Jel vi stvarno imate nekih problema na ovom forumu? Jel toliko tesko da shvatite da je update bas iz tog razloga povucen - jer ima nas dosta kod kojih se telefon pregreva i gde L radi losije od KitKat...Ja stvarno ne kapiram kakve vi to probleme imate... Od kako je pušten 5.0 za Telenor ja ni najmanji problem nemam. Čak šta više, telefon mi radi primetno bolje. Uopšte mi nije jasno odakle ti silni problemi kod vas
Jok. Srdjav-a ,za tebe znam
Imamo slicno iskustvo sa g3,samo sto ja nisam hteo da postujem u ovoj temi
Da nisi obratio pažnju na zauzeće rama pre restarta?
Ove godine sam koristio Note 2, i S4... Sobzirom da nemam novca za Note 4, uzeo sam G3Sa kog moba si presao na g3 ?
U apps/running gledaš ili neki LG ili 3rd party task manager?Bilo je slobodno oko 300mb.
Imam telenor veziju sa 3gb.
Ne obraćam pažnju na to... 3-4 dana... Kada ga punim noću onda ga isključim. Ali ne bavim se time inače koliko dugo će mi biti uključen.I koliko si koristio vremenski 5.0 bez restarta ,to jest koliki ti je bio uptime
Je li to pitanje za mene? Ako jeste, pa nisam ni imao Note 4 [emoji2] Kao što sam rekao, nemam novca ja za to [emoji2]I jel ti zao sto si prodao Note 4? :d
Aha ok. To nije merodavno inače, jedino tamo gde sam pisao dobiješ korisne podatke,to važi za svaki telefon.Dva dana. Verovatno sa nakupio ko zna cega. Ali to nije opravdanje. Proverio sam zauzece sa task managerom. Skinuo sa marketa. Ovaj njegov brljavi.
I jel ti zao sto si prodao Note 4? :d
^ A OPO? ima krsten UI i odlicnu autonomiju a cena je povoljnija u odnosu na sve slicne telefone + je phablet sto ti ocigledno znaci.
Merko sam ove od preko ali ne smem da se upustim u pricu i kupim nesto bez garancije.
Pa menjas telefone na svakih mesec dana, sta ce ti garancija![]()
I onda mi neko kaze android bolji od iOS. Pa treba svako par dana da ga restartujes, svako malo bug-uje. Za 6 meseci iOS sam restartovao jednom i to je bilo kada se radio update. I zamislite svo to vreme radio je normalno sa 1GB RAM. Ja stvarno ne znam u kom pravcu ide android - GarbageCollector sve losije radi...I koliko si koristio vremenski 5.0 bez restarta ,to jest koliki ti je bio uptime
*** ja odmah raspalio. Evo resetovah tel i sad tastatura radi normalno. Tj postoji taj mali ghost. Kao pijan da kucam.
Da li si ti ozbiljan?Inace ,mislim da je najveci problem googla mali broj zaposlenih programera.
Taj tvoj iphone se izgleda izgubio u Malezijskom avionu, de bre uzmi ga vise molim te i uzivaj u iOS-u i da ga koristis u sreci zdravlju i veselje i da se manes nas smrtnika, imam G3, 4 meseca radi ok, ja sam zadovoljan, dolazim sa Nexus 5 i utisak je da jos nisam probao Android koji ima fluidniji rad od N5, ne kazem da je G3 savrsen i uvek gledam da budem realan, G3 mi se mnogo manje greje od N5 i nikad mi nije smanjio brightnes (osvetljenje je 60% auto) i nisam imao cpu trothle itd, telefon koji se grejao vise od N5 je G2, na G3 sam primetil da kad mi baterija ispod 15% kao da onda imam cpu trothle i to od 5.0 ali mi se battery saving iskljucen. Od 5.0 telefon radi mnogo fluidnije nego na kit kat-u ali takođe imam povremen crash launchera, i stvar koja mi najvise smeta na G3 je sto ugl pravi slike dosta brzo nebitno da li je dan, noc, blic, HDR itd (jedna od najbrzih kamera na telefonu koje sam probao), a par puta mi se desilo kad slikam nesto u mraku da upali blic i kao da izgubi fokus i onda trazi sta da fokusira i tako drzi upaljen blic 15 sekundi i tek knda uslika to mi je uzasno setalo i na G2. Eto moje iskustvo, nitro pici na iOS bice lakse svima ..I onda mi neko kaze android bolji od iOS. Pa treba svako par dana da ga restartujes, svako malo bug-uje. Za 6 meseci iOS sam restartovao jednom i to je bilo kada se radio update. I zamislite svo to vreme radio je normalno sa 1GB RAM. Ja stvarno ne znam u kom pravcu ide android - GarbageCollector sve losije radi...
Ne znam.. Sve sam u tripu da tamo u njihovoj zgradi bleji jedno 6,7 "hisptera" koji su zaduzeni za android kao takav. (Njih ne stavljam u isti kos sa programerima koji odrzavaju apk tipa chrome,gmail itd itd)Da li si ti ozbiljan?![]()
Sva veca azuriranja imaju odredjen problem. I famozni ios i wp.
Ne znam tacno, ali broj je poprilicno veci nego sto pretpostavljas.Ne znam.. Sve sam u tripu da tamo u njihovoj zgradi bleji jedno 6,7 "hisptera" koji su zaduzeni za android kao takav.
Sta ti mislis koliko programera ima zaduzenih bas za android ,nove verzija,peglanje bagova itd itd ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari