ko je najhalapliviji taj ce najgore i da prodje...sto se mene tice nikako nemogu da budem u minusu jer sve sto sam ulozio od starta ove price ulozio sam isljucivo ono sto sam i zaradio kod njih...trenutno samo 4 demo naloga uzeta pre dva dana i to nalozi koji su na free dogurali do 10e skoro ... cim sam kupio demo sutradan sam isplatio 42e sa njih nebi kupovao demo ni na njima da nisam popio banovanu adresu zbog bagovanja telekom neta...imam jos 4 naloga koja su presla 10 i ne planiram demo na njima dok nedaj boze ne popiju ban...oni su vec preziveli jednu promenu ip-a i cepaju dalje ...nema mesta psovkama i zaljenju jer kad odu to je to...pomiri se sa trenutnim gubitkom tj onim sto je ostalo neisplaceno/neotplacenoi i nastavi dalje...Svaka vam ljudi čast na hrabrosti, čitam kako kupujete pakete, a ja bih se sa ovima usudio da rizikujem max do 5 eura (i da se pozdravim sa njima). Ovo je toliko prokleto očigledno svakim svojim detaljem, da stvarno treba imati ozbiljnu kockarsku crtu za upuštati se u plaćanje igranke. Sve ovo što nam daju je nerealno veliki novac za trenutnu globalnu mining situaciju (što smrdi u startu), a on za njih očito predstavlja sračunati gubitak, zapravo cenu privlačenja novih igrača. Kada se gubitak neplanirano poveća, izmisli se 30% fee i još ćete videti šta sve predstoji. Zašto ograničenje po ip adresama? Pa naravno, da bi bilo što više učesnika u ovoj šaradi. Što se više njih uključuje, više će ih se odlučiti da im da pare. Da "prodaju hash snagu" ne bi ograničavanjem kopanja po adresi eliminisali pojedince sa velikim rudnicima, već bi koristili njihov potencijal. Ali ko je lud da nekome sa velikim rudnikom isplaćuje hiljade eura, a ovaj se, recimo, odlučio na free naloge? Međutim, svi ste primetili, kako počnete da uplaćujete pare, tako vam labave i pravila za ip adrese, zar ne? Što više para date (skuplji paket), to labavija pravila. Može sve, samo dajte pare. 😉 Ne zaboravite da su gazda Jezda i koleginica mesecima vrlo uredno isplaćivali one nerealno visoke kamate, dok nije osvanuo dan psovki i suza. Kapiram da nema svako više ip adresa i da je prinuđen da kupuje demoe, startere, itd, ako želi da ostane u igri. Samo kada dođe kraj, bilo bi šmekerski rane lizati u tišini, jer suviše je sve očigledno da bi neko posle vrištao: "nisam znao, prevarila me banda estonska"!
Idalje je fino na njemu. Na dva dana su bili skinuli proviziju i sada su vratili na 20%.ko je iskoristio kojntelekt sad je mogao lepo da prodje
Idalje je fino na njemu. Na dva dana su bili skinuli proviziju i sada su vratili na 20%.
Usput sto nam je ta tema pod katancem?
Ako je problem bio u sebicnom ponasanju i iskoriscavanju IP adresa, kapiram da ce bez teme porasti broj upropascenih adresa.Ne znam ni sam... pitao sam MOD-a ali nisam dobio odgovor.
imas news na sajtu i pise ti da ce vikendom mozda stavljati proviziju u rasponu od 20-30%
Jel povlačio neko jutros DOGE sa kojna? Meni ni nakon 50 minuta još ništa ne leže u wallet (PC) a inače legne nakon par sekundi, eventualno 1-2 minuta (na kojnu cifra za povlačenje stoji u "Withdrawals in process")...
Kakve su vam statistike zadnjih dva-tri dana?
Meni su Asus kartice koje su bez referala, dve kartice na 4 naloga, davale oko 1.33 do 1.35 dnevno dva tri dana ne mogu da dobace ni po 0.9e!?
Pool mnogo vise ne radi nego sto radi?
jel pravio neko skoro free naloge, jos vazi 4 na jedan ip?
Radi i dalje varijanta 4 free naloga na 1 IP adresi. Zeznuh se jutros, obratite paznju da ne povlacite novac sa druge IP adrese. Popio sam ban jer sam pokusao da povucem novac sa IP adrese na poslu. Dakle sinoc sam proveravao stanje bilo oko 9 eur po nalogu, racunam taman cu ujutru da podignem pare kad bude blizu 10e po nalogu, kad ono medjutim, ostadoh kratak za nesto manje od 40e. Tacno su naveli u komentaru da je razlog za ban sto sam sa 2 adrese pristupao, kucna adresa i adresa na poslu. Mozda sam sa ove adrese na poslu ranije povlacio pare sa nekog naloga pa im je ostalo negde u bazi.
Nemam tih problema , skidam sa koje god stignem adrese 😉Radi i dalje varijanta 4 free naloga na 1 IP adresi. Zeznuh se jutros, obratite paznju da ne povlacite novac sa druge IP adrese. Popio sam ban jer sam pokusao da povucem novac sa IP adrese na poslu. Dakle sinoc sam proveravao stanje bilo oko 9 eur po nalogu, racunam taman cu ujutru da podignem pare kad bude blizu 10e po nalogu, kad ono medjutim, ostadoh kratak za nesto manje od 40e. Tacno su naveli u komentaru da je razlog za ban sto sam sa 2 adrese pristupao, kucna adresa i adresa na poslu. Mozda sam sa ove adrese na poslu ranije povlacio pare sa nekog naloga pa im je ostalo negde u bazi.
Nemam tih problema , skidam sa koje god stignem adrese 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari