Šta je novo?

Note 2 ili LG G2?

zerogravity

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2011
Poena
169
Jos uvek sam vlasnik Note Keca,ali mislim da je vreme da se menja jer nikako ne mogu da nadjem odgovarajuci ROM da budem miran a cinjenica je da mi je postao prespor..
Namece se pitanje sta uzeti do 200 i neki evric?
Da li Note 2 ili LG g2?
Citao sam razne recenzije po netu o tome da pomenuti LG ima problema sa autofokusom i generalno kamerom i da li to moze da se otkloni nekim ROMom?A sto se tice Samsunga ja bar imam jako prijatno iskustvo sa njihovim telefonima..

Meni licno izmedju ova 2 nema takmicenja iz jednog prostog razloga - smatram da je soc u samsungu zastareo i da se iz njega ne moze mnogo izvuci. Ima skoro isti procesor i grafiku kao i moj tablet, koji nije bash brzinski shampion (A9 1.6 i Mali400 mp4). Sa druge strane, g2 ima i dalje veoma mocni Snapdragon 800. Mislim da su problemi sa kamerom otklonjeni i na novijim fabrickim romovima, ali nemoj me drzati za rec, pogledaj shta kazu vlasnici u G2 temi. Ocekuj da ce G2 duze ostati jak uredjaj.

Sa druge strane, ja ga ne bih uzeo sa samo 16GB memorije, poshto ne podrzava kartice, a 32GB verzija teshko da moze da se nadje za 200 ili malo preko evra...

Note 2 ,hardver u notu 2 nema veze sa izvlacenjem bilo cega
To je jedan odlican uredjaj ,sa dobrom podrskom zajednice
Prednost u odnosu na G2 je ,slot za memorijsku ,olovka,veci ekran,nema problem sa mikrofonom
Jeste stariji model ali je i dalje zver

**** procesor i ekran i fhd, bitan je sd slot i olovcica ;)
Za sd se slazem, ali za olovcicu zavisi od osobe, video sam shta radi i cemu sluzi i pojma nemam za shta bih je ja licno koristio (plus, stavi bilo koji aops rom i pola funkcija izgubish). Soc sa druge strane znaci koliko cu dugo moci da koristim telefon i da ostane brz, ne zelim da menjam telefon na godinu dana.

Ja kažem *******cija iz razloga što imam note 4 i pre će G2 da dobije lollipop nego Note 4, a ovde se govori o note 2 :D
Do 230 - 250 € samo G2 ili eventualno Nexus 5 sve ostalo je neuporedivo gore ;)

G2, који и ја узимам прекосутра, ако Бог да. Да се не лажемо, уз нексус 5 најкомплетнији телефон у том ценовном рангу, само сд фали, али ако имаш константан приступ нету + неки cloud, мислим да није велики недостатак.

a jesi li razmisljo mesto note 2 uzeti note 3 neo? ako ih uporedimo note 3 neo je manji laksi ima napredniji procesor itd.. a cena mu se krece oko 300e

bolje sacekajte da se pojavi asus zenfone 2 :)

ne svidja ti se odnos cena-hardver? :laugh:

Ne svidja mi se shto mu kompatibilnost nije na 100% i shto je verovatno najzatvorenija platforma (qcom fan).

ma jok bre tripujes se.. :), i da je ajfon 6 sa tom cenom svi bi ga kupovali bez obzira sto je zatvorena platforma.

Istina, kupio bih ga za tu lovu bar kao drugi telefon, da vidim o cemu se tu radi :) ali ovako, pojma nemam kad ce proizvodjac da odluci da mu se ne svidja da radi update, ili ja da zakljucim da mi se ne svidja fabricki rom, pa bih ipak neshto sa boljom podrshkom (kao shto su ova 2 iz teme, od koje smo skroz odstupili, deshava mi se to neshto mnogo u zadnje vreme).

Nazad
Vrh Dno