Šta je novo?

Cooler za FX 6300

Balzak

Cenjen
Učlanjen(a)
25.12.2013
Poena
180
Koji uzeti? Sta raditi? Kako vam se cini cooler master hyper 103? On mi se trenutno najvise svidja, da ne prelazi 3 soma i da bude nov, tipa gigat*** ili E***

Losiji od ovog sto sam ti predlozio, skuplji a i bucniji. Izmeri koliko imas od procesora do stranice pa da vidimo dal ovaj LC moze da stane

opet neki od raijintek low profile-a,ako ti se ne bacaju pare imas i lc cc 95,ali ne racunaj na neki OC svakako bez full 120mm hladnjaka.svi ovi manji hyperi,contact-i i sl su cisto bacanje para na brend,rade isto kao lc cc 95.

Dobro, ali u principu i 95 bi dobro odradio posao? Kako bi se postavljao ovaj LC 120, vent ka napajanju ka dole ili nesto trece? da znam sta da merim tacno

Skines taj kuler koji imas i izmeris od metalne povrsine procesora do stranice kucista koliko imas. Ako imas preko 152mm na konju si. Vent ka DVD drajvu tj napred i da duva ka zadnjem delu kucista.

"This chassis will fit a cooler that is no taller than 155mm"
Mogao sam i bez merenja da dobijem taj podatak, to znaci da mogu da jurim ovaj LC Power?

Uzimaj taj LC i ne razmisljaj dalje

Jos jedno pitanje, oduvek sam zeleo neko vodeno hladjenje, pa ce mi se sad mozda ukazati prilika, sta mislite o thermaltake water extreme, dal se isplati i to

Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Ne moze 240mm radijator u to kuciste. Pise i na specifikaciji u linku koji si ti dao.
Eventualno Cooler Master Seidon 120V, ali se ne isplati se jer daces 2.5x veci novac za slicne performanse

Poslednja izmena:
Ima neko neki savet vezano za to? Znaci taj thermaltake sa odgovarajucim kucistem, jedan clan foruma bas prodaje to pa da vidim sa vama dal se to isplati + maticna m5a97 2.0, znam da za te pare na kraju mogu uzeti i5 4460 i neku plocu, al kao sto rekoh ocu da ulozim u infrastrukturu malo, ne gori mi uopste za nov procesor, kapiram da je moj fx sasvim dovoljan za sad, pogotovu u kombinaciji sa gtx 660

Nazad
Vrh Dno