Šta je novo?

LG G3

Telefone upoređivati samo po ceni, ništa drugo nema smisla. Imam toliko i toliko para, šta je najbolje što mogu da kupim uzimajući u obzir prioritete. Vrlo prosto.

Upravo uzeo. Baš sam se zapitao zašto ne mogu update na L, to je prvo što sam hteo da obavim, ali sad videh od tebe da ga je LG povukao.
U Telenoru kazu da ga je LG povukao da bi ispravio neke greskice koje su primetili. I da bi trebalo da se pojavi opet za nedelju - sve. Ali ako hoces odmah da ga skines (bez tih ispravki), to mozes uraditi i preko LG Suit-a.

Otkako sam ga update na 5.0 dok kucam poruke kao da ima mali lag,nije tako fluidno kao pre.Da li ima jos neko taj problem?

U Telenoru kazu da ga je LG povukao da bi ispravio neke greskice koje su primetili. I da bi trebalo da se pojavi opet za nedelju - sve. Ali ako hoces odmah da ga skines (bez tih ispravki), to mozes uraditi i preko LG Suit-a.

Zadnja 2 ili 3 dana ne moze ni tako. Gresim?

Ja sam baš (preko VIP-a makar) pre sat-dva ažurirao na Lollipop preko LG PC Suite-a.. za Telenor ne znam, ali opet sumnjam da se LG Suite uopšte i obazire na mrežu.
@nele11 - I meni malo laguje pri kucanju, ne znam koliko je fluidno bilo ranije.

Pre je bar kod mene bilo ok,nikada nisam primetio lag u kucanju.

Ja sam baš (preko VIP-a makar) pre sat-dva ažurirao na Lollipop preko LG PC Suite-a.. za Telenor ne znam, ali opet sumnjam da se LG Suite uopšte i obazire na mrežu.
@nele11 - I meni malo laguje pri kucanju, ne znam koliko je fluidno bilo ranije.

a na koju verziju? 20e ili nesto novije?

Ne verujem da će ovi naši apdejtovati na 20f, čekace oni tamo neku 20i verziju.

Kolka je sad realna cena za G3 16GB verziju? Vidim da na KP ide za 350e, jel to ok cena za njega?

OK je.. U Nišu po radnjama ide od 355€ pa na gore.

ja sam na KP LG g3 16GB nasao za 335e nov a verzija od 32GB za 375e nov po meni ovo je vise nego pristupacno dok na primer s5 je skuplji i kosta skoro 400e

Da li je to potvrdjeno da stize drugi update?mene bas iritira ovaj lag u kucanju.

Ja jedino sto sam primetio u kucanju je da mi cesto kuca razmak pre slova nove reci, ili da otkuca drugo slovo koje sam stisnuo pre prvog iz nekog razloga. Jel o tome pricas?

Jel vrede ista novi ROMovi za G3 u odnosu na stock? Rootuje mi se :p
Procitao sam naravno nesto od prethodnih komentara vezano za ROMove ali je moguce da situacija vise nije ista po dolasku zvanicnog Lollipopa.

I ja imam problem sa tastaurom. Naime, nakon nekog vremena, nece slova da se podizu kad malo brze kucam, onda resetujem telefon pa opet radi dobro jedno vreme. Zato sam instalirao sfitkey.

I da, nova b92 aplikacija mi "secka". Kad sam u nekoj temi gde ima slika, bukvalno vidim kako sliku iscrtava.
Na moto g2 nemam taj problem, b92 radi jako lepo.

Ja jedino sto sam primetio u kucanju je da mi cesto kuca razmak pre slova nove reci, ili da otkuca drugo slovo koje sam stisnuo pre prvog iz nekog razloga. Jel o tome pricas?

Ne,nego bas kao da je usporen.iskucas nesto,i onda cekas pola sekunde/sekund da se to iskuca(kao da nema vise ram memorije pa secka,a slobodno mi je oko 900mb)Onda ga restartujem pa radi normalno dan,dva,pa ponovo.Instalirao sam swift key i sa njim nemam tih problema.

Definitivno radi bolje - probao sam je opet i radi fluidno, a onda sam se setio i zasto sam je obrisao - ne moze auto correct da se izgasi - jednostavno iako je sve pogaseno on i dalje mi sam ispravlja reci na neke nebuloze jer zna jako malo srpskih reci. Protivnik sam auto complete jer uvek moram gledati da li je telefon nesto pogresio.

ako pričaš za swiftkey u podešavanjima stavi da space taster ubacuje space a ne predicted word.

Definitivno radi bolje - probao sam je opet i radi fluidno, a onda sam se setio i zasto sam je obrisao - ne moze auto correct da se izgasi - jednostavno iako je sve pogaseno on i dalje mi sam ispravlja reci na neke nebuloze jer zna jako malo srpskih reci. Protivnik sam auto complete jer uvek moram gledati da li je telefon nesto pogresio.

Koristim SwiftKey više godina i naravno da može da se isključi autocorect, ne bi je inače koristio, najbolja tastatura ikada.

Ne,nego bas kao da je usporen.iskucas nesto,i onda cekas pola sekunde/sekund da se to iskuca(kao da nema vise ram memorije pa secka,a slobodno mi je oko 900mb)Onda ga restartujem pa radi normalno dan,dva,pa ponovo.Instalirao sam swift key i sa njim nemam tih problema.
Slično može sa se dešava ako je upaljena opcija billinguar languages. Proveri da li ti je to čekirano.

Prije 10-tak dana dobio sam G3 kao poslovni tel. Prelaz sa 4.7 na 5.5 inca i na vecu bateriju ne da je dobar, nego vrhunski.
Kao privatni tel koristim HTC One m7 koji mi sada izgleda kao neka igrackica.
Prezadovoljan sam sa G3-kom.

Veca (u smislu bolja) baterija i G3 nikako ne idu zajedno :) Koji si koristio pre njega? M7?

Nazad
Vrh Dno