PapaStalin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.09.2004
- Poena
- 320
ma ovo je za nekog ko je tek poceo, da se ne zezne i kupi kobru cim nakupi 400k a ne nabaci nista od opreme (a samo motori klase A kostaju preko milion). pravo da ti kazem ja sam bas dijametralno suprotno iskustvo imao od tebe do sada. na primer u apgrejdovanom sajdvajnderu i eaglu, AI skoro da niko ne moze da me pipne, jer mogu da se sklonim brzo sa linije vatre. doduse kada me stignu onda mi nanu naninu
dok u neapgrejdovanoj kobri sam kao grdosija neka nepokretna koju svi dokace. takodje sa fiksnim oruzjem sam imao neuporedivo vecu preciznost na daljini vecoj od 1km aj bas cu da probam kad se vratim sa posla ponovo pa javljam sta sam uradio.
ee hvala za info, haha pazi kad mi nije palo na pamet da uopste probam da skocim bez lokovane destinacije
nekako sam pretpostavio da je to neophodno... a znas sta kazu za pretpostavke 
edit: ee da li hoces da se nadjemo negde u igri i neke misije radimo zajedno. ja sam u empire zoni blizu core sistema (zaboravih naziv, onaj sto trazi dozvolu za ulaz). mogu da igram tek navece koji sat i vikendom (*** zena stalno hoce nesto kao da na nju obracam paznju pff)
ee hvala za info, haha pazi kad mi nije palo na pamet da uopste probam da skocim bez lokovane destinacije
edit: ee da li hoces da se nadjemo negde u igri i neke misije radimo zajedno. ja sam u empire zoni blizu core sistema (zaboravih naziv, onaj sto trazi dozvolu za ulaz). mogu da igram tek navece koji sat i vikendom (*** zena stalno hoce nesto kao da na nju obracam paznju pff)
Poslednja izmena: