Šta je novo?

Sta uzeti od ova dva laptopa ?

Svarog

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2007
Poena
309
Iskreno, ne razumem se bas u laptopove pa mi treba pomoc, sta uzeti od dole navedenih i koje su im prednosti u odnosu na onaj drugi :)

Prvi laptop

Drugi laptop

Hvala na pomoci !!!

Mozda nisi primetio ali dva koja sam predlozio su 17.3" , sto znaci da 15.6 dijagonale nisu u igri :)

Paaa i ako preferiram Intel mislim da jeftinije varijante Intela treba zaobići i ići na recimo AMD A8-6410M ili tako nešto(jednako i3-ci)...imam taj dual core i nije nešto,mislim radi osnovu ali ništa više od toga.Sa druge strane AMD je uradio ok sa A serijama i jeftiniji su u globalu(kad se uzmu sve komponente..veći hdd,više memorije itd..)

Generalno ako nisi zahtevan korisnik ta dva koja si naveo su ok za osnovno...jedino gledaj šta dobijaš od hardvera u celini i naravno kvalitet izrade.Ono što znam iz iskustva Lenovo nema neku najzahvalniju izradu a HP nema najsrećnije rešeno hlađenje...

Meni laptop ni ne treba, treba zeni :) Znaci igre na FB, youtube i slicne zezancije. Jedino sto je intreresuje je da je dijagonala 17.3 a ja apsolutno nemam pojma koji bih uzeo...

Ja bih uzeo Lenovo. Iako 3550m ima samo 2 jezgra, a n3540 ima 4 - skoro u svakom testu 3550m ima bolji skor. Drugo, Lenovo ima bateriju sa 6 celija, HP samo 4. Cak je i memorija na Lenovo strani.

Edit: sad vidim da je za FB i slicno, potpuno je onda svejedno, uzmi sto lepsi - to je zenama u top 3 faktora.

Poslednja izmena:
Imas sajt https://www.cpubenchmark.net/ na kome mozes uporediti graficku i procesor oba laptopa. a sto se tice izgleda bez sumnje hp, lenovo je isto ok marka ja imam lenovo y70-70 touch i prezadovoljan sam. pozz

Meni laptop ni ne treba, treba zeni :) Znaci igre na FB, youtube i slicne zezancije. Jedino sto je intreresuje je da je dijagonala 17.3 a ja apsolutno nemam pojma koji bih uzeo...

Onda apsolutno idi na izgled :D moja devojka nikako da prežali zamenu Asusovog dizajna za HP :D...sve je u izgledu!!! :D

Poslednja izmena:
ja bi isto preporucio prvi jer 4 cores i kuciste od aluminijuma dosta je tanak i ako je za zenu izgleda lepse

+ Lenovo

Otidji sa zenom pa neka odluci sta joj lepse :D ako postoji takva opcija

Poslednja izmena:
S obzirom na to da hlađenje igra bitnu ulogu u životnom veku uređaja, a da Vama performanse nisu na prvom mestu, ja bih se radije odlučio za Lenovo.

Vrh Dno