Šta je novo?

Potreban stari Skype! Hilfe hilfe gur gur kavarado :)

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Ili kako vec bese kultna recenica iz Balkan Expressa :)

Iz nekog razloga mi se Skype sam upgradovao na Windowsu i iskreno vise ne mogu uopste da vidim ista :( (moram Large Fonts zbog ociju da koristim, a trenutna verzija za IM koristi oko 10% ekrana... nijedan red se ne moze videti kako treba).

Ako neko ima stariju verziju, mnogo bi mi znacila. Sto starija to bolja (samo da radi na trenutnom serveru). TIA

Inace, j*** *****e koji forsiraju nesto sto se nikad ne testira za ljude sa slabim vidom :( Microsoft je jos i dobar po tom pitanju, ali ovo je bezobrazan nacin da se forsira eugenika :)

oldapps

"Skype is no longer available at OldApps. You may still use OldApps to find system com"

Stare verzije Skype-a ne rade od 31. jula ove godine, ne mogu više da se uloguju na server.
Neki Rus je provalio i objavio šta treba prepisati u EXE-u sa Hex editorom, da bi opet radile četiri stare verzije:

- v3.8.0.188
- v4.2.0.187
- v5.5.0.124
- v5.9.66.114

Sve četiri verzije rade, s tim što (barem je tako bilo kad sam ja isprobavao tada) video ne radi između v3.8 i neke novije verzije sa druge strane, dok između dve v3.8 verzije radi.

Može se naći na internetu i uputstvo, a i već patch-ovane ove četiri verzije EXE-a, pod sledećim imenima:

- skype38i_patched.exe
- skype42i_patched.exe
- skype55_patched.exe
- skype59_patched.exe

... da ne ostavljam direktne linkove, ne znam da li je to dozvoljeno na ovom forumu.

skype ne prestaje da me iznenadjuje. sad ima i reklame.... uzas!!!!!

stara, proverena android verzija koja mi je radila na telefonu sad ne moze da se uloguje, a nova posle nekog vremena ode offline i ne prima notifikacije i pozive, a u status baru pokazuje da je online, pa ni ne znas kad pukne! uzas!!!!!

stara, proverena android verzija koja mi je radila na telefonu sad ne moze da se uloguje, a nova posle nekog vremena ode offline i ne prima notifikacije i pozive, a u status baru pokazuje da je online, pa ni ne znas kad pukne! uzas!!!!!

Zasto ti smetaju reklame ?
To je legitiman nacin da firma ili pojedinac zarade na internetu.
:)

nije legitimniji od valjanja kartica...

A ja kad sam vikao kako je svaka nova verzija sve veci uzas, da sporije radi i da ih treba zapaliti, vi ih branite ;)

Jeste, svaka nova verzija je bila sve zahtevnija i zahtevnija. Trenutna je toliko spora da je to očaj. A uz to i ne radi iako piše da radi. Nešto mislim da će da odleprša sa kompa ukoliko ne nađem neku stariju verziju koja radi. Jedino ne znam šta bi mu bila alternativa ...

šuška se da će whatsapp da ima pozive. ako je to tačno, i ako naprave da može da se koristi sa kompa, makar i iz browsera, pa pa skype!

Koji Skype? Na desktopu ima reklame odavno :D (samo sto se verovatno nisu u Srbiji prikazivale, nego sad je pocelo)

A ja mislio nesto kod mene zeznuto, jer ga imam na 4 uredjaja....
Meni se stalno prebacuje u Online iz nekog razloga, a ja ga uvek drzim u DnD :( Pfff

Zasto ti smetaju reklame ?
To je legitiman nacin da firma ili pojedinac zarade na internetu.
:)
To sto je nesto legitimno ne znaci da je dobro :) U stvari, pocinje da bude obratno :D

A ja kad sam vikao kako je svaka nova verzija sve veci uzas, da sporije radi i da ih treba zapaliti, vi ih branite ;)
Ako sam ja to rekao, dodjem ti pivo.... ja ih isto stalno vise i vise mrzim, primarno zbog interfejsa koji je sve manje i manje dobar za slab vid :(

pa viber to ne radi na symbianu -.- plus je sam klijent užas živi.

Filehippo? A jesi li menjao font za veci? Options - IM & SMS - IM appearance - Change font?

Nisam znao da Wiber to radi. I može da zameni Skype?
Mada, koliko znam, u UAE je Wiber blokiran, dok Whatsapp radi najnormalnije. A baš tamo imam meni bitne kontakte preko Skype.

N808, nisam ja kriv što ima symbian, a takvog telefona sa živim os-om nema

Filehippo? A jesi li menjao font za veci? Options - IM & SMS - IM appearance - Change font?

Da, ali conversation zauzme samo 10% ekrana, u tome je problem. I kad se poveca font, 90% ekrana je cista bela boja. Uzas je prosto... kad ne bude vise radila stara verzija, ja otkacujem Skype sa kompa i cao.

Jurke, najteze je kontakte prebaciti na nesto drugo :(

pa ono, imam njega i huawei g300 koji izigrava mifi ruter u rancu. rekoh, aj da kupim high end tablet, a ne high end telefon, i sad mi tablet više ne treba, a ne nosa mi se sa sobom... tako da mi n808 ispade primarni.

Da, ali conversation zauzme samo 10% ekrana, u tome je problem. I kad se poveca font, 90% ekrana je cista bela boja. Uzas je prosto... kad ne bude vise radila stara verzija, ja otkacujem Skype sa kompa i cao.

Jurke, najteze je kontakte prebaciti na nesto drugo :(

Kako bela, pa razvuces ulevo konverzaciju naustrb prostora koji zauzimaju kontakti i onda bude vece.

Veruj mi isprobao sam sve to :) Zadnjih 5-6 godina sam mnogo takvih stvari morao da radim zbog slicnih promena, sve te ideje znam napamet, ali sve vise kao da se pokusava da ko ima slab vid "j***s ih, neka se muce" :(

I Youtube recimo, onaj gornji navigation bar kod mene prelazi preko dosta sadrzaja ekrana, pa se tako bez Full Screen ne vidi nikada ceo video :( Cak ni 80% videa u stvari. A sto je najgore, na tom templateu se rade svi sajtovi danas :( VIP-ov sajt je nupotrebljiv :D

Ima li neko ideju kako da se zaustavi Skype sada da prelazi u Online mode? (stavljen je u DnD)

Do pre nekoliko dana (malo do pre ove promene, znaci nije posle nje samo) je ostajao u DnD stalno, ali sada ga nesto svaki cas vraca u Online!

Nazad
Vrh Dno