Šta je novo?

Pomoc ok LG G pro 2

coavasic96

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2014
Poena
245
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Yoga Pro 9i
Mobilni telefon
IPhone 13 Pro Max | Poco F3
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Ovako ljudi, potrebna mi je pomoc oko mog telefona. Slucajno sam flesovao firmware koji nije za moj telefon. Tacnije, moj telefon je d838 koji je za evropsko trziste, a ja sam flesovao firmware od F350 koji za korejsko. Telefon ne daje znake zivota, ne moze da se upali. Jedino kada ga povezem na komp izbaci mi u device manageru "qualcomm hs-usb qdloader 9008" i to je to. Ako neko zna kako ovo moze da se resi bilo bi sjajno. Ukoliko ne moze da se resi pomocu kompa, je l mozete da mi preporucite neki servis ili coveka koji moze to da resi? Hardware telefona je 100% ispravan, jedini problem je software. Hvala unapred. 🙂

Ovako ljudi, potrebna mi je pomoc oko mog telefona. Slucajno sam flesovao firmware koji nije za moj telefon. Tacnije, moj telefon je d838 koji je za evropsko trziste, a ja sam flesovao firmware od F350 koji za korejsko. Telefon ne daje znake zivota, ne moze da se upali. Jedino kada ga povezem na komp izbaci mi u device manageru "qualcomm hs-usb qdloader 9008" i to je to. Ako neko zna kako ovo moze da se resi bilo bi sjajno. Ukoliko ne moze da se resi pomocu kompa, je l mozete da mi preporucite neki servis ili coveka koji moze to da resi? Hardware telefona je 100% ispravan, jedini problem je software. Hvala unapred. 🙂
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=svojIMEI
ukucaj ovde na ovaj link svoj imei kod koji dobijes kad pozoves *#06#
Kad ti udje na stranicu idi na i skini svoj kdz. Posle toga prati uputstvo na gornjem linku.

Javi sta si uradio 🙂

+ Enter to Download Mode and plug USB into your PC
Sve bi to bilo sjajno da ja mogu da udjem u download mod. Telefon jednostavno ne reaguje na paljenje. Jedino kada ga povezem na komp, i tada se ekran ne pali nitii daje znake zivota, samo se pojavi u device manageru "qualcomm hs-usb qdloader 9008" 🙁

Mislim da ovo bez servisa ne mogu srediti, tako da preporucite neki, ili ako neko zna, ili zna nekoga ko moze ovo da uradi. 🙂

Linux pod virtuelnom mašinom i uputstvo kao za g2 kad se ubije. Verovatno će moći.

Kontaktiraj clana Bender007. On je meni pomogao kad sam brikovao G2, i otklonio gresku koji 3 servisa u NS nisu mogli da rese. Samo mu posalji poruku, lik ce ti pomoci sigurno. Imas njegove postove u G2 temi.

Kontaktirao sam Bender007 i nije uspeo. Hvala mu u svakom slucaju. Jedino potencijalno resenje koje sam nasao je da platim nekom Vijetnamcu 20$ i on mi preko teamviewera sredi. Naravno hteo sam da se uverim da stvarno moze, konektovali se preko TW, i lik pomocu nekog njegovog programa lagano krene da vraca fabricke fajlove. Naravno prekine, i zavrsice tek kad mu dam novac. 😀

Pa brate plati mu jer,ovde ce te tri puta skuplje izaci servis i to je pitanje ko zna da ga sredi..

Nazad
Vrh Dno