U Telenoru kazu da ga je LG povukao da bi ispravio neke greskice koje su primetili. I da bi trebalo da se pojavi opet za nedelju - sve. Ali ako hoces odmah da ga skines (bez tih ispravki), to mozes uraditi i preko LG Suit-a.Upravo uzeo. Baš sam se zapitao zašto ne mogu update na L, to je prvo što sam hteo da obavim, ali sad videh od tebe da ga je LG povukao.
U Telenoru kazu da ga je LG povukao da bi ispravio neke greskice koje su primetili. I da bi trebalo da se pojavi opet za nedelju - sve. Ali ako hoces odmah da ga skines (bez tih ispravki), to mozes uraditi i preko LG Suit-a.
Ja sam baš (preko VIP-a makar) pre sat-dva ažurirao na Lollipop preko LG PC Suite-a.. za Telenor ne znam, ali opet sumnjam da se LG Suite uopšte i obazire na mrežu.
@nele11 - I meni malo laguje pri kucanju, ne znam koliko je fluidno bilo ranije.
Zadnja 2 ili 3 dana ne moze ni tako. Gresim?
Ja jedino sto sam primetio u kucanju je da mi cesto kuca razmak pre slova nove reci, ili da otkuca drugo slovo koje sam stisnuo pre prvog iz nekog razloga. Jel o tome pricas?
Definitivno radi bolje - probao sam je opet i radi fluidno, a onda sam se setio i zasto sam je obrisao - ne moze auto correct da se izgasi - jednostavno iako je sve pogaseno on i dalje mi sam ispravlja reci na neke nebuloze jer zna jako malo srpskih reci. Protivnik sam auto complete jer uvek moram gledati da li je telefon nesto pogresio.
Slično može sa se dešava ako je upaljena opcija billinguar languages. Proveri da li ti je to čekirano.Ne,nego bas kao da je usporen.iskucas nesto,i onda cekas pola sekunde/sekund da se to iskuca(kao da nema vise ram memorije pa secka,a slobodno mi je oko 900mb)Onda ga restartujem pa radi normalno dan,dva,pa ponovo.Instalirao sam swift key i sa njim nemam tih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari