..Ni oni sami ne znaju sta vise pisu i pricaju...

Ako ne mozes da kopas sa demo znaci da si ban tacnije OGRANICEN ti je nalog. Ja sam ih pitao jos pre 2 meseca i meni su tako odgovorili. Kazu da ako ne mogu da rudarim preko verifikovanog naloga znaci da su mi ogranicili taj nalog.

Pa ja sam zadnju put kupio dva nova demo naloga na cistim nalozima i nisam mogao da kopam..od tada vise ne kupujem.
Od tada samo free cepam i ne cimam se vise sta i kako....

Znas kako ja to zamisljam,da oni namerno sire razne price I veoma dobro znaju sta rade ,gledaju svoj chart na excelu I cekaju da se balance popne do zacrtane crvene linije koju su odredili , pa dovidjenja🙂

Gledam i ja svoj chart i na njemu im nisam dao ni dinara a dobio sam finu sumu 😉 Drzite se free naloga i uzivajte dok god isplacuju

Sto bi svako pametan i uradio 🙂

Uzasno je pocelo da me nervira ovo zabadanje minera, do juce kod mene nisu zabadali,ali zato nocas svaki barem po dva puta zaglavi...Hebes ti ovo dezuranje pored kompa da vidis da li kopa....

Uzasno je pocelo da me nervira ovo zabadanje minera, do juce kod mene nisu zabadali,ali zato nocas svaki barem po dva puta zaglavi...Hebes ti ovo dezuranje pored kompa da vidis da li kopa....
Jel postoji neki miner na bazi cpuminera koji radi sa ati grafikama?Meni se na asicima pokazao mnogo bolje sa ovim stucanjem nego cgminer.

danas 4 rekonektovanja od strane telekoma kontam da je novi ruter jer komsijin wifi cepa bez promene ip vec peti dan telekom isto celokupna instalacija zajedno sa zabicama tj konektorima promenjena pre par dana bez ijednog nastavka tako da ta opcija pada u vodu...moracu da trazim drugi od telekoma

edit: srecom gledam ceo dan filmove pa spazim da je konekcija prsla u prethodnih mesec dana nisam imao ovoliko promene ip-a na starom ruteru koji je crko...ima li neko slicnih problema

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci, bar po jednom odgovoru od njih...Nisam probao da kupim starter.
Situacija ovakva , fiksni ip , kopano sa 4 naloga dok nisu uveli ban system , kad su mi banovali sve , otvoren jedan nov nalog , kopano 2meseca , u medjuvremenu verifikovano demo-om , I pre jedno 10-15 dana ban (prepiskom sa podrskom mi naveli razlog ona 4 naloga od pre 2 I po mesecaPogledajte prilog 159389

Ti ima kazi da su ti flagovali ceo opseg i da tvoj provajder nema neflagovanu ip adresu. Bas da vidis sta ce da ti kazu.

@demios
Bas pre nego da omnik zakljuca temu, neko je bio javio da su mu blokirali starter naloge.
Proveri ti to.

Poslednja izmena od urednika:
Ti ima kazi da su ti flagovali ceo opseg i da tvoj provajder nema neflagovanu ip adresu. Bas da vidis sta ce da ti kazu.

@demios
Bas pre nego da omnik zakljuca temu, neko je bio javio da su mu blokirali starter naloge.
Proveri ti to.
Ne bih bas da ih prizivam , imam ih jos u tom range-u ip opsega 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno